Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 δηλαδη με ενα τετοιο καλωδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750107 και ενα switch θα ειμαι οκ? Ακριβως.Αν δεν σου φτανουν τα 10 μετρα του υπαρχουν και μεγαλυτερα.
apostoliskap Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 και με αυτο το καλωδιο ενωνω την καρτα δικτυου του 1 pc που εχει internet η την υποδοχη πισω απο το modem του ethernet?σας ρωταω γιατι ειμαι ασχετος απο αυτα και χρειαζομαι βοηθεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το switch εχει 4 υποδοχες πισω του. Συνδεεις μια απο αυτες με το modem με καλωδιο δικτυου. Συνδειες την μια καρτα δικτυου του ενος pc με καλωδιο ιδιο με το switch. Το ιδιο κανεις και με το αλλα pc. Υ.Γ To switch θελει και ρευμα.
apostoliskap Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ολα αυτα θα μπορουν να γινουν με ενα καλωδιο η θα χρειαστω και αλλα?γιατι δεν ξερω πως ειναι αυτα τα καλωδια
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ολα αυτα θα μπορουν να γινουν με ενα καλωδιο η θα χρειαστω και αλλα?γιατι δεν ξερω πως ειναι αυτα τα καλωδια Τα καλωδια αυτα ειναι οπως τα τηλεφωνικα αλλα πιο χοντρα και τα φισακια στα ακρα ειναι λιγο πιο φαρδυα απο τα τηλεφωνικα. Θα χρειαστεις 3 καλωδια αν και ενα πρεπει να υπαρχει με το modem οταν στο εδωσαν.
apostoliskap Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 αρα θα πρεπει να παρω 3 καλωδια που θα τα συνδεσω στην υποδοχη του ethernet και στην καρτα δικτυου του 1ου pc μεσω switch και στην καρτα δικτυου του 2ου pc.σωστα η εχω κανει καπου λαθος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν ειμαι σιγουρος οτι τα καταλαβαινω οπως τα λες αλλα νομιζω στα ειπα ξεκαθαρα πριν. Το switch εχει 4 υποδοχες πισω του. Συνδεεις μια απο αυτες με το modem με καλωδιο δικτυου. Συνδειες την μια καρτα δικτυου του ενος pc με καλωδιο ιδιο με το switch. Το ιδιο κανεις και με το αλλα pc. Τι δεν καταλαβαινεις ???
apostoliskap Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 λοιπον στο modem η μονη υποδοχη που ειναι ελευθερη ειναι του ethernet.ωραια το συνδεω το modem και την καρτα δικτυου του 1ου Pc μεσω των καλωδιων με το switch.και μετα με το αλλο καλωδιο που μενει συνδεω το switch με την καρτα δικτυου του 2ου pc?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 λοιπον στο modem η μονη υποδοχη που ειναι ελευθερη ειναι του ethernet.ωραια το συνδεω το modem και την καρτα δικτυου του 1ου Pc μεσω των καλωδιων με το switch.και μετα με το αλλο καλωδιο που μενει συνδεω το switch με την καρτα δικτυου του 2ου pc? Ναι...Νομιζω τα καταλαβα καλα....Αν εισαι Αττικη και προ τα Βορεια ερχομαι και στα φτιαχνω δωρεαν φυσικα.
apostoliskap Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 οχι κριμα αυτην την περιοδο δεν ειμαι αθηνα.τελικα ομως τι πρεπει να κανω?γινεται η οχι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 οχι κριμα αυτην την περιοδο δεν ειμαι αθηνα.τελικα ομως τι πρεπει να κανω?γινεται η οχι? Δεν καταλαβαινω γιατι αναρωτιεσαι ακομα αν γινεται...Τοσες φορες ειπαμε οτι γινεται και με ποιον τροπο.
apostoliskap Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 και μετα με το αλλο καλωδιο που μενει συνδεω το switch με την καρτα δικτυου του 2ου pc?εκει εχω κολλησει
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 και μετα με το αλλο καλωδιο που μενει συνδεω το switch με την καρτα δικτυου του 2ου pc?εκει εχω κολλησει Ετσι.....:-D
pournaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 http://www.ruralnetwork.net/images/router_network.jpg
apostoliskap Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 θα ηθελα να μου λυσετε 2 τελευταιες αποριες.στο modem η μονη υποδοχη που ειναι ελευθερη ειναι του ethernet.αρα εκει πρεπει να το συνδεσω?και η δευτερη απορια ειναι οτι στον δευτερο υπολογιστη δεν εχω καρτα δικτυου και θα ηθελα να σς ρωτησω αν μια τετοια κανει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612307
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.