opera Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ο αγώνας τώρα δικαιώνεται και θα ήθελα επίσης τη γνώμη του καθηγητή Μπαμπινιώτη για τα σουβλάκια με καλαμάκι αν και είναι περιττό πιστεύω γιατί σίγουρα πάλι οι βόρειοι έχουν δίκιο. λεξικο ματζέντα καλαμάκι: αυλίσκος (ο) # καλαμίσκος (ο) # συριγγίδιον (το) # συρίγγιον (το) καλή όρεξη. http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_1265.html
slygeo87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Σούβλα = Σίδερο που περνάς απ' το κ*** και το στόμα του αρνιού. Σουβλάκι = Μικρό ξυλάκι που περνάς μέσα κρέας είτε χοιρινό, είτε κοτόπουλο είτε δεινόσαυρο και το τρως. Μία πίτα με σουβλάκι ναι... Μία πίτα καλαμάκι πάλι ναι...δεν είναι κακό ρε κομπλεξικοί... Ένα σουβλάκι καλαμάκι όχι...αυτό είναι λάθος... Ψωμάκι = Σάντουϊτς. Το Σάντουϊτς ΔΕΝ είναι ΠΙΤΑ.
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πάλι καλά που δεν το λένε μπουγάτσα με καλαμάκι.
opera Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Σούβλα = Σίδερο που περνάς απ' το κ*** και το στόμα του αρνιού. Σουβλάκι = Μικρό ξυλάκι που περνάς μέσα κρέας είτε χοιρινό, είτε κοτόπουλο είτε δεινόσαυρο και το τρως. Μία πίτα με σουβλάκι ναι... Μία πίτα καλαμάκι πάλι ναι...δεν είναι κακό ρε κομπλεξικοί... Ένα σουβλάκι καλαμάκι όχι...αυτό είναι λάθος... Ψωμάκι = Σάντουϊτς. Το Σάντουϊτς ΔΕΝ είναι ΠΙΤΑ. φίλε δε ζήτησα τη γνώμη κανενός εδώ γιατί ο καθένας έχει και από μία ούτε και εγώ παρέθεσα τη δική μου απλώς παρέθεσα στοιχεία αποδείξεις δεδομένα όπως θέλεις πέστα , πού στήρίζονται αυτά που γράφεις και σε ποιο έγκυρο λεξικό τα βρήκες; ξέρω θα κλειδωθεί όπως πάντα
opera Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μια άποψη ενός Νότιου..τίποτα παραπάνω. με ένα χαρακτηρισμό του κομπλεξικού που μάλλον πήγαινε ευτυχώς στον καθηγητή Μπαμπινιώτη και όχι σε μένα.
insomniaK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Man, οι κομπλεξικοί στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι οι Νότιοι. Όπως και να το ζητήσεις κάτω από τη Λάρισα, θα το φας χωρίς να σε κοροϊδεύσει ο σουβλατζής, το πολύ πολύ να σου πει, κανένα "καρδάση" για να δείξει ότι είναι φιλόξενος. Το μόνο που θα τον παραξενεύσει είναι ότι την πίτα, την αποκαλείς σάντουιτς!
opera Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Όχι στους Βόρειους πήγαινε ωραία και νεός ορισμός του κομπλεξικού : όποιος λέει κάτι που θίγει τους νότιους είναι κομπλεξικός. το θέμα είναι πιος μιλάει πιο σωστά την ελληνική γλώσσα :νότιοι-βόρειοι 0-1 με αποδείξεις πια.
Finn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Κανείς δε ζητάει σάντουιτς.Είναι για εσωτερική χρήση (tagged by the scene as Internal) στην παρέα των πεινασμένων. "Πάμε για κανα σάντουιτς?" στην Αθήνα αντίστοιχα "Πάμε για κανά σουβλάκι?" Στο γυράδικο όμως( οκ οκ σουβλατζίδικο) λέμε: -Βάλε ένα γύρο απ όλα -Ψωμάκι ή πίτα? ,ρωτάει το αφεντικό -Ψωμάκι,πίτα,ζαπάτα,κυπριακή πίτα,λαγάνα ,οι πιθανές απαντήσεις Όταν πρόκειτε για φαϊ είμαστε κατατοπιστικότατοι!
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ο λογος που σε κανει να νομιζεις οτι τους θιγεις σε κανει κομπλεξικο what is that ζαπατα magic you are talking about
Anastasia33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Man, οι κομπλεξικοί στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι οι Νότιοι. Όπως και να το ζητήσεις κάτω από τη Λάρισα, θα το φας χωρίς να σε κοροϊδεύσει ο σουβλατζής, το πολύ πολύ να σου πει, κανένα "καρδάση" για να δείξει ότι είναι φιλόξενος. Το μόνο που θα τον παραξενεύσει είναι ότι την πίτα, την αποκαλείς σάντουιτς! Είμαι Σαλονικιά, μ΄αρέσει και συμφωνώ μαζί σου! Χώρια που το νοστιμότερο σουβλάκι με πίτα, (μετά το Plaza!!), το γεύτικα κάπου στα Καμένα Βούρλα πέρισυ..!! Εύγε!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Man, οι κομπλεξικοί στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι οι Νότιοι. Όπως και να το ζητήσεις κάτω από τη Λάρισα, θα το φας χωρίς να σε κοροϊδεύσει ο σουβλατζής, το πολύ πολύ να σου πει, κανένα "καρδάση" για να δείξει ότι είναι φιλόξενος. Το μόνο που θα τον παραξενεύσει είναι ότι την πίτα, την αποκαλείς σάντουιτς! Στη Λάρισα αν ζητήσεις σουβλάκι, θα σου δώσει ένα ξυλάκι με κρέας. Αν ζητήσεις γύρο σάντουϊτς, θα σου δώσει γύρο σε ψωμάκι.
insomniaK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ε καλά, δε σου είπα να περιγράψω τα μισά απ' ότι θέλω να φάω. Πίτα καλαμάκι θα ζητήσω όπου κι αν είμαι.
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πίτα καλαμάκι θα ζητήσω όπου κι αν είμαι. Έγχρωμο ? :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.