Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Acer ZG5...

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να βάλω win xp σε acer zg5 αλλά μετά το πρώτο boot κατα την εγκατάσταση μάυριζε η οθόνη και κόλλησε εκει...

Το κλείνω το ανοίγω ακούγεται οτι λειτουργεί αλλά η οθόνη μένει πάντα μάυρη.

Υπάρχει κάποια λύση?

Σημ...Το έκανε ένας φίλος μου αλλά του έδειχνε μάυρη οθόνη αλλά την αρχική σελίδα του bios την έδειχνε κανονικά και έτσι του έβαλα πάλι τα linux που μπήκαν κανονικά αλλά όταν προσπάθησα να βάλω τα xp είχα τα παραπάνω αποτελέσματα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ το έβαλα να κατέβει αλλά επειδή θα πάρει ώρα(μέρα-ες) δεν θέλω win(win δεν είναι αυτό?η κάνω λάθος?) αυτό το έκανα σε usbstick και σε ξάδερφο μου που το έβαλα μπήκαν κανονικά τα win (σε άλλο μοντέλο όμως το l110)αλλά σε αυτο του φίλου μου έχει μάυρη οθόνη απο την αρχή δλδ ούτε στο bios μπορώ να μπω να του ξαναβάλω τα linux.

Κάποιος να του προέκυψε το ίδιο πρόβλημα μήπως και δεν μπλέξει με αντιπροσωπία...

Δημοσ.
Ευχαριστώ το έβαλα να κατέβει αλλά επειδή θα πάρει ώρα(μέρα-ες) δεν θέλω win(win δεν είναι αυτό?η κάνω λάθος?) αυτό το έκανα σε usbstick και σε ξάδερφο μου που το έβαλα μπήκαν κανονικά τα win (σε άλλο μοντέλο όμως το l110)αλλά σε αυτο του φίλου μου έχει μάυρη οθόνη απο την αρχή δλδ ούτε στο bios μπορώ να μπω να του ξαναβάλω τα linux.

Κάποιος να του προέκυψε το ίδιο πρόβλημα μήπως και δεν μπλέξει με αντιπροσωπία...

Δεν κατάλαβα καλά τι ήθελες,συγνώμη.:fear:

Ίσως να έχει "καεί" ένα κυκλωματάκι που κάνει τα χαμηλής τάσης volts του τροφοδοτικού "υπερυψηλής",για την τροφοδότηση της οθόνης,στείλ' το για service.Αυτό θα το διαπιστώσεις εύκολα αν κοιτάξεις "ξώφαλτσα" την οθόνη την ώρα που δουλεύει και διαπιστώσεις "αχνή όραση"...B)

Το είχα πάθει και γω σε κάποιο laptop και μου στοίχισε μια σαραντάρα γιούργια η αντικατάσταση της πλακετίτσας,σ' ένα παληκαράκι από δω μέσα που βάζει κατα καιρούς αγγελίες.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...