Προς το περιεχόμενο

laptop 12.1"

Str

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα...

έχετε να προτείνετε κανένα φθηνό λαπτοπάκι στις 12 ίντσες?

ήμουν έτοιμος να αγοράσω κάποιο netbook (samsung συγκεκριμένα) αλλά μου φαίνονται αρκετά μικρά ακόμα και τα 10ιντσα και σκεφτόμουν να ανεβώ σκαλοπάτι σε μέγεθος οθόνης...

πρώτο λόγο θα έχει η τιμή, και μετά τα χαρακτηριστικά...

θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας

Δημοσ.

1. Hewlett Packard Compaq 2230s

Ανω του μετρίου κατασκευή χωρίς να είναι κάτι το ιδαίτερο πάντως και χαμηλό βάρος αλλά με μικρή μπαταρία.

2. LG Electronics E200-A CP12HS

Νομίζω η καλύτερη πρόταση στα 12'' με τιμή <600 ευρώ. Πιο ολοκληρωμένο.

3. ACER ASPIRE 2930Z-322G16MN

Τα καλύτερα specs αλλά βαρύ με μόνο 1 έτος εγγύηση και με χειρότερη ποιότητα κατασκευής από τα υπόλοιπα.

Το MSI EX300 που πρότινε ο Delirium αν και 13'' θα ήταν η καλύτερη επιλογή αν ήταν διαθέσιμο.

Δημοσ.

Το MSI EX300 που πρότινε ο Delirium αν και 13'' θα ήταν η καλύτερη επιλογή αν ήταν διαθέσιμο.

Μη "ξεγελιεστε" με το 13.3", το μεγεθος του (και βαρος) ειναι 12αριου :shifty:

[Αυτος ειναι ενας λογος παραπανω, που το εκανε την αριστη επιλογη :devil:]

Δημοσ.

Ρε παιδια ασχετο αλλα επειδη γλυκοκοιταω και εγω ενα 12αρη και εχει επεξεργαστη P8100 ποια ειναι η διαφορα με τον T7500 και γενικα ποια η διαφορα επεξεργαστων P με T ?

Eυχαριστω.....Στο θεμα ειδα ενα Toshiba U400....πως τον βλεπετε να βοηθησουμε και το φιλαρακι?

Δημοσ.

Σχετικά με τους επεξεργαστές μπορείς να δεις τη παρακάτω λίστα

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

Όπως βλέπεις ο Ρ8100 (δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στη λίστα αλλά προσεγγιστικά, είναι μεταξύ του #25 Intel Core 2 Duo P8400 και του #29 Intel Core 2 Duo P7450) είναι ένα κλικ κάτω σε επιδόσεις από τον #24 Τ7500.

Η διαφορα είναι ότι ο Ρ8100 είναι κατασκευασμένος στα 45nm έναντι των 65nm με αποτέλεσμα να έχει μόλις 25(Watt) TDP αντί 35 του Τ7500, που μεταφράζεται σε χαμηλότερες θερμορασίες, καλύτερη αυτονομία κτλ.

Το U400 είναι καλή επιλογή στην έκδοση U400-12P. Αν είναι να διατεθούν περισσότερα χρήματα καλύτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο. Πχ το Toshiba Portege M800-107 είναι καλή επιλογή. Παίζουν και άλλα πάντως.

Δημοσ.

Φιλε τι να πω.......απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια.....ησουν απολυτα κατατοπιστικος...εμενα με βοηθησες πολυ ελπιζω και πολλους αλλους ενδιαφερομενους..

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

επειδη το εχω το συγεκριμενο μοντελο...παρτο οπως ειναι...με μια μικρη αλλαγη στην μπαταρια εισαι Αρχοντας!!!

ελαδρυ, καλαισθητο, το μηχανακι πεταει με τα 3GB Ram, μικρες θερμοκρασιες και....Toshiba!!!

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν το βλέπω διαθέσιμο όμως στο κατάστημα με τη χαμηλή τιμή και δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις παραπάνω για αυτή την έκδοση, οπότε αν είναι έτσι καλύτερα να διαθέσεις κάτι παραπάνω και να προτιμήσεις την αμέσως επόμενη έκδοση U400-10N στα ~750 ευρώ.

Δημοσ.

κατακοπιστικοι όλοι, ευχαριστώ αλλα δεν θα εδινα 750...

μαλλον θα παω τελικα σε 10 netbook

Δημοσ.

Στα 12,1 οι τιμες ειναι εκει πανω κατω..........δεν νομιζω να υπαρχει καποιο 12αρι που να στοιχιζει λιγοτερο απο 650 ευρω...εκτος και εαν κανω λαθος

Δημοσ.
Στα 12,1 οι τιμες ειναι εκει πανω κατω..........δεν νομιζω να υπαρχει καποιο 12αρι που να στοιχιζει λιγοτερο απο 650 ευρω...εκτος και εαν κανω λαθος

Εδώ θα βρεις αρκετά κάτω απο 650

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=12.1%22

Δημοσ.

HP DV2 για οσους ψαχνουν -πραγματικο- 12αρι (και στο μεγεθος και στα κιλα) , για οσους ψαχνουν κατι αναμεσα σε netbook και full speced PCs...

Δημοσ.
HP DV2 για οσους ψαχνουν -πραγματικο- 12αρι (και στο μεγεθος και στα κιλα) , για οσους ψαχνουν κατι αναμεσα σε netbook και full speced PCs...

Μπορεις να μας πεις τις διαφορες με τα αλλα που προτείνουν τα παιδιά???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...