Προς το περιεχόμενο

καινουργιες Ram σε παλιο pc DDR

konstadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν παλιο υπολογιστη , τον χρησιμοποιει ο αδερφος μου για μουσικη ιντερνετ

κ εδω κ 3 μηνες μου λεει κανει κατι διαφορα σβηνει η οθονη ετσι στα καλα καθουμενα αλλα το pc εξακολουθει να δουλευει(και να ακουγεται π.χ η μουσικη) οποτε αναγκαστικα restart απο κατω. Η σβηνει τελειως κ ξαναανοιγει.Τωρα τελευταια υπαρχουν περιπτωσεις που σβηνει η οθονη κ μετα το restart παλι ξανασβηνει ,

κ πιο αραιες φορες υπαρχει η πιθανοτητα να μην ανοιγει κ καθολου απο κατω. Οποτε το κλεινω απο πισω απο το τροφοδοτικο κ συνηθωε μετα ανοιγει. Ειναι απο το 2004.

Εκτιμώ οτι το προβλημα βρισκεται στις μνημες... οποτε σκεφτομαι να παρω για να το βοηθησω. (δεν μπορω να κανω memtest καθως βρισκομαι μακρια. κ το πασχα θα παω για να δω τι εχει)απλα τωρα θα αγορασω τον εχτρα εξοπλισμο κ να παω το πασχα να το φτιαξω (μαζι κ με ενα φορματ)

Η motherboard ειναι η ASUS K8N-E Deluxe.

Τωρα φοραει 512 RAM DDR PC3200 στα 200ΜΗz κ σκεφτομαι να του βαλω 2GB ωστε να παει με αυτεσ μεχρι που να πεθανει.

ποιες λετε να παρω?? ξερω οτι δεν υπαρχουν κ πολλες επιλογες. κ οι τιμες ειναι λιγακι τσιμπημενες αλλα υποθετω επειδη ειναι παλιο... ειδα μια 60€ για 2 GB σε τοσo παλιο pc ειναι λιγακι τσμπιμενο.

κατο αλλο που μπορει να φταει κ εχετε καμια ιδεα??ωστε να το παρω απο τωρα??

Δημοσ.

Εμένα το παλιό μου πισι έκανε κάτι τέτοια (μπλε οθόνη, κολλούσε ο υπολογιστής κλπ) και όταν τον καθάρισα, άλλαξα ψύκτρα και έβαλα και ένα δυο ανεμιστηράκια και έπεσε η θερμοκρασία, σταμάτησε να το κάνει αυτό!Πες του αδερφού σου να κατεβάσει κανά προγραμματάκι, για να ελέγξει την θερμοκρασία!

Αν θέλεις να αλλάξει μνήμες, δεν αξίζει να βάλεις τόσο μεγάλη μνήμη. Θα σου είναι άχρηστο. 1GB θα σε βολέψει πιστεύω. Κοίτα, επειδή όντως οι τιμές είναι τσιμπημένες σε παλιές μνήμες, μπορείς να ζητήσεις μέσω ίντερνετ αν κάποιος έχει μια τέτοια μνήμη μεταχειρισμένη. Εγώ που έδωσα 30 Ευρώ για μνήμη 1GB DDR1 266Mhz το σκυλομετάνιωσα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...