Προς το περιεχόμενο

τιμη για μονταρισμα pc

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παλιο μου pc και θελω να αντικαταστησω τον καμμενο σκληρο με καινουργιο καθως και να μεταφερθουν ολα σε νεο case. Αν το αναθεσω σε καποιο μαγαζι ποια τιμη θα ηταν λογικη να μου πει?

Το ρωταω γιατι στον καινουργιο μου, μου πηρε για μονταρισμα και εγκατασταση windows 100+ ευρω.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ρωταω γιατι στον καινουργιο μου, μου πηρε για μονταρισμα και εγκατασταση windows 100+ ευρω.

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ;;;;

Εγώ θα στα έκανα δωρεάν αυτά...Αλλά μαγαζιά είναι αυτά,ό,τι θέλουν κάνουν!

Τέλος πάντων.

Για αλλαγή κουτιού ε;...Χμμμμ,πραγματικά δε ξέρω πόσα μπορούν να ζητήσουν.

Δημοσ.
ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ;;;;

Εγώ θα στα έκανα δωρεάν αυτά...Αλλά μαγαζιά είναι αυτά,ό,τι θέλουν κάνουν!

Τέλος πάντων.

Για αλλαγή κουτιού ε;...Χμμμμ,πραγματικά δε ξέρω πόσα μπορούν να ζητήσουν.

Του πηγα ολα τα parts αγορασμενα απο το eshop το πρωι και του ειπα να ειναι μεχρι το απογευμα ολα ετοιμα!Ισως γιαυτο!!

Σε coolermaster cosmos s!

Δημοσ.
Του πηγα ολα τα parts αγορασμενα απο το eshop το πρωι και του ειπα να ειναι μεχρι το απογευμα ολα ετοιμα!Ισως γιαυτο!!

Σε coolermaster cosmos s!

δεν εμπιστευοσουν το eshop να σου κανει δωρεαν στησιμο?

Δημοσ.
Τα πηρα ολα απο eshop εκτος απο case(multirama) και καρτα γραφικων (Plaisio) οποτε δεν βολευε το μονταρισμα!

Σίγουρα δε βόλευε...Αλλά δεν είχες έστω έναν γνωστό;Εδώ που τα λέμε να πας να ζητήσεις τα λεφτά πίσω! :mad:

Τέλος πάντων...Από κάποια άποψη και εσύ έφταιγες μιας που αν μας ρωτούσες το έφτιαχνες μόνος...

Συγγνώμη αν σε προβλημάτισα...Απλά μη τη ξαναπατήσεις :-)

Δημοσ.

Τελοσπαντων τα αξιζε τα λεφτα του γιατι το βιαζομουν, οποτε δεν με πειραξε!

Τωρα με την καινουργια περιπτωση τι θα γινει. Θελω να το παω στον ιδιο.. Ποσα να μου πει παλι ρε

Δημοσ.

Τωρα με την καινουργια περιπτωση τι θα γινει. Θελω να το παω στον ιδιο.. Ποσα να μου πει παλι ρε

Κανένα 80ρι;

Πες από που είσαι (αν θες),μήπως βρεθεί κάποιος από εδώ που να μπορεί να στα κάνει αυτά δωρεάν :-)

Δημοσ.

Δεν ειναι και τιποτα δυσκολο για να λεμε την αληθεια.

Εχει και tutorials στο youtube αν θελεις.

Θυμαμαι εμεις φτιαχναμε υπολογιστες στα 14 μονο με οτι ελεγαν τα manual.

Αν ησουν Θεσσαλονικη ευχαριστως να σε βοηθουσα παντως.

Δημοσ.

θελω να ρωτησω και εγω (μιας και αναφερθηκε πιο πανω ).

αν αγορασουμε κομματι -κομματι pc απο πλαισιο ή το e-shop πιος μας εγγυαται πως τα κομματια αυτα δεν θα ειναι τιποτα επιστροφες απο ελλατωματικα προιοντα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...