Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η λυση "κανα-δυο μπουκετα στην μαπα του" παιζει; Το πολυ-πολυ δωσε κανα ταλιρο σε κανα αλλο παιδακι που δεν τον συμπαθεί να του τα ριξει εκεινο.....

Μετα να του κανει μυνηση και να τον χρυσοπληρωσει...Οχι στην βια γιατι ποτε δεν αποτελει λυση

• Like 2
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα να του κανει μυνηση και να τον χρυσοπληρωσει...Οχι στην βια γιατι ποτε δεν αποτελει λυση

Βασικα παντα αποτελει λυση αλλα τελος παντων.......
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατσε ρε γαμωτο, αμα ερθουν 2-3 φορες το ιδιο βραδυ, δεν τον πανε αυτοφορο?

Μαλακιες μας ελεγαν εμας οποτε καναμε παρτυ για να χαμηλωσουμε την μουσικη?

Ναι έτσι είναι έτσι ξέρω κι εγώ.Την τρ΄/ιτη φορά, μέσα."οχι απαραίτητα το ίδιο βράδυ

Δημοσ.

Οταν γίνεται φασαρία απο ΣΠΙΤΙ δεν υπάρχει αυτόφωρο...

Μόνο μήνυση και αυτη πταισματικη,δλδ η πιο ήπια τιμωρία. Πας στο ειρηνοδικειο και τρως πχ κανα πρόστιμο.. Κλαιν μαιν.

Τα μαγαζιά όμως μπορούν να τους πανε αυτόφωρο.ειναι άλλο.

Το ΡΠ το ξερω σαν Ρωσοποντιους...

Εννοώντας όμως τις ντουλάπες που προαναφέρθηκε. Γενικά αυτο με την ηχορύπανση δύσκολα να λυθεί μεσα σε λογικα πλαίσια...απλα θα σου πει οτι , ε να μωρε μια φορά να κανουμε ένα πάρτι.... Ως μια λύση καλη ειναι όντως αυτο με τη χελωνα, αλλα επικίνδυνη. Μπορεί να βρεθείς μπλεγμενος απο κει που ήσουν ο παθών..

Κοινώς ειναι μια κατάσταση μπουρδ...λο.

Μακρυά απο μας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μάλιστα. Σήμερα έχουν και barbecue στο μπαλκόνι, ανοιχτά παράθυρα, κλαρίνα και νησιώτικα στο τέρμα, από τις 9 το πρωί και πετάνε και τα κουτάκια από τις μπύρες στον κάδο που βρίσκεται στην είσοδο προσπαθώντας να πετύχουν το στόχο τους.

Τους φώναξα να κάνουν λίγο πιο σιγά. Και πήρα την ωραία απάντηση: "Θα μας κλ.... τ' αρ..... Μπες στο κλουβί σου ρε μλκ". Και οι γονείς του ήταν μπροστά γιατί συμμετέχουν κι αυτοί στο ψήσιμο.

Σήμερα τους φώναξαν κι άλλοι. Από τη βρώμα και το θόρυβο.

Δημοσ.

Θέλουμε βιντεάκι και υπότιτλους στα αγγλικά , και μετά ανέβασμα στο youtube, να βλέπουν οι τρελοί οι ξένοι σε ποιους δανείζουν.

• Like 2
Δημοσ.

@BritGreek

δεν εχεις καλα ηχεια να βαλεις δυνατα μουσικη? :Ρ

με πιο καλη χρονικη στιγμη να ειναι μιση-μια ωριτσα μετα που θα εχουν κλεισει τη δικη τους και θα εχουν πεσει η θα ετοιμαζονται να πεσουν για υπνο ^_^

Δημοσ.

εγω παντως ετσι τους κανω... αμα ακουσω φασαρια ειτε απο μουσικη,κομπρεσερ σε σπιτι,και δεν συμμαζευεται, αμολαω 200watt rms και οποιον παρει ο χαρος... :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν βλεπετε οτι ειναι τελειως γτπ οι γειτονες, 2-3 τηλεφωνα στην αστυνομια, απαιτοντας να τους κανουν μηνυση.. αρκει ομως να ειναι στις ωρες κοινης ησυχιας, για να μπορει να του κανει μηνυση. αν φαει δυο-τρεις δε νομιζω στο δικαστηριο να του χαριστει. αμα φαει κανα 500€ χωρια την παρασταση δικηγορου καμια 200€ δε νομιζω να τον χαλασει τον γειτονακο..

Καλα βεβαια αν μου λεγαν τεττοιες μλκιες περι μπες στο κλουβι σου, θα ειχα ετοιμη απαντηση οτι ελα να δεις τι κανω με τη μαμακα σου...

Χωρις να εχω κατι με αυτην αλλα οταν ενας ειναι τοοοοσο λ@λ@κ@ς θελει και την αναλογη απαντηση, για να στρωσει λιγο χαρακτηρα, και μπροστα στην παρεα του....

Δημοσ.

εγω παντως ετσι τους κανω... αμα ακουσω φασαρια ειτε απο μουσικη,κομπρεσερ σε σπιτι,και δεν συμμαζευεται, αμολαω 200watt rms και οποιον παρει ο χαρος... :P

Αχαχα ετσι κανω και εγω.Οταν μου σπανε τα νευρα εχουμε μουσικες κοντρες.Αλλα δεν τα παιρνει για πολυ τα γατακια με κατι κλασομπανιερες ηχεια που εχουν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Για αντίποινα στα κλαρίνα βάλε Heavy Metal φουλ...

Υ.Γ η καλύτερη λύση σε ώρα κοινής ησυχίας όμως είναι να καλέσεις αστυνομία και να γίνει σύσταση, στις 3 συστάσεις δεν κερδίζεις μια δώρο αλλά σε πάνε αυτόφορο.

Αν έχεις πάρε δώσε με τους γείτονες προσπαθήστε να κάνετε κάτι από κοινού...Τι να πω, υπομονή και κουράγιο

Δημοσ.

Υ.Γ η καλύτερη λύση σε ώρα κοινής ησυχίας όμως είναι να καλέσεις αστυνομία και να γίνει σύσταση, στις 3 συστάσεις δεν κερδίζεις μια δώρο αλλά σε πάνε αυτόφορο

Αυτο δεν ισχυει. το χω αναφερει και πιο πανω..αν ειναι απο σπιτι η φασαρια μονο μηνυση μπορει να του γινει και τιποτα αλλο....

και δεν υπαρχουν παρατηρησεις,. οταν καποιος κανει μια παραβαση την κανει, δε λεει, αααα ισως την εκανα, ή δεν θα το ξανακανω...

Αυτη ειναι η Ελληνικη λογικη για να γλυτωνουμαι τις συνεπειες των πραξεων μας..

Αν διαταρρασει τις ωρες κοινης ησυχιας ειναι μηνυση, αλλα οχι Αυτοφωρο γιατι ειναι πταισμα, και τιμωρειται απο δικαστηριο με καποιο προστιμο.

Δημοσ.

Πρίν από μια ώρα περίπου έριχναν και δυναμιτάκια (βαρελάκια) στο δρόμο. Ωραίες πλάκες. Δεν απαγορεύονται αυτά; Κατέβηκα λοιπόν, και χτύπησα το κουδούνι του. Κατέβηκε με τον πατέρα του, δύο κοπέλες και τρείς τύπους, και μόλις του ζήτησα ευγενικά να χαμηλώσει λίγο τη μουσική, μου απάντησε με στυλάκι "με έσπρωξες έ; με έσπρωξε παιδιά, έτσι δεν είναι;" Και έλεγαν οι άλλοι "ναι". Τους έλεγε ότι τους έχει μάρτυρες κλπ κι ότι θα μου κάνει μήνυση επειδή πατούσα την πυλωτή του η οποία είναι ιδιωτικός χώρος, αποκαλώντας με "σπασαρχ..... της γειτονιάς" που θα του πω τι θα κάνει στο σπίτι του. Του είπα ότι την επόμενη φορά θα του κάνω μήνυση εγώ κι ότι θα έχω τουλάχιστον 5 μάρτυρες, με έντονο αλλά ψύχραιμο ύφος. Κρατήθηκα γιατί έβλεπαν τα παιδιά μου από το μπαλκόνι.

Μίλησα με γείτονες που ενοχλούνται κι αυτοί. Γενική απάντησή τους, "μη μας ανακατεύετε. παιδί είναι". Άρα είμαι μόνος μου.

Την επόμενη φορά, μήνυση από κολλητό δικηγόρο και ας δούμε ποιός έχει δίκιο. Διατάραξη ψυχικής γαλήνης τέλος για το πιτσιρίκι και ας καθαρίσει ο πατέρας του που είναι και μάγκας (μαγκία-κλανιά). Πάντως ξύλο δεν θα παίξω γιατί θα βρώ τον μπελά μου χωρίς λόγο.

Ήθελα να' ξερα τι δουλειά κάνουν αυτοί. 3 τζιπ Mercedes παρκαρισμένα και 1 ΒΜW X5 (άσχετο αλλά με προβλημάτισε μετά που βγήκα για τσιγάρο για να χαλαρώσω).

Δεν νομίζω να ενοχληθεί με τη μουσική. Μάλλον θα γουστάρει κιόλας. Πάντως στη γιορτή μου, μας είχαν φέρει την αστυνομία (δεν νομίζω ότι κάναμε και τόσο θόρυβο, αλλά και να κάναμε, μια φορά το χρόνο συνέβη. Απλά μια παρατήρηση μας έγινε και τελείωσε εκεί το θέμα. Απλά μας είπαν, "μη μας αναγκάσετε να έρθουμε ξανά", μας ευχήθηκαν οι άνθρωποι χρόνια πολλά και έληξε το ζήτημα. Αφού ενοχλούσαμε, χαμηλώσαμε την ένταση.

Δημοσ.

Οι αμερικανοι λενε "Peace Through Superior Fire Power" κατι το οποιο εσυ δεν διαθετεις οποτε ξεκινα σιγα σιγα να ψαχνεις για σπιτι γιατι δεν τα βλεπω καλα τα νευρα σου.

Και εμεις ειχαμε προβλημα εδω και πολλα χρονια με εναν εριστικο γειτονα που ειναι και συγγενης, τελικα εκανε το λαθος να μπει στο μερος μας να κλεψει κοτες....το θεμα λυθηκε επιτοπου αλλα υπαρχει και δικαστικη συνεχεια.

300Ε ειναι η μηνυση και σιγα μην βρεις γειτονες να ερθουν για μαρτυρες, ασε που θα σου κανει και αυτος αντιστοιχη μηνυση και δεν θα γινει τιποτα. Τα 300Ε δωσε τα για το νεο σπιτι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...