Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα γραμμης Forthnet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλως ηρθα και εγω στο Club των μεταφορων :Ρ

Καταρχιν εχω κανει αιτηση για τηλεφωνο στον ΟΤΕ απο τον Νοεμβριο , αλλα επειδη ηταν νεα οικοδομη ηθελε υπογειο καλωδιο που (κατα τον ΟΤΕ) ηθελε 6 μηνες!!! (στην Σαχαρα να εκανα αιτηση σιγουρα θα το εφτιαχναν γρηγοροτερα!)

Το ξεπερασαμε αυτο, μπηκε το υπογειο.

Εχω ζητησει μεταφορα απο την Forthnet στην νεα διευθυνση και σημερα μου απαντησαν απο την Forthnet οτι ο Οτε της απαντησε δεν εχει διαθεσιμα Ports στην περιοχη!!!

ΟΚ Λεω....

παιρνω τον οτε και κανω αιτηση για νεα γραμμη , μου λενε μαλιστα απο Τριτη να κλεισετε ραντεβου στο ταδε τηλεφωνο, και μου λεει "θελετε και connx μαζι"?

Πως εχει ports τωρα και πριν δεν ειχε?

Συμπερασμα, ο ΟΤΕ εκμεταλευεται την θεση του δημιουργοντας προβληματα σε ολους τους αλους!

Λυση : κανεις νεα αιτηση στον ΟΤΕ και μολις στο βαλουν ζητας μεταφορα στην Forthnet!

Δημοσ.
Καλως ηρθα και εγω στο Club των μεταφορων :Ρ

Καλως ήρθες :cry: Ελπίζω να μην τραβήξεις όσα τράβηξα. Πάντως θέλει υπομονή, ψυχραιμία και χιούμορ ;).

Καταρχιν εχω κανει αιτηση για τηλεφωνο στον ΟΤΕ απο τον Νοεμβριο , αλλα επειδη ηταν νεα οικοδομη ηθελε υπογειο καλωδιο που (κατα τον ΟΤΕ) ηθελε 6 μηνες!!! (στην Σαχαρα να εκανα αιτηση σιγουρα θα το εφτιαχναν γρηγοροτερα!)

Το ξεπερασαμε αυτο, μπηκε το υπογειο.

Όντως πήρε 6 μήνες ;!;!

Εχω ζητησει μεταφορα απο την Forthnet στην νεα διευθυνση και σημερα μου απαντησαν απο την Forthnet οτι ο Οτε της απαντησε δεν εχει διαθεσιμα Ports στην περιοχη!!!

ΟΚ Λεω....

παιρνω τον οτε και κανω αιτηση για νεα γραμμη , μου λενε μαλιστα απο Τριτη να κλεισετε ραντεβου στο ταδε τηλεφωνο, και μου λεει "θελετε και connx μαζι"?

Πως εχει ports τωρα και πριν δεν ειχε?

Συμπερασμα, ο ΟΤΕ εκμεταλευεται την θεση του δημιουργοντας προβληματα σε ολους τους αλους!

Λυση : κανεις νεα αιτηση στον ΟΤΕ και μολις στο βαλουν ζητας μεταφορα στην Forthnet!

Πάντως για το τι κάνει (αν κάνει) ο ΟΤΕ (εκμετάλλευση θέσης κλπ) έχω πολλές επιφυλάξεις. Η τσιγκολελέτα δικαιολογία πασπαρτού "φταίει ο ΟΤΕ" πάει σύννεφο και έχει χάσει την αξία της.

Α! Όταν πάρεις την Τρίτη τηλέφωνο για ραντεβού, πές μας για πότε σου το έκλεισαν :devil:

Δημοσ.

που ακριβως μενεις, η forthnet δεν εχει δικα της dslam στην περιοχη και ρωταει τον OTE αν εχει πορτες?

Δεν ειμαι σιγουρος αν λειτουργει ετσι το πραγμα στην περιπτωση που η forthnet δε νοικιαζει adsl γραμμες απο τον ΟΤΕ, να διορθωσει καποιος αν ξερει

Εσυ μεταφορα adsl γραμμης εκανες ή θες να περασεις εντελως στο δικτυο της forthnet (χωρις παγιο ΟΤΕ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...