Προς το περιεχόμενο

παραγγελια e-shop!!!!ελεος!!!!!!!

nikolas8141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα παραγγειλα μια μητρικη απ'το e-shop!!!! http://img136.imageshack.us/img136/5290/43499977.jpg Μετα που το εψαξα ομως (κατι μ'ετρωγε) παρατηρησα οτι αλλη εικονα εβλεπα και αλλη μητρικη αγοραζα!

Πηρα τηλ και μιλησα με το τμημα πωλησεων ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι θα παρω αυτο που βλεπω και υστερα απο δικια μου επισυμανση διαπιστωσε το λαθος του!

Του ειπα εχω απαιτηση να παραλαβω οτι βλεπω με την τιμη που εχει και μου απαντησε πως θα με ενημερωση το αργοτερο μεχρι την δευτερα!

Εστειλα και e-mail.............

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 0903131**************.

ΠΑΤΑΡΑΤΗΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ Η

ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΑΙ!!!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ

ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ!!!!!!!ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛ., ΟΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ

ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ

ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΧΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

ΑΠ' ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑΤΥΧΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ................!

Το οτι απαιτω τα παραπανω......εχω δικιο?

Δημοσ.
πεστου καλητερα πως θα ξεμπλεξει και να μην ξαναπαρει τιποτα απο e-shop

Δεν νομίζω πως φταίει το eshop στην προκειμένη περίπτωση, σίγουρα πρόκειται για λάθος και όχι για προσπάθεια εξαπάτησης του πελάτη...

Δημοσ.

Εχμ... βασικά εσύ αγοράζεις μητρική κοιτώντας την φωτογραφία; Το μοντέλο, την εταιρία και τα χαρακτηριστικά δεν κοιτάμε; Μετράμε τα pin από την φώτο;

Επίσης εφόσον το αναφέρει ήδη στο e-shop ότι απαλλάσσονται από τις όποιες ευθύνες δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι.

Μπορείς, κάλλιστα, να ακυρώσεις την παραγγελία σου, να skroutzάρεις και αφού βρεις την εικόνα της μητρικής που θες και σε καλή τιμή να προχωρήσεις σε παραγγελία!

Εκτός κι αν κοιτάς τα χρώματα στην πλακέτα και τα πλαστικά δεν βρίσκω σοβαρό λόγο παραπόνων στην περίπτωση σου.

Θα πάρεις κάτι το οποίο θα κάνει την δουλειά για την οποία το πληρώνεις; (χαρακτηριστικά)

Δεν γίνεται σε χιλιάδες προϊόντα να μην υπάρχει ούτε ένα λάθος. Απλώς μήπως μας αρέσει να εκμεταλλευόμαστε τέτοιες περιπτώσεις για να τσιμπήσουμε κουτοπόνηρα ακριβότερα προϊόντα;

(Από ότι βλέπω δεν σε χαλάει να γλυτώσεις 60€ ε;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523374

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523313

αν ήταν φθηνότερη στην φώτο δεν νομίζω να έγραφες "έλεος"...

άσε που αυτό που σε έτρωγε πρέπει να ήταν ο firewire controller που φαινόταν στην φώτο!)

Δημοσ.

Χα.....και γιατί να σου δώσουν την κάρτα που βλέπεις στην φωτογραφία και να μην σου δώσουν την κάρτα που αντιστοιχει στα χαρακτηριστικά που είναι γραμμένα????

Ό,τι μας βολεύει επιλέγουμε ε ?

Πάντως δεν νομίζω ότι αυτός είναι λόγος να ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ τόσο πολύ τα πράγματα.....ΕΛΕΟΣ!!!!

Μην προσπαθείτε να επωφεληθείτε από καταστάσεις που στο τέλος θα σας κάνουν να δείχνετε λίγο....(ανόητοι να πώ....δεν το λεω....)!!

ΥΓ: Εσύ μέσα σου... βαθιά ...τί πιστεύεις ότι θα γίνει....?θα σου δώσουν την ακριβότερη,στην τιμή της φτηνότερης μόνο και μόνο για λάθος φωτογραφία???

Με την ίδια λογική...και στα φυλλαδια απ τα supermarket στις φωτογραφίες από τα τυριά τα χουν σε κάτι εντυπωσιακές πιατέλες με γαρνιτούρες δίπλα και ειδικά μαχαίρια....ΑΠΑΙΤΕΙΣ κ εκεί να πάρεις ότι δείχνει η foto?????:P

Δημοσ.

να μαθουν να βαζουν σωστες φωτογραφιες, εφοσον δεν εχουν βιτρινα τα καταστηματα τους και βιτρινα ειναι το ιντερνετ δεν καταλαβα γιατι να εχουν αλλες φωτος. copy paste ολες οι μητρικες στο site. οχι φιλε μου να την παρουν πισω

Δημοσ.

Δεν συμπαθω το eshop αλλα μην λεμε κι οτι θελουμε. Ποιος αγοραζει με βαση την εικονα; Δλδ για να αγορασουμε κοιταμε την εικονα και οχι την περιγραφη; Ε οχι

Δημοσ.

ο φίλος έχει δίκιο, διαφορετική εικόνα προϊόντος σημαίνει παραπλάνηση. αν μια εταιρία του μεγέθους του e-shop δεν μπορεί να βάλει σωστή εικόνα προϊόντος να το κλείσει καλύτερα το μαγαζί.

Δημοσ.

Ωραία να διαλέγουμε μητρικές κρίνοντας απο τις φωτογραφίες και όχι απο τα χαρακτηριστικά...

darksoho33 αν και εγω είμαι απο επαρχία αλλά κατεβαίνω συχνά Αθήνα δεν έχω δει μαγαζί πληροφορικής να έχει χύμα τις μητρικές έξω να διαλέγεις τι θα πάρεις...

Να μου έλεγες για ηχεία,ακουστικά κτλ ΟΚ αλλά όχι και μητρική απο φωτογραφία...

Δημοσ.

Ηθικά μπορεί να κριθεί απο τον καθένα διαφορετικά το e-shop. Νομικά όμως ισχύουν συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης, το e-shop και το κάθε e-shop μπορεί να βγάζει δικούς του "νόμους" και να λέει ό,τι θέλει, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι μπορούν να εφαρμοστούν κιόλας. Για παράδειγμα σε πολλά προϊόντα γράφουν 1 χρόνο εγγύηση. Αυτό δεν ισχύει, το έχουμε πει πολλές φορές.

Στην περίπτωσή σου όμως nikolas8141 το μόνο που μπορείς να απαιτήσεις είναι τα λεφτά σου πίσω (εφόσον είσαι μέσα στην προθεσμία) και τίποτα παραπάνω. Δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου με το επιχείρημα της φωτογραφίας. Εαν και εφόσον υπάρχουν σκοπιμότητες, θά'λεγα πως, όσο πονηρός είναι αυτός που πάει να παραπλανήσει τον πελάτη με μια φωτογραφία, άλλο τόσο κουτοπόνηρος είναι αυτός που θα προσπαθήσει να πάρει κάτι καλύτερο απο αυτό που πλήρωσε με την ίδια δικαιολογία.

Δημοσ.
Ωραία να διαλέγουμε μητρικές κρίνοντας απο τις φωτογραφίες και όχι απο τα χαρακτηριστικά...

darksoho33 αν και εγω είμαι απο επαρχία αλλά κατεβαίνω συχνά Αθήνα δεν έχω δει μαγαζί πληροφορικής να έχει χύμα τις μητρικές έξω να διαλέγεις τι θα πάρεις...

Να μου έλεγες για ηχεία,ακουστικά κτλ ΟΚ αλλά όχι και μητρική απο φωτογραφία...

Ωραια τοτε να βαλουν μια φωτογραφια ιδια σε ολες τις μητρικες να μην κουραζονται και τα παλικαρια που κανουν ανανεωση το site. ως ποτε μιας Αsrcock ναι ειναι ιδια με μια asus striker

Δημοσ.
Ωραια τοτε να βαλουν μια φωτογραφια ιδια σε ολες τις μητρικες να μην κουραζονται και τα παλικαρια που κανουν ανανεωση το site. ως ποτε μιας Αsrcock ναι ειναι ιδια με μια asus striker

Περίπου αυτό κάνουν :P. Αν είμαι μια σειρά απο μητρικές με μικρο(και μεγαλο)διαφορές και ονόματα P5Q titanium, P5Q Deluxe, P5Q Premium, P5Q ta@@μασκουνιούνται.. έχουν ένα thumbnail για όλες. Αν είναι ηθικά σωστό ή λάθος το κρίνουμε εμείς. Μην μπλέκουμε την ηθική όμως με τους νόμους γιατί απέχουν σε πολλές περιπτώσεις..

Δημοσ.

ρε παιδια δηλαδη εσεις αγοραζετε τελικα μητρικη απο την φωτογραφια?

ελεος δηλαδη..:-(

νταξει ανθρωποι δουλευουν και στο e-shop και κανενας ανθρωπος δεν ειναι αλαθητος.παντως nikolas8141 αυτο το απαιτω που εγραψες ειναι μεγαλο λαθος.ετσι χανεις το δικαιωμα(αν υπαρχει) να σου δωσουν πισω τα λεφτα.αν η μητρικη που σου εστειλαν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτη που παρηγγηλες τοτε κανενα προβλημα μπορεις απλα να στους στειλεις ενα e-mail και ευγενικα να ζητας να διορθωσουν το λαθος τους για να μην μπερδευονται οι επομενοι υποψηφιοι αγοραστες.

και δεν νομιζω οτι ειναι παραπλανηση απλα ενα λαθος που δεν ειναι και τοσο τραγικο μπορεις ανετα να επιλεξεις την μητρικη που θες και χωρις φωτογραφια.

αν ομως σου ειχαν στειλει μια ποιο ακριβη μητρικη και την πληρωνες στα λεφτα που και καλα θα πληρωνες για αυτη που ειχες παραγγειλει δεν θα σε χαλαγε.θα εκανες το κοροιδο.

Δημοσ.

Ενταξει ρε συ,και η φωτο μετραει πολυ...

Παντα κοιταω φωτο οταν αγοραζω μητρικη οχι για να δω αν ειναι ομορφη αλλα για να δω την διαταξη των θυρων serial ata,των pci slots κ.λ.π.

Αλλα οχι και να απαιτεις να σου αλλαξουν μητρικη ή να σου δωσουν τα χρηματα σου πισω.Ουτως ή αλλως το e-shop το ξεκαθαριζει.(liopyr's post)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...