Προς το περιεχόμενο

Νέα ομάδα της αστυνομίας - Νέος νόμος για τα επεισόδια.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
διοτι δεν εχω βρισει ποτε μου αλλο ατομο, και ουτε προκειται να το κανω, ειναι αρχη μου.

wat?

Να πεις ευχαριστώ;:P

όπα φίλε ειρωνεύεσαι, μέσα και εσύ...

Δημοσ.
αν ο αστυνομικός σε βρίσει τι δικαίωμα έχεις;

Να του πεις ευχαριστω που απλα σε εβρισε και δε σε πηγε και μεσα.

Γαμωτο με προλαβαν..συμφωνουμε τουλαχιστον.

Δημοσ.
1ον, επειδη κατα τη δικη μου αποψη, και το βρισιμο συγκαταλεγεται μεσα στις παρανομες πραξεις, χωρις καποια σιγουρια απο τους ειδικους (παρεδωσε lights please), δεν μπορω να πω κατι αλλο, μιας κι εχουμε τελειως διαφορετικη αποψη για τη νομιμοτητα του βρισιματος.

Ο.Κ.

Θέλω όμως να μου πεις πως θα "προσφωνούσες" 3-4-5 ΜΑΤατζήδες που χτυπάνε όλοι μαζί έναν άνθρωπο ;

Πως θα τους φώναζες εσύ με στην αγωνία σου ;

To "είναι μαλάκες " που φώναξε οι κοπέλα στο video της δολοφονίας του Aλέξη , ακούστηκε στα αυτιά σου σαν βρισιά ή σαν κάτι άλλο ;

Δημοσ.

Νομίζω χάνουμε το δάσος: το Σύνταγμα δε θα πρέπει να διαμορφώνεται από τις αισθητικές προτιμήσεις του Teaser, το πόσο καλό παιδί είναι ο pournaras ή το πόσο ευαίσθητος είναι ένας μπάτσος. Υπάρχει ήδη επαρκέστατη νομοθεσία. Αν ήμουν στη θέση να προτείνω κάτι λοιπόν, θα πρότεινα να εφαρμοστεί, έστω και δοκιμαστικά βρε αδερφέ, πριν την κρίνουμε ανεπαρκή και αμπάλωτη.

Δημοσ.
Νομίζω χάνουμε το δάσος: το Σύνταγμα δε θα πρέπει να διαμορφώνεται από τις αισθητικές προτιμήσεις του Teaser, το πόσο καλό παιδί είναι ο pournaras ή το πόσο ευαίσθητος είναι ένας μπάτσος. Υπάρχει ήδη επαρκέστατη νομοθεσία. Αν ήμουν στη θέση να προτείνω κάτι λοιπόν, θα πρότεινα να εφαρμοστεί, έστω και δοκιμαστικά βρε αδερφέ, πριν την κρίνουμε ανεπαρκή και αμπάλωτη.

Γαμωτο..δεν επιασε η προπαγανδα σε σενα και εξακολουθεις να πιστευεις στα αυτονοητα..ε ''κουλτουριαρη μπαχαλακη ανθελληνα''!

Δημοσ.

Κάθε τόσο θα ξαναρωτώ:

Αφού το βρίσιμο έτσι και αλλιώς είναι παράνομο, γιατί πρέπει η περιύβριση δημοσίου λειτουργού να τιμωρείται αυστηρότερα από αυτή του πολίτη; Από πότε και για πιο λόγο η τιμή του πολίτη αυτής της χώρας είναι λιγότερο σημαντική από αυτή των υπηρετών του; Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει;

Δημοσ.
Ο.Κ.

Θέλω όμως να μου πεις πως θα "προσφωνούσες" 3-4-5 ΜΑΤατζήδες που χτυπάνε όλοι μαζί έναν άνθρωπο ;

Πως θα τους φώναζες εσύ με στην αγωνία σου ;

To "είναι μαλάκες " που φώναξε οι κοπέλα στο video της δολοφονίας του Aλέξη , ακούστηκε στα αυτιά σου σαν βρισιά ή σαν κάτι άλλο ;

Δηλαδη πρεπει να ξεκινησουμε ενα παιγνιδι κολοκυθιας "οχι θα τον εβριζες, οχι δεν θα τον εβριζα" μεχρι ειτε εγω να σου αποδειξω οτι δεν μου αρεσει να βριζω, ή εσυ να δειξεις οτι εγω λεω ψεμματα.

Το ειναι μαλακες, εγω μπορει να μην το ελεγα, η κοπελα το ειπε, εσυ μπορει να τους ξεβαφτιζες τη μανα τους, και καποιος αλλος να σηκωνε το δικανο και να τους πυροβολουσε. Καθε αντιδραση απο τις παραπανω, θα εχει και τις αντιστοιχες επιπτωσεις.

Κάθε τόσο θα ξαναρωτώ:

Αφού το βρίσιμο έτσι και αλλιώς είναι παράνομο, γιατί πρέπει η περιύβριση δημοσίου λειτουργού να τιμωρείται αυστηρότερα από αυτή του πολίτη; Από πότε και για πιο λόγο η τιμή του πολίτη αυτής της χώρας είναι λιγότερο σημαντική από αυτή των υπηρετών του; Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει;

Δεν ξερω αν η ποινη ειναι αυστηροτερη, νομιζω ειναι η ιδια με αυτην που θα φας αν σου κανει ενας πολιτης μηνυση, αυτο που αλλαζει ειναι το αυτοφωρο.

Δημοσ.
Κάθε τόσο θα ξαναρωτώ:

Λείπεις χρόνια απο το Ελλάντα ;

Δηλαδη πρεπει να ξεκινησουμε ενα παιγνιδι κολοκυθιας "οχι θα τον εβριζες, οχι δεν θα τον εβριζα" μεχρι ειτε εγω να σου αποδειξω οτι δεν μου αρεσει να βριζω, ή εσυ να δειξεις οτι εγω λεω ψεμματα..

Aν θέλεις μου απαντάς συγκεκριμένα , αν δεν θέλεις μπορείς να βρείς κάποιον άλλον γράφει σαν και εσένα γενικά .B)
Δημοσ.

pournaras,

το αυτόφωρο σημαίνει πως προστατεύεται περισσότερο, αφού η ποινή επιβάλλεται άμεσα και όχι μετά την παρέλευση ετών. Γιατί πρέπει η τιμή του δημόσιου λειτουργού να προστατεύεται αυστηρότερα από αυτή του πολίτη;

@@sos@@,

δε λείπω καθόλου. Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς;

Δημοσ.

@@sos@@,

δε λείπω καθόλου. Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς;

Εννοώ ότι στην ερώτησή σου: "Από πότε και για πιο λόγο η τιμή του πολίτη αυτής της χώρας είναι λιγότερο σημαντική από αυτή των υπηρετών του; " δείχνει άνθρωπο που δεν ξέρει τι γίνεται στο Ελλαδιστάν .

Εδώ στο Ελλαδιστάν έχουν ασυλία οι βουλευτές οι οποίοι εκλέγονται από τους πολίτες και υπάρχει και η παραγραφή αδικημάτων δημόσιων λειτουργών σε χρόνο συντομότατο σε σχέση με τους πολίτες που θεωρητικά υπηρετούν.:-)

Δημοσ.

Καταλαβαίνω (τώρα) τι εννοείς. Τι λόγικη όσων επικροτούν την αλλαγή αυτή προσπαθώ να καταλάβω. Ελπίζω η λογική να μην είναι "τόσα και τόσα γίνονται, ας γίνει και αυτό". Αν αυτή είναι η λογική, θα ήθελα να το ακούσω από τους υπέρμαχους του "νόμου και της τάξης".

Δημοσ.
Λείπεις χρόνια απο το Ελλάντα ;

Aν θέλεις μου απαντάς συγκεκριμένα , αν δεν θέλεις μπορείς να βρείς κάποιον άλλον γράφει σαν και εσένα γενικά .B)

Μια χαρα απαντησα, δεν εχω βρισει ποτε μου σοβαρα αλλο ατομο (περαν του εαυτου μου), οποτε και δεν μπορω να εκφερω γνωμη στο τι θα εκανα σε μια πιθανη κατασταση. (το οτι δεν θα με πιστεψεις το ξερω, δεν με ενδιαφερει, απανταω στο πως λειτουργω εγω, και μονο εγω).

Και οπως σου ειπα, στην κολοκυθια στο να μου φερνεις πιθανες καταστασεις και να με βαζεις να απαντησω "ειναι βρισιμο, δεν ειναι, επρεπε να γινει, δεν επρεπε" δεν θα κατσω να ασχοληθω.

Δημοσ.
Μια χαρα απαντησα, δεν εχω βρισει ποτε μου σοβαρα αλλο ατομο (περαν του εαυτου μου), οποτε και δεν μπορω να εκφερω γνωμη στο τι θα εκανα σε μια πιθανη κατασταση. (το οτι δεν θα με πιστεψεις το ξερω, δεν με ενδιαφερει, απανταω στο πως λειτουργω εγω, και μονο εγω).

Και οπως σου ειπα, στην κολοκυθια στο να μου φερνεις πιθανες καταστασεις και να με βαζεις να απαντησω "ειναι βρισιμο, δεν ειναι, επρεπε να γινει, δεν επρεπε" δεν θα κατσω να ασχοληθω.

Ωραία ,

πιστεύεις τότε ότι κάθε νόμιμη ενέργεια είναι και ηθική ;

Δημοσ.

Tωρα σοβαρα-εχουμε φτασει στο σημειο να συζητουμε για την επαναφορα της ''περιύβρισης αρχης''? Εν ετει 2009? Και να βγαινουν και ατομα που υποστηριζουν αυτο το μετρο?

Δεν καταλαβαινει κανενας οτι μπορει να ειναι κατακριτεο να βρισεις ενα μπατσο, δεν παυει ομως να αποτελει μερος της δουλειας του και της καθημερινοτητας του, ως δυναμη καταστολης? Και οτι πρεπει να εκπαιδευτει καταλληλα ωστε να μην αντιδρα σε τετοιες καταστασεις??

Το επιχειρημα εγω δεν βριζω, αρα δεν εχω προβλημα, μου θυμιζει ενα αλλο κουφο που χω ακουσει οτι εχει ειπωθει στο δημοψηφισμα για το βασιλια: ''Εμενα δε με πειραξε ο βασιλιας αρα γιατι να εχουμε δημοκρατια.."

Πραγματικα η ελληνικη κοινωνια ειναι τοσο οπισθοδρομικη και συντηρητικη, ή ειναι λογια της στιγμης και του αερα? Ελπιζω το δευτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...