Προς το περιεχόμενο

Παραξενη καρτα γραφικων!

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον εχουμε καποιες μικρες εξελιξεις...

Εστειλα mail με ολα τα στοιχεια κ τις photos για την καρτα στο μαγαζι που την πηρα...

Μου ειπε οτι εχουν αγορασει κ αλλοι κ δεν ειχαν προβλημα...Λογικο ειναι αν δεν ξερεις τι ειναι 9600gt κ σου δωσουν μια καρτα που γραφει 9600gt να μην εχεις προβλημα...

Απο το μαγαζι μου απαντησαν να τους στειλω την καρτα πισω κ να μου επιστραφουν τα χρηματα...

Το θεμα μου ομως δεν ειναι αυτο...Το θεμα μου ειναι η ΑΠΑΤΗ...

Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?

Θελω τους απολυτως ειδικους στο θεμα να με διαφωτισουν...

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Αναμενουμε εξελιξεις...

• Moderators
Δημοσ.

ΜΗ τη στειλεις πισω, εγω θα προτιμουσα να χασω το 50ρικο για να εχω ενα "κατασκευαστικο λαθος" και μια "μαϊμου καρτα" :P

Απο nvidia ουδεμια απαντηση ε?

Δημοσ.
ΜΗ τη στειλεις πισω, εγω θα προτιμουσα να χασω το 50ρικο για να εχω ενα "κατασκευαστικο λαθος" και μια "μαϊμου καρτα" :P

Απο nvidia ουδεμια απαντηση ε?

Επισημη οχι...Αφου δεν υπαρχει η καρτα ρε φιλε....

θα την στειλω πισω εφοσον πρωτα παραλαβω μια κανονικη 9600gt ...αλλιως καταγγελια οπου βρω...τα 50 ευρω ειναι 2 γυρες υποβρυχια...δεν θα τα λυπηθω...κ δεν ειναι κατασκευαστικο λαθος ...ειναι καρτα μαιμου...

• Moderators
Δημοσ.

Οχι το "εχω ενα κατασκευαστικο λαθος" αναφερθηκε σα το "ειμαι λαθος της φυσης" :P

Στειλε mail σε nvidia. Συμβουλεψου και κανεναν αλλον για να φαινονται λιγο πιο επισημα τα αγγλικα σου ;)

(απειλησε τους και λιγακι οτι αν δε μαθεις τι συμβαινει θα τους δυσφημισεις... και θα σου πω εγω πως θα κοπτουν να απαντησουν).

Δημοσ.

Eγω θα λεγα να επιμεινεις στο μαγαζι που την πηρες οτι ειναι ΑΠΑΤΗ. Εχεις ενα χρεος και προς ολους τους αλλους που δεν εχουν τοσες γνωσεις και τους πιανει τον Κ*** κανονικοτατα ο μαγαζατορας. 1520 ειναι το τηλ γ.γ.καταναλωτη για καταγγελια.

Δημοσ.

βασικα οποιος εχει αυτο το μαγαζι πεζει να ειναι τελείως άχρηστος...motherboards εχει κατι 478 τα πλασαρει ως NEW και cpu εχει μόνο p4 και κατι ξεχασμενους athlon XP...0χα0χα0χχ0αχ0α

Δημοσ.
Eγω θα λεγα να επιμεινεις στο μαγαζι που την πηρες οτι ειναι ΑΠΑΤΗ. Εχεις ενα χρεος και προς ολους τους αλλους που δεν εχουν τοσες γνωσεις και τους πιανει τον Κ*** κανονικοτατα ο μαγαζατορας. 1520 ειναι το τηλ γ.γ.καταναλωτη για καταγγελια.

Αυτο ακριβως που λες νιωθω...

Οσο για τις 2 γυρες δεν θα πιω σημερα....ΑΠοτοξινωση!

• Moderators
Δημοσ.

Ε νταξ, απατη ειναι. Κωλους δεν επιασε. Για δειτε ποσο εχει μια 9400GT καινουρια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...