Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το θεμα ειναι οτι οποια κινηση και να κανει απο ολα αυτα τα υπερβολικα που αναφερατε πανω ειναι οτι το φτιάξιμο αυτοι θα το ριξουν στον Brit , μιας και απο οτι φαινεται μονο αυτος ασχολειται με την οικογενεια...

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα.. Εκτός αν.... Τι θα μου δώσεις μπριτ για να μην τους παρέχω screenshots με τα στοιχεια;; :P

Δημοσ.

δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα.. Εκτός αν.... Τι θα μου δώσεις μπριτ για να μην τους παρέχω screenshots με τα στοιχεια;; :P

Ποιά στοιχεία εννοείς καλέ μου φίλε; Την παρότυνση από άλλους για χρήση βίας ή απειλών, την οποία γραπτώς απορρίπτω;;; :P

Λοιπόν, σοβαρά τώρα, σήμερα δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα. Σε βαθμό που έχω αρχίσει και ανησυχώ. Ίσως είναι κουρασμένος από το χτεσινό τσιμπούσι-γλέντι. Τι να πω.

Ποτέ μα ποτέ δεν θα προέβαινα σε πράξη βίας, γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω στη βία. Και πιστέψτε με, δεν είναι θέμα σωματότυπου ή σωματικής διάπλασης. Σήμερα μίλησα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος μου επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει εδώ και καιρό το πρόβλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά "τον άτιμο, πάλι τα ίδια;". Άρα γνώριζε και γνωρίζει. Του πέταξα το μπαλάκι και του είπα ότι αν δεν το λύσει εκείνος, από τη στιγμή που εισπράττει το ενοίκιο, θα αναγκαστώ να φύγω και θα πρέπει να μπει κι εκείνος στη διαδικασία να βρει νέο ενοικιαστή. Κι εκείνος έχει ανάγκη τα χρήματα επειδή σπουδάζει 2 παιδιά στο εξωτερικό, κι εγώ είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου απέναντί του. Από το να χαλάω εγώ τη ζαχαρένια μου, και να φθείρομαι, προτιμώ να μετακομίσω, κι ας θεωρηθώ νικημένος. Εγώ έτσι το βλέπω. Τώρα πια τα σπίτια "βρωμάνε".

Θα δείξει. Υποσχέθηκε ότι θα το λύσει ο ίδιος το ζήτημα.

Δημοσ.

Δεν μου απαντησες ομως η προταση σου σε τι ακριβως τον βοηθαει.

Τωρα αν απλως κανετε διαγωνισμο στην πιο εξυπνη jackass ιδεα -χωρις λογο- τοτε σας εχω ολους: Τραβα νυχτα ξεβιδωσε ολα τα μπουλονια απτις ζαντες εκτος απο ενα σε καθε ζαντα το οποιο ωστοσο θα αφησεις χαλαρο.

Νταξει τωρα, ειμαι γαματος?!

θα καταλαβει ο μαλακας απεναντι οτι δεν του ανηκουν τα παντα

εχεις καμια καλυτερη λυση να προτεινεις?

Δημοσ.

θα καταλαβει ο μαλακας απεναντι οτι δεν του ανηκουν τα παντα

εχεις καμια καλυτερη λυση να προτεινεις?

Εγώ αμφιβάλλω πως θα το καταλάβει, τέτοια ζώα δεν καταλαβαίνουν και μπροστά στον κίνδυνο να ανοίξει πόλεμο τέτοιου είδος δεν το συνιστώ.

Η καλύτερη λύση που είδα μέχρι τώρα είναι ο φίλος μπάτσος για να τον τρομάξει λίγο και να μαζευτεί.

π.χ. θα έκανες 3 κλήσεις σε μια μέρα, θα ερχόταν 3 φορές ο δικός σου και θα τον πήγαιναν ένα αυτόφωρο.

Αν το ξαναέκανε, ξανά το ίδιο. Αν και δεν νομίζω να το ξαναέκανε, θα χεζόταν πάνω του το μλκσμένο αν το πήγαιναν στο τμήμα.

Ακόμα και μαφία να είναι οικογενειακώς, οι μπάτσοι είναι χειρότερη μαφία.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση που είδα μέχρι τώρα είναι ο φίλος μπάτσος για να τον τρομάξει λίγο και να μαζευτεί.

π.χ. θα έκανες 3 κλήσεις σε μια μέρα, θα ερχόταν 3 φορές ο δικός σου και θα τον πήγαιναν ένα αυτόφωρο.

Δεν υπαρχει Αυτοφωρο σε τετοιου ειδους αδικηματα.. μην λεμε οτι να ναι ο καθενας...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει Αυτοφωρο σε τετοιου ειδους αδικηματα.. μην λεμε οτι να ναι ο καθενας...

α αυτό δεν το ξέρω, το διάβασα κάπου παραπάνω και νόμιζα πως ίσχυε.

Δημοσ.

Ισχυει μονο για τα μαγαζια.. Για τον απλο κοσμακι μονο μια μηνυσουλα και τιποτα παραπανο..αν δηλαδη ειναι λεφτας, κοινως του κλα@νεις μια μαντρα.........ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω θεματακι. Η πολυκατοικια που μενω εχει χαλια ηχομονωση και το πατωμα ειναι ξυλινο. Εχουν εναν γιο μικρης ηλικιας που καμια φορα παιζει, φωναζει χοροπηδαει κτλ και γινεται χαμος. Πηγα και τους μιλησα και μαλλον το καταλαβαν. Και θα τους ενοχλω καθε φορα που με ενοχλουνε με αυτον τον τροπο.

Το θεμα ειναι οτι ακουγεται ακομα και το περπατημα τους και οι καρκλες τους κτλ εντονα. Το προβλημα μου ειναι οταν θελω να διαβασω, στις αλλες περιπτωσεις δεν εχω θεμα. Μεγαλωσα σε χωριο και εχω μαθει να διαβαζω σε απολυτη ηρεμια. Οι ανθρωποι δεν φταινε σε κατι, λογικο να περπατανε και να ακουγεται θορυβος απο κατι τετοια. Αλλα απο την αλλη και εγω εχω το θεμα μου. Σκεφτηκα να αρχισω να διαβαζω με μουσικη και γενικα να αρχισω να συγκεντρονομαι με λιγο θορυβο. Θα βοηθησει αυτο? Θα εχει αποτελεσμα? Θα μειωθει η αποδωση του διαβασματος μου μηπως ετσι?

Δημοσ.

Μερικοί διαβάζουν καλύτερα με μουσική (όχι ό,τι μουσική να 'ναι ε) άλλοι θέλουν συνθήκες νεκροταφείου τη νύχτα. Δοκίμασε καμιά ωτοασπίδα, κανένα ακουστικό-ψείρα ή κανονικό χωρίς να παίζει μουσική, κάτι. Αν και το καλύτερο διάβασμα περιέργως, γίνεται σε δημόσιους χώρους με ambient background φασαρία.

Δημοσ.

Δεν θελω να δοκιμασω ακουστικα και ωτοασπιδες. Εχω ακουσει οτι κανουν κακο στο αυτι. Επισης το γεγονος οτι σχεδον παντα θα συνανταω ενοχλητικοους θορυβους με κανει να θελω να μαθω να λειτουργω κατω απο τετοια κατασταση (αν οντως εχει αποτελεσμα, δλδ θα αποδιδω το ιδιο με πριν αν το συνηθισω)

Δημοσ.

Εξαρτάται και τι θα διαβάζεις, αν είναι κάτι θεωρητικό εμένα μου φαίνεται αδύνατον να διαβάσω με μουσική.

Αν είναι ασκήσεις και τέτοια είναι εφικτό.

Πάντως γενικά δεν συνιστώ διάβασμα με μουσική, επιβαρύνεις περισσότερο τον εγκέφαλό σου ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις εκείνη την ωρα. Άλλο να βάλεις μουσική αυθόρμητα επειδή θες να λύσεις μια ασκηση στο χαλαρό και να ακούγεται κάτι κι άλλο να το κάνεις ως κανόνα για να καλύψεις άλλους θορύβους.

Δεν φταίνε ούτε οι από πάνω ούτε εσύ. Φταίει ο κατασκευαστής και κατ' επέκταση ο ιδιοκτήτης.

Εγώ αν μπορούσα θα άλλαζα σπίτι, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Δημοσ.

Πάντως γενικά δεν συνιστώ διάβασμα με μουσική, επιβαρύνεις περισσότερο τον εγκέφαλό σου ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις εκείνη την ωρα.

Ναι αλλα ετσι δεν θα συνηθισω τον εγκεφαλο μου σε υψηλα στανταρ - δυσκολιες?

Ας επιβαρυνθει τωρα που ειμαι φοιτητης για να αποδιδω καλυτερα στο μελλον :unsure:

Δημοσ.

Δεν θελω να δοκιμασω ακουστικα και ωτοασπιδες. Εχω ακουσει οτι κανουν κακο στο αυτι. Επισης το γεγονος οτι σχεδον παντα θα συνανταω ενοχλητικοους θορυβους με κανει να θελω να μαθω να λειτουργω κατω απο τετοια κατασταση (αν οντως εχει αποτελεσμα, δλδ θα αποδιδω το ιδιο με πριν αν το συνηθισω)

για λιγες ωρες την ημερα που θα διαβασεις δεν παθαίνεις κατι απο ωτοασπίδες.δοκιμασε τις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...