pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ενας φιλος μου αστυνομικος σταματουσε κοπελες με το αμαξι για ελεγχο και ζητουσε κινητο, ταχα ως μερος του ελεγχου..Οι γκομενες το τρωγαν, οποτε κ αυτος επαιρνε τηλ μετα απο καμια βδομαδα, ταχα βρηκα το κινητο σου, οποιος νοιαζεται μαθαινει κτλ.. και εβγαινε ραντεβουδακια...τα καλα της δουλειας. Το οτι καποιος βρηκε ενα τροπο μεσω της δουλειας του να παρει το κινητο απο μια κοπελα που ισως γουσταρε... δεν νομιζω να εχει καμμια πολυρως σχεση με το θεμα μας (αλλο το να παρει μετα τηλεφωνο και να την απειλει. Το να παρει ομως μπας και καταφερει να κλεισει ραντεβου, αυτο τουλαχιστον πρεπει να γινεται με οποιοδηποτε μεσο) step 1) Ποινικοποίηση κουκουλας, φουλαριού, κασκόλ...Completed....step 2) Ποινικοποίηση Σκέψης... Υπό συζήτηση step 3) Προληπτικό ξύλο... Ηδη σε δοκιμαστική λειτουργία step 4) Ελευθερη κυκλοφορία Αδέσποτων σφαίρων... ΗΔΗ Επιτυχημενο σχέδιο... step 5) Κατάργηση ασύλου... Ηδη σε δοκιμαστική λειτουργία απο΄τα δικά μας παιδιά, τους αγαπημένους μας "Αναρχικούς" που ποτέ δεν πια΄νουμε.... (Καθαρα χωρις ειρωνια, αλλα οσο και να διαβασα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη) 1ον, ποια αλλη χωρα εχει πανεπιστημιακο ασυλο; 2ον, Τι ειναι τελικα αυτο που θα χασει καποιος απο την καταργηση του; μιλάς βλέποντας τα γεγονότα με πολύ ρηχή ματια ξέρεις τι θα γινόταν αν κατεβαίνατε οι μπάτσοι να χύσετε αίμα? την επομενη φορα θα βρίσκατε εμενα και τον διπλα και τον παραδίπλα και όχι 15χρονά παιδάκια και τότε απλά θα ήταν σε επίπεδο επανάστασης και όχι μπαχαλοι που τα σπάνε. μάλλον εσύ δεν βλέπεις την πολιτική ευαισθησία που έχει το θέμα Εσυ γιατι δεν κατηβηκες απο τη πρωτη φορα (μαζι με τα 15χρονα), αλλα περιμενεις ποτε θα χυσουν οι μπατσοι αιμα, ωστε να κατεβεις την επομενη φορα; Δεν αξιζε τοτε η επανασταση; Μην παρερμηνεύεις το περιεχόμενο του σχολίου μου: Δεν υφίσταται εξίσωση του θανάτου κάποιου με την καταστροφή της περιουσίας κάποιου άλλου. Είναι προσβλητικό προς τη μνήμη του νεκρού και την αξία της ζωής, να αναφερόμαστε στην καταστροφή του οποιουδήποτε υλικού αγαθού. Αν εμενα μου σπασεις το μαγαζι, και τυχαινει (λεω μωρε παιδακι μου, δεν γινεται ολοι να ειναι Βαρδηνογιαννηδες), τυχαινει λοιπον, μετα το σπασιμο να με παρουν τα χρεη χιονομπαλα, και δωστου δανεια, και δωστου χρεη, και επειδη ειμαι και ευαισθητο παιδακι, και τα χρεη εχουν φτασει στον ολυμπο, βαζω κι ενα 45αρι στο λαιμο, και παρτον κατω τον Κωστα, η δικια μου ζωη ειναι μερος καταστροφης υλικου αγαθου;
Chris_85 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Το οτι καποιος βρηκε ενα τροπο μεσω της δουλειας του να παρει το κινητο απο μια κοπελα που ισως γουσταρε... δεν νομιζω να εχει καμμια πολυρως σχεση με το θεμα μας (αλλο το να παρει μετα τηλεφωνο και να την απειλει. Το να παρει ομως μπας και καταφερει να κλεισει ραντεβου, αυτο τουλαχιστον πρεπει να γινεται με οποιοδηποτε μεσο) Το οτι επελεξες να κανεις quote σε σχολιο που εκανα αστειευομενος, απαντωντας σε σχολιο αναλογου υφους, χωρις να το συνδεω με την υποθεση και οχι σε καποιο απο τα αλλα που εχω γραψει, δειχνει την παντελη ελλειψη επιχειρηματων που εχεις και την πραγματικη σου διαθεση για σοβαρη συζητηση.
Hamurabi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 [quote name=insomniaK;2625196 Αν ήμουν μέλος της οικογένειας της κοπέλας που σκοτώθηκε στη ληστεία στο Γερμανό' date=' θα έκανα μήνυση στον μπάτσο/καουμπόι. Πάνω από τις μισές ευθύνες έχει για το μακελειό, ήταν ανεύθυνος που τράβηξε όπλο σε κλειστό χώρο με τουλάχιστον 3 πολίτες και ταυτόχρονα οι ληστές να υπερτερούν αριθμητικά, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του και των πολιτών, έχοντας λιγοστές πιθανότητες και είμαι σίγουρος πως το ήξερε, να αποτρέψει τη ληστεία και προκάλεσε φονικό. [/quote] Ο αστυνομικος και εκτος υπηρεσιας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να επεμβει. Το ποτε θα επεμβει ειναι αναλογα το ποτε θα κρινει οτι θαναι μικροτερος ο κινδυνος και για τους πολιτες. Μεσα στο καταστημα που εγινε οτι εγινε ειχαμε μια νεκρη. Ακριβως εξω απτο καταστημα ειναι η αγορα του βυρωνα οπου εκεινη την ωρα εχει της πουτ@ν@ς τον κοσμο. αν λοιπον πεφτανε εξω πιστολιες θα ειχαμε και 2 και 3 και 5 νεκρους. Αυτο και μονο τον καλυπτει λοιπον που επραξε οτι επραξε εντος. CHris_85, δε νομιζω αν καποιος γουσταρει μια κοπελα και παρει το τηλεφωνο της οτι κανει διαφορα αν ειναι αστυνομικος,περιπτερας ή μπακαλης. Ουτε προσβαλει το επαγγελμα του. Πια καλα του επαγγελματος λες; Δηλαδη αν εγω ειμαι στο περιπτερο μου και ερθει μια γκομενα να ψωνισει και τη γνωρισω παει να πει οτι εχουν αυτο το φοβερο ατου οι περιπτεραδες; ελεος.
Chris_85 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ο αστυνομικος και εκτος υπηρεσιας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να επεμβει. Το ποτε θα επεμβει ειναι αναλογα το ποτε θα κρινει οτι θαναι μικροτερος ο κινδυνος και για τους πολιτες. Μεσα στο καταστημα που εγινε οτι εγινε ειχαμε μια νεκρη. Ακριβως εξω απτο καταστημα ειναι η αγορα του βυρωνα οπου εκεινη την ωρα εχει της πουτ@ν@ς τον κοσμο. αν λοιπον πεφτανε εξω πιστολιες θα ειχαμε και 2 και 3 και 5 νεκρους. Αυτο και μονο τον καλυπτει λοιπον που επραξε οτι επραξε εντος. CHris_85, δε νομιζω αν καποιος γουσταρει μια κοπελα και παρει το τηλεφωνο της οτι κανει διαφορα αν ειναι αστυνομικος,περιπτερας ή μπακαλης. Ουτε προσβαλει το επαγγελμα του. Πια καλα του επαγγελματος λες; Δηλαδη αν εγω ειμαι στο περιπτερο μου και ερθει μια γκομενα να ψωνισει και τη γνωρισω παει να πει οτι εχουν αυτο το φοβερο ατου οι περιπτεραδες; ελεος. Διαβασε πρωτα τι γραφεις και μετα πες ελεος.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Οι ΜΑΤΑΤΖΗδες δεν εχουν οπλο. μονο γκλοπ.σε καθε διμοιρια των 30+ ατομων μονο ο επικεφαλης εχει οπλο και αυτος μενει παντα πισω. Ασχετα απαυτο ομως η καταστολη απο τα ΜΑΤ γινοταν ανεκαθεν με τη νομιμη βια, δεν ειπα ποτε εγω να σκοτωσουν κοσμο. οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση, τα οσα εγιναν μετα με τους πυροβολισμους εναντια στους αστυνομικους και στα τμηματα ειναι αποτελεσμα της βιας που ειχε ασκηθει, αν ηταν ακομη πιο εντονη η δραση της αστυνομιας φανταζομαι οτι και οι αντιδρασεις μετα θα ηταν ακομα πιο εντονες... Αφοτου εξαρθρωθηκε η 17Ν, κανενας δεν περιμενε οτι θα ξαναεμφανιζοταν τρομοκρατικες ομαδες και ομως τωρα υπαρχουν και εχουν κυριως αντιεξουσιαστικα/αντιαστυνομικα κινητρα.
liopyr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ο αστυνομικος και εκτος υπηρεσιας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να επεμβει. Το ποτε θα επεμβει ειναι αναλογα το ποτε θα κρινει οτι θαναι μικροτερος ο κινδυνος και για τους πολιτες. Μεσα στο καταστημα που εγινε οτι εγινε ειχαμε μια νεκρη. Ακριβως εξω απτο καταστημα ειναι η αγορα του βυρωνα οπου εκεινη την ωρα εχει της πουτ@ν@ς τον κοσμο. αν λοιπον πεφτανε εξω πιστολιες θα ειχαμε και 2 και 3 και 5 νεκρους. Αυτο και μονο τον καλυπτει λοιπον που επραξε οτι επραξε εντος. Συγνώμη κιόλας, αλλά τα παραπάνω είναι τρανό παράδειγμα που δικαιώνει όποιον αισθάνεται ανασφαλής ανάμεσα σε αστυνομικούς. Γιατί η κοινή λογική λέει η "ανθρώπινη ζωή >ALL" οπότε ο αστυνομικός πρέπει να επέμβει όταν είναι απόλυτα σίγουρος πως δεν κινδυνεύουν τυχαίοι πολίτες, δεν είναι αναγκασμένος να επέμβει να πιάσει τον ληστή με τα λιγότερα δυνατά θύματα. Όταν ένας αστυνομικός καταλαβαίνει έτσι τα πράγματα, δύο υποθέσεις μπορώ να κάνω. 'Η είχε τραγικά επικίνδυνους εκπαιδευτές ή είναι επικίνδυνος να οπλοφορεί λόγω έλλειψης στοιχειώδης λογικής.
Hamurabi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Κανενας δεν περιμενε οτι δε θα ξαναεμφανιζονταν τρομοκρατικες ομαδες;;;; σε ποιον πλανητη; ΦΙλε Liopyr, αυτο που λες ειναι σωστο,οντως η κοινη λογικη αυτο λεει. Ομως καποιοι νομοι δε συμφωνουν 100% με αυτην και καλως ή κακως καποιοι ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρουν. Τελοσπαντων δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιστει η κουβεντα αφου ο καθενας εχει την αποψη του και δε μπορουμε να συμφωνουμε ολοι. Στη συγκεκριμενη φαση παντως που ανθιζει η τρομοκρατια και η Αθηνα εχει γινει Βαγδατη το να νομιζουμε οτι ο βασικος εχθρος μας ειναι η αστυνομια ειναι λαθος κατα την αποψη μου.
liopyr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ΦΙλε Liopyr, αυτο που λες ειναι σωστο,οντως η κοινη λογικη αυτο λεει. Ομως καποιοι νομοι δε συμφωνουν 100% με αυτην και καλως ή κακως καποιοι ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρουν. Μα δεν μιλάμε για τα πρόστιμα στις ζώνες ρε συ, για ανθρώπινες ζωές συζητάμε! Αν κάποιος νομοθέτης έχει γράψει τέτοια έμπνευση είναι φρενοβλαβής. Το να αντιλαμβάνεται κάποιος πως ο νόμος δεν είναι σύμφωνος με την λογική και να τον τηρεί, τον κάνει συνένοχο στα μάτια μου, δεν του δίνει άλλοθι. Ειδικά όταν μιλάμε για τόσο σοβαρά ζητήματα. Τελοσπαντων δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιστει η κουβεντα αφου ο καθενας εχει την αποψη του και δε μπορουμε να συμφωνουμε ολοι. Αυτός είναι ο βασικός λόγος ύπαρξης μιας κουβέντας. Η διαφωνία. Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να συζητήσουμε κάτι. Στη συγκεκριμενη φαση παντως που ανθιζει η τρομοκρατια και η Αθηνα εχει γινει Βαγδατη το να νομιζουμε οτι ο βασικος εχθρος μας ειναι η αστυνομια ειναι λαθος κατα την αποψη μου. Δεν ανθίζει η τρομοκρατία ακριβώς, η τρομολαγνία ανθίζει. Η αστυνομία δεν είναι εχθρός φυσικά,η αστυνομοκρατία είναι.
Hamurabi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Αν το βασικο μας προβλημα ειναι οι αθλιες νομοθεσιες για τις οποιες φυσικα φταινε οι πολιτικοι και εμεις σε καθε εκλογες βγαζουμε τους ιδιους τοτε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ και ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Τωρα αν καποιοι ειναι τοσο χαζοι και νομιζουν οτι φταιχτες για τη νομοθεσια ειναι οι μπατσουληδες που βλεπουμε στους δρομους τοτε ας βρισουν αυτους τους ευκολους στοχους, ας ξαναψηφισουν παλι τα ιδια στις εκλογες και φτου κι απτην αρχη καλα να παθουμε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Κανενας δεν περιμενε οτι δε θα ξαναεμφανιζονταν τρομοκρατικες ομαδες;;;; σε ποιον πλανητη; Τελοσπαντων δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιστει η κουβεντα αφου ο καθενας εχει την αποψη του και δε μπορουμε να συμφωνουμε ολοι. Στη συγκεκριμενη φαση παντως που ανθιζει η τρομοκρατια και η Αθηνα εχει γινει Βαγδατη το να νομιζουμε οτι ο βασικος εχθρος μας ειναι η αστυνομια ειναι λαθος κατα την αποψη μου. δεν καταλαβες τι εγραψα, η 17Ν ειχε μια ιδεολογια και πολιτικη αποψη, στοχος ηταν ο Αγγλος στρατιωτικος, ο σταθμαρχης της cia, εκδοτες, πολιτικοι, κτλ. Οι σημερινες τρομοκρατικες ομαδες εχουν στοχο τους αστυνομικους των ματ, τα τμηματα, τις κλουβες, κτλ. Αυτο δεν νομιζω οτι το περιμενε κανενας οτι θα γινοταν, και ειναι μεγαλη καταντια, και για την πολιτικη ηγεσια, για την αστυνομια...
Teaser Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Σε σχέση με το σημερινό μπάχαλο καταλαβαίνω οτι μιλάει ο teaser.. Και πράγματι στην κωλοεποχή μας απο την (κακώς εννοούμενη) αναρχία είναι σίγουρα δείγμα πολιτισμού η αστυνόμευση.. Βασικά τι λέμε.. Υπήρχε ποτέ κοινωνία χωρίς "αστυνομία;" (όχι απαραίτητα με την απόλυτη σημερινή έννοια). Ποτέ δεν θα υπάρξει γιατί ποτέ δεν θα δείς τον πληθυσμό ενός κράτους 100% πολιτισμένο. 1 μλκας θα χαλάει πάντα την πιάτσα. Ακριβώς αυτό! Με έβγαλες από τον κόπο. Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει διακυμάνσεις. Ακόμα και σε ένα σούπερ πολιτισμένο κράτος υπάρχει μια μειονότητα που χρειάζεται περιορισμό. Το δείγμα πολιτισμού της χώρας αυτής έγκειται στην ύπαρξη μηχανισμών για να περιορίσει αυτή τη μειονότητα ώστε να μπορούν οι υπόλοιποι να είναι υγιείς, να μπορούν να μορφωθούν, να εργαστούν και να συμβάλουν στην αρμονία και την ειρήνη. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει μια πολιτισμένη κοινωνία. Βασικά ο πολιτισμός είναι το αποτέλεσμα αυτών και όχι η προυπόθεση. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ενημερωτικά και μόνο, για να ξέρεις πάνω κάτω σε τι ιδεολογικά πλαίσια ανήκεις με τις δηλώσεις σου: Führerprinzip During the post-war Nuremberg Trials, Nazi war criminals – and, later, Adolf Eichmann during his trial in Israel – attempted to use the Führerprinzip as a means to evade responsibility for war crimes: "I only did what I was told". Eichmann explicitly declared having abandoned his conscience in order to "do his job" and follow the orders. Πάλι σε αδικώ; Καλά, είναι τελείως παραπλανητικό αυτό. Αναφέρεσαι σε war crimes τα οποία είναι παράνομα. Το να πάρει κάποιος εντολή και να εκτελέσει μια νόμιμη ενέργεια, όσο "σκληρή" και αν είναι, δεν εξισώνεται με την εκτέλεση μιας παράνομης εντολής, όπως στην προκειμένη περίπτωση εγκλήματα πολέμου. Και το αναφέρει ξεκάθαρα ο kosmasgr: Διαφωνείς γιατί έτσι ειναι το λογικό αλλά κάνεις λάθος. Εκτελείς την εντολή όσο περίεργη και αν είναι , δεσμευτική και μετά αναφέρεις στην Υπηρεσία σου. Δεν δουλεύουν οι αστυνομικοί στα τσιφλίκα των πατεράδων τους για να ακούν μόνο τον εαυτό τους. Δημόσια Οργανα είναι με ανωτέρους. Για τις διμοιρίες αλλάζει το θέμα. Παράνομη εντολή του Στύλ πήγαινε σπάσε στο ξύλο "εκείνον" ενοοείται οτι δεν εκτελείς. Αν το κάνεις είσαι φυσικός αυτουργός απλα.Στις προφανώς παράνομες που μάλλον εννοείς Chris , δεν παραιτήσε . Απλά δεν εκτελείς οτι σου λένε Εξισώνεις δύο διαφορετικά πράγματα με αποτέλεσμα να βγαίνει ένα αυθαίρετο συμπέρασμα. Χωρίς αρκετή προσοχή, μπορεί να φανεί και λογικό.
zazik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του μου φαίνεται και χάνουμε την ουσία. Εγώ λοιπόν θα Λιακοπουλίσω λιγάκι , με μια φράση της αντίθετης απο εμέ πολιτικά πολύ συμπαθής κατα τα άλλα Λιάνας Κανέλλη : " Ερχεται χούντα...μόνο που αυτοί την φορά δεν θα είναι με τανκς , αλλά με το Ευρώ¨. Ο κοσμάκης απολύεται , ενώ ταυτόχρονα τα Golden Boys παίρνουνε Bonus , η ανεργία έχει φτάσει στο ζενίθ ! Θα καταντήσουμε με 5 πτυχία να παίρνουμε βασικό μισθό και να λέμε και ευχαριστώ !!! Σε μια ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΗ απο τα μεγάλα κεφάλια κρίση , για να δημιουργήσει σύγχρονους δούλους , το κεφάλαιο χαίρεται που δημιουργεί σύγχρονους Είλωτες. Και φυσικά , όπως στην Αρχαία Σπάρτη , έτσι και εδώ , χρειάζεται γερή αστυνόμευση. Θα φτάσουμε σε σημείο να έχουμε το τσιπάκι στο δάκτυλό μας, ουτως ώστε να είμαστε πλήρως φακελοποιημένοι και απόλυτα εντοπίσιμοι. Σε μια τέτοια κοινωνία με κάμερες , τσιπάκια , αστυνομία..... άντε να επαναστατήσεις. Και το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο , σύμφωνα με αυτά που είπατε και συμφωνώ απόλυτα...τρομολαγνεία !!! Μολις περασα απο Ομόνοια και τα γύρω στενά , και είδα 45 εκδιδόμενες γυναίκες και νταβατζήδες , 454353 τύπους που εγώ προσωπικά εάν ήμουνα μπάτσος θα τους πήγαινα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αναγνώριση στοιχείων με την καθαρματοφατσα που είχανε , και φυσικά τα άπειρα πρεζονια!!! Καλά....για Βατοπέδια , ομόλογα τι άλλο σκατά έχει γίνει ούτε καν αναφέρομαι !! Τι λέμε τώρα ...... ξυπνάτε τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται. Όσο και αν μας τσακίζει η πραγματικότητα , πρέπει να την βλέπουμε κατάματα !!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ο Ομνισλαμισμος εχει ξεκαθαρες θεσεις σε τετοια ζητηματα και εσυ τουλαχιστον (οπως και εγω) θα συμφωνουσαμε σε αρκετα μαζι του.
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ο θεός κατάφερε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον εαυτό του ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μέσα σε κείμενο 200 λέξεων :lol: 1.Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του μου φαίνεται και χάνουμε την ουσία. 2.Εγώ λοιπόν θα Λιακοπουλίσω λιγάκι , με μια φράση της αντίθετης απο εμέ πολιτικά πολύ συμπαθής κατα τα άλλα Λιάνας Κανέλλη : " Ερχεται χούντα...μόνο που αυτοί την φορά δεν θα είναι με τανκς , αλλά με το Ευρώ¨. 3.Μολις περασα απο Ομόνοια και τα γύρω στενά , και είδα 45 εκδιδόμενες γυναίκες και νταβατζήδες , 454353 τύπους που εγώ προσωπικά εάν ήμουνα μπάτσος θα τους πήγαινα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αναγνώριση στοιχείων με την καθαρματοφατσα που είχανε , και φυσικά τα άπειρα πρεζονια!!! 4.ξυπνάτε τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται. Όσο και αν μας τσακίζει η πραγματικότητα , πρέπει να την βλέπουμε κατάματα !! Kι έχουμε και λέμε: Το 1 έρχεται σε αντίθεση με όλο το κείμενο. Μας προετοιμάζει για εμπεριστατωμένη στοχευμένη άποψη και τα κάνει μια σαλάτα άνευ προηγουμένου. Το 2 έρχεται σε αντίθεση με το 3 Και το 4 είναι απλά σουρεάλ ως κατακλείδα σε αυτό το κείμενο. Ο όμνι τουλάχιστον είχε μια κατεύθυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.