Προς το περιεχόμενο

συνδεση 2 υπολογιστων μεσω ιδιου μοντεμ

apostoliskap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και με αυτο το καλωδιο ενωνω την καρτα δικτυου του 1 pc που εχει internet η την υποδοχη πισω απο το modem του ethernet?σας ρωταω γιατι ειμαι ασχετος απο αυτα και χρειαζομαι βοηθεια.

Δημοσ.

Το switch εχει 4 υποδοχες πισω του.

Συνδεεις μια απο αυτες με το modem με καλωδιο δικτυου.

Συνδειες την μια καρτα δικτυου του ενος pc με καλωδιο ιδιο με το switch.

Το ιδιο κανεις και με το αλλα pc.

Υ.Γ To switch θελει και ρευμα.

Δημοσ.
ολα αυτα θα μπορουν να γινουν με ενα καλωδιο η θα χρειαστω και αλλα?γιατι δεν ξερω πως ειναι αυτα τα καλωδια

Τα καλωδια αυτα ειναι οπως τα τηλεφωνικα αλλα πιο χοντρα και τα φισακια στα ακρα ειναι λιγο πιο φαρδυα απο τα τηλεφωνικα.

Θα χρειαστεις 3 καλωδια αν και ενα πρεπει να υπαρχει με το modem οταν στο εδωσαν.

Δημοσ.

αρα θα πρεπει να παρω 3 καλωδια που θα τα συνδεσω στην υποδοχη του ethernet και στην καρτα δικτυου του 1ου pc μεσω switch και στην καρτα δικτυου του 2ου pc.σωστα η εχω κανει καπου λαθος?

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι τα καταλαβαινω οπως τα λες αλλα νομιζω στα ειπα ξεκαθαρα πριν.

Το switch εχει 4 υποδοχες πισω του.

Συνδεεις μια απο αυτες με το modem με καλωδιο δικτυου.

Συνδειες την μια καρτα δικτυου του ενος pc με καλωδιο ιδιο με το switch.

Το ιδιο κανεις και με το αλλα pc.

Τι δεν καταλαβαινεις ???

Δημοσ.

λοιπον στο modem η μονη υποδοχη που ειναι ελευθερη ειναι του ethernet.ωραια το συνδεω το modem και την καρτα δικτυου του 1ου Pc μεσω των καλωδιων με το switch.και μετα με το αλλο καλωδιο που μενει συνδεω το switch με την καρτα δικτυου του 2ου pc?

Δημοσ.
λοιπον στο modem η μονη υποδοχη που ειναι ελευθερη ειναι του ethernet.ωραια το συνδεω το modem και την καρτα δικτυου του 1ου Pc μεσω των καλωδιων με το switch.και μετα με το αλλο καλωδιο που μενει συνδεω το switch με την καρτα δικτυου του 2ου pc?

Ναι...Νομιζω τα καταλαβα καλα....Αν εισαι Αττικη και προ τα Βορεια ερχομαι και στα φτιαχνω δωρεαν φυσικα.

Δημοσ.
οχι κριμα αυτην την περιοδο δεν ειμαι αθηνα.τελικα ομως τι πρεπει να κανω?γινεται η οχι?

Δεν καταλαβαινω γιατι αναρωτιεσαι ακομα αν γινεται...Τοσες φορες ειπαμε οτι γινεται και με ποιον τροπο.

Δημοσ.

θα ηθελα να μου λυσετε 2 τελευταιες αποριες.στο modem η μονη υποδοχη που ειναι ελευθερη ειναι του ethernet.αρα εκει πρεπει να το συνδεσω?και η δευτερη απορια ειναι οτι στον δευτερο υπολογιστη δεν εχω καρτα δικτυου και θα ηθελα να σς ρωτησω αν μια τετοια κανει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612307

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...