Jason13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 η θελα να ρωτησω τα emoticons του messneger πως μπορω να τα βαλω σε κειμενο microsoft office 2007 και συκγκεκρινεα στο excel??? p.x = = :S= = ?? ?
Βασίλειος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Χμμμμ....Είναι λίγο επίπονη εργασία, ξέρεις. Και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Τέλος πάντων, ιδού πώς το έχω κάνει εγώ 2-3 φορές στο παρελθόν... Τα emοticons του messenger, είναι (συνήθως) αποθηκευμένα σ' αυτή τη διαδρομή: C://Documents and settings/your username/Local settings/Application Data/Microsoft/Messenger/your email/Object Store/Custom Emoticons. Αφού φτάσεις στο τέλος της διαδρομής, θα δεις ένα φάκελλο που -κατά πάσα πιθανότητα- θα περιέχει αρκετά αρχεία, τα οποία θα είναι σε άγνωστο format, και δεν θα ανοίγουν με διπλό κλικ. Αυτά είναι τα εικονίδια του messenger. Τώρα...Επειδή δεν θα μπορείς να τα δεις, δεν θα ξέρεις και πιο να διαλέξεις. Τι έκανα εγώ.... Δημιούργησα ένα καινούργιο φάκελλο στην Επιφάνεια εργασίας, τον οποίο ονόμασα "MSN Emoticons New". Μετά, πήγα στον φάκελλο που είναι τα εικονίδια αποθηκευμένα και σε ένα - ένα, έκανα "Αντιγραφή" και τα επικόλλησα στην Επιφάνεια εργασίας, ΟΧΙ ΜΕΣΑ μέσα στον φάκελλο που δημιούργησα. Εκεί, πάλι ένα - ένα, τους έκανα μετονομασία, βάζοντας αριθμούς, αλλά στο τέλος την κατάληξη .jpg. Δηλαδή, 1.jpg, 2.jpg, 18.jpg....Τώρα, κάνοντας διπλό κλικ, μπορείς να δεις τι είναι το καθένα, διότι τα μετατρέψαμε σε εικόνα που τα Windows μπορούν να διαβάσουν. Τέλος, όποια απ' αυτά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω, τα μετονόμασα πάλι, αυτή τη φορά με χαρακτηριστικά ονόματα, αλλά αφήνοντας την ίδια κατάληξη. Όπως, "Πλατύ χαμόγελο.jpg", "Θλίψη.jpg", "Κλείσιμο ματιού.jpg" κ.λ.π, μέχρι το τελευταίο που ήθελα. Τελικά, από δω τα κάνεις ό,τι θέλεις. Ελπίζω και στο Excel να μπουν με αντιγραφή και επικόλληση. Καλή δύναμη Βασίλειος
Jason13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 καταλαβα εκανα ενα..αλλα γινεται εσυ να τα στειλεις ετοιμα???με ε-μαιλ ή rabidshare me .jpg οσα μπορεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.