malachaskos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχω φτιάξει ένα PC και μου έκανε εντύπωση η βαθμολογία που παίρνει από τα windows (vista ultimate 64bit) ήταν για τον επεξεργαστή 5,9 και μετά από ένα format μου δίνει 5,1… είναι λογικό? Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω εάν όλα τα κομμάτια λειτουργούν σωστά?
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Με νέα updates στα Vista φυσικά και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις. Όταν πρωτογβήκαν π.χ μπορεί ο Q6600 να θεωρούνταν τέρας, τώρα είναι κάτι λιγότερο από mainstream.
malachaskos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αυτό μου το έγραφε μόλις τα εγκατέστησα χωρίσ κάν να κατεβάσω κάτι... ξέρεις κάποιο πρόγραμμα να ελεγξω εάν λειτουργούν όλα σωστά?
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αυτό μου το έγραφε μόλις τα εγκατέστησα χωρίσ κάν να κατεβάσω κάτι... Μπορεί να έκαναν κάποιο auto-update, μπορεί η έκδοση που έβαλες να είναι πιο "updated" από αυτή που είχες. ξέρεις κάποιο πρόγραμμα να ελεγξω εάν λειτουργούν όλα σωστά? Σαν τι πρόγραμμα? Τι πιστεύεις πως δεν λειτουργεί σωστά?
malachaskos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 τη ίδια έκδωση έβαλα... δεν ξέρω απλός θέλω να δώ εαν λειτουργού όλα όπωσ πρέπει...
Antwni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μήπως φταίει επειδή δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers που χρειάζονται(κάρτα γραφικών κτλ)??
ser_x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 από ότι γράφει καθορίζεται από το χαμηλότερο επιμέρους βαθμό εσένα ποιο στοιχείο έχει τον χαμηλότερο βαθμό ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.