firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Να γιατί σπάγανε και καίγανε. Να βγει ένας ακόμη περιοριστικός και γελοίος νόμος; Αν ήθελε η Αστυνομία και με τις υπάρχουσες συνθήκες του έκανε πακετάκι όλους αυτούς.
Chris_85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το θεμα ειναι οτι η ''νεα ομαδα'' της αστυνομιας θα αποτελειται απο πολλους ειδικους φρουρους. Αν ειναι δυνατον, το παθημα με τον Αλεξη δεν τους εβαλε μυαλο.
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ε ναι, πάνε να κάνουν καθεστώς τους σερίφηδες, με άλλοθι τα σπασίματα, δικαιολογία οτι "φοβάται ο κόσμος" και δεκανίκι την τρομολαγνεία. Πρίν τους είχαμε μόνο εδώ γύρω και στη βουλή, τώρα βλέπουμε τις σκατόφατσές τους σε όλο το κέντρο. Σε κάθε γωνιά 2-3 και συνεχείς περιπολίες επιδεικτικά με τα κουμπούρια και τα σπιρούνια προτεταμένα. Η ατμόσφαιρα στο κέντρο είναι πιο άσχημη από ποτέ. Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά μέχρι το καλοκαίρι δεν το κόβω να τη βγάζουμε καθαρή. Προσωπική εκτίμηση είναι οτι, είτε από τη μια πλευρά, είτε από την άλλη, θα έχουμε πάλι χοντρό σκηνικό.
Teaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πραγματικά, ένα μεγάλο , με όλη τη σημασία της λέξης! Ρε παιδιά, εμείς δεν είμαστε που θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση? Εμείς δεν είμαστε οι έλληνες που νιώθουμε ανασφαλείς? Τώρα τι? Είδαμε αστυνομικούς και αλλάξαμε γνώμη? Τι θα γίνει τελικά? Τι θέλουμε? Ασφάλεια ή όχι? Αν δεν ξέρουμε τι θέλουμε σαν λαός να μην διαμαρτυρόμαστε στην τελική. *Και όταν θα μπει ο ληστής στο σπίτι μας και τα μαζέψει όλα, να μην φωνάξουμε κάποιοι την αστυνομία, η και αν την φωνάξουμε να έρθει σε 4 ώρες γιατί θέλαμε "λιγότερη αστυνόμευση".
Ather Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ε ναι κλασσικά. Η Ελλάδα των αντιθέσεων αστυνόμευση ή μη. Πόρσε καγιέν και 700 ευρώ. Για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά θέλω να διοριστώ στο δημόσιο... και άλλα πολλά.
DeathBoy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 'Αλλο αστυνόμευση κι άλλο αστυνομοκρατία. Μια χαρά κάνουν τις περιπολίες το θέμα είναι πως πρέπει να μπουν στο Πολυτεχνείο και να σπάσουν μερικά κεφαλάκια, σε όλα τα Πανεπιστήμια, να τα σακατέψουν τα κωλόπαιδά που καταστρέφουν περιουσίες, τους ψευτοεπαναστάστες
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μια χαρά κάνουν τις περιπολίες το θέμα είναι πως πρέπει να μπουν στο Πολυτεχνείο και να σπάσουν μερικά κεφαλάκια, σε όλα τα Πανεπιστήμια, να τα σακατέψουν τα κωλόπαιδά που καταστρέφουν περιουσίες, τους ψευτοεπαναστάστες Ναι έτσι μόνο εκεί μέσα είναι.Δεν βγαίνουν ποτέ απο κεί και ΔΕΝ ξέρουν ποιοί είναι.Κλείσε τη τηλεόραση σου χει φάει τα μυαλά.
Teaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Να τονίσω ότι δεν αναφέρομαι σε παπάκια, απαγορεύσεις κουκουλών κτλ. Αυτά είναι ένα άλλο θέμα. Εγώ προσωπικά χαίρομαι που βλέπω πλέον περιπόλους στο κέντρο, στο μετρό, σε γειτονιές κτλ. Νιώθεις ότι "κάτι λειτουργεί" και ότι σε άσχημη κατάσταση θα υπάρξει κάποιος που θα υπερασπιστεί την περιουσία και τη σωματική σου ακεραιότητα. Δεν βλέπω κάτι κακό σ'αυτό, και δεν είμαι ούτε του ενός άκρου, ούτε του άλλου. Σαν απλός πολίτης το βλέπω το πράγμα, δεν υπερασπίζομαι "ιδεολογικά" καμία από τις δύο πλευρές. Θεωρώ ότι ο πολίτης ο οποίος δεν έχει κάτι να φοβηθεί, είναι νομοταγής και δεν προκαλέι θέλει αστυνόμευση και ειδικά σε περιόδους όπως η συγκεκριμένη που η εγκληματικότητα είναι σε έξαρση.
elven Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ναι ρε,και πριν τις πορείες δεν μπορούν να αστυνομεύσουν το Πολυτεχνείο για να μην μπουν οι "φοιτητές". Πρέπει πρώτα να μπουν και μετά να πάνε απ' έξω κι αυτοί και να πετάνε χημικά. DeathBoy πραγματικά,δεεεεεεεεεεν;
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ναι ρε,και πριν τις πορείες δεν μπορούν να αστυνομεύσουν το Πολυτεχνείο για να μην μπουν οι "φοιτητές". Πρέπει πρώτα να μπουν και μετά να πάνε απ' έξω κι αυτοί και να πετάνε χημικά. DeathBoy πραγματικά,δεεεεεεεεεεν; Άστον ή τρολλάρει η δεν έχει καμία επαφή με τη πραγματικότητα.Τρώει ότι του πασάρει το mega και τα παρεμφερή.Τι περιμένεις από άτομα που δεν έχουν ΙΔΕΑ τι σκηνικά παίζουν εκτός τηλεόρασης και playstation.Η πλάκα είναι οτι όλοι έχουν κολλήσει σε αυτή τη κωλολέξη τις "περιουσίες,περιουσίες," Τα ίδια γινόντουσαν και έπι χούντας που έδειχναν τις αίθουσες του πολυτεχνείου κατεστραμμένες και είχε και σχολιαστή έναν που του άρεσε η λέξη "παλιοτόμαρα".Προβοκάτσια κανείς από σας της τηλεόρασης τι σημαίνει; Αλλά ντάξει όταν τα μόνα που πιστεύεις είναι "ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" το mindfuck είναι αναπόφευκτο. Και όσο αφορά την αστυνόμευση ΔΕΝ είδα να μειώνεται η εγκληματικότητα καθόλου ίσα ίσα αυξάνεται καθημερινά.Εκτός κι αν ληστείες γίνονται ΜΟΝΟ στο κέντρο και μόνο στην Αθήνα...
Teaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 [...]Το Σαββατοκύριακο, μετά τους βανδαλισμούς στο Κολωνάκι, τα ΜΜΕ και πολίτες άσκησαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ρωτώντας που ήταν η αστυνομία.[...] [...]Την Τρίτη, μετά την ανακοίνωση από την κυβέρνηση ότι θα αυξηθεί η αστυνόμευση, τα ΜΜΕ και πολίτες άσκησαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για προσπάθεια καταστολής και αστυνομοκρατίας.[...] Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Αυτό είναι αξίωμα.
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Τίζερ, μην τα παρουσιάζεις τόσο φλού τα πράγματα. Η τακτική "πονάει κεφάλι - κόψει κεφάλι, ενίοτε και πόδι ή χέρι" είναι το αξίωμα, χρόνια τώρα.
Teaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Εσείς ξέρετε καλύτερα. Αφήστε με εμένα, είμαι εκ των έξω όπως έιπα. Είπα την άποψη μου για το θέμα μπορεί να έχω λάθος.
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Α μάλιστα, με συγχωρείς, νόμιζα οτι συμμετείχες στη συζήτηση, επειδή έθεσες επιδεικτικά κάποια ερωτήματα στην αρχή πλαισιωμένα απο συγχυσμένα σμάιλις, τα οποία τα πήρα για δικαιολογημένες απορίες προς τους συμφορουμίτες σου, αλλά μάλλον ήταν ρητορικά με αποδέκτη τον αέρα. Επίσης, η στάση σου αυτή, όπου αρχικά διατυπώνεις με θέρμη τα πιστεύω σου και μάλιστα σε πρώτο πληθυντικό, (που κάθε άλλο παρά "εκ των έξω" αντιμετώπιση δείχνει) και στη συνέχεια βγάζεις τον εαυτό σου εκτός κριτικής πετώντας ένα "αφήστε με εμένα, εσείς ξέρετε καλύτερα", δεν είναι και ιδιαίτερα ταιριαστή σε ένα χωρο που λέγεται φόρουμ, ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.