Προς το περιεχόμενο

Νέα ομάδα της αστυνομίας - Νέος νόμος για τα επεισόδια.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μονο ετσι θα καταλαβει ο ελληνας. οταν σφιξει ο κωλος γινεται ανθρωπος

δηλαδη; τι ακριβως εννοεις με το σφιξιμο του κωλου;

εχεις συγκεκριμενα παραδειγματα;

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
.....

Πληθωρική παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους και στις αθηναϊκές συνοικίες..

Χούντα!

Ανακληθήκε στην υπηρεσία του, ο αστυνομικός που ηταν επιφορτισμένος με την προστασία του Γιώργου Λιάγκα, και ρίχνεται κι αυτός, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες, γυναίκες, και άλλους, στη "Μάχη της Κουκούλας", δηλ. σε 25ωρες περιπολίες γυρω απο το τετράγωνο Εξάρχεια, Γαλάτσι, Κουμουνδούρου, Αντις Αμπέμπα για την αντιμετώπιση της βίας και της εγκληματικότητας.

Οι πληροφορίες πως ο επιχειρηματίας Μίνωας Κυριακού προσφέρθηκε να στερηθεί έναν απο τους έξι άνδρες της φρουράς του για να μην μείνει απροστάτευτος ο γνωστός δημοσιογράφος, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Δημοσ.

Με λιγα λογια, και βαση της υπογραφης σου που δηλωνει υπερηφανα Ελλην, μας λες πως δεν εισαι ανθρωπος και εχεις ανοιχτα οπισθια.

Οκ.

Fair enough.

:-)

Δημοσ.

Την έχω ήδη πατήσει μία φορά σήμερα, λέτε το in.gr να μας κοροϊδεύει..; Λοιπόν η συνέχεια, με τα τονισμένα δικά μου.

Για την αντιμετώπιση του σύγχρονου εγκλήματος είναι αναγκαία η χρήση καμερών, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έπειτα από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, το οποίο αποφάσισε ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με προσωπικό και μέσα, καθώς και εντατικοποίηση της παρουσίας της παντού.

«Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αυξημένη ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας σε προσωπικό και σε μέσα. Θα εντατικοποιηθεί η παρουσία της Αστυνομίας, παντού, προκειμένου να επιτελέσει κατά τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της. Ένας ρόλος που αλλάζει συνεχώς, όσο αλλάζει μορφή το έγκλημα και όσο αλλάζουν και οι δράσεις των εγκληματιών. Για την αντιμετώπιση του σύγχρονου εγκλήματος είναι αναγκαία η χρήση καμερών βάσει της ευρωπαϊκής εμπειρίας όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

in.gr

Για το τελευταίο να υπενθυμίσω πως o υπεύθυνος του συστήματος παρακολουθήσεων με κάμερες της Scotland Yard έχει ήδη δηλώσει πως οι κάμερες έχουν αποτύχει ως μέτρο (βλέπε προηγούμενο μήνυμα μου).

ρε σεις γνωρίζει ο Έλλην, στην Ευρώπη και άλλες χώρες (που λέει κι ο υπουργός, αγνοώντας τις ηπείρους) το πισωκολλητό ονομάζεται ελληνικό...

Δημοσ.

Βεβαια αυτο δεν ισχυει. Γενικα ο ανθρωπος, οταν νοιωθει οτι καταπιεζεται, επαναστατει. Με αλλα λογια, μονο καλο δεν κανουν οι σφιχτοι κωλοι.

Δημοσ.

* Αλλαγή της νομοθεσίας για τη χρήση όπλων από αστυνομικούς. Στο εξής θα θεωρείται νόμιμη η οπλοχρησία από ένστολους όχι μόνο για την προστασία της ζωής τους, αλλά και για την αποτροπή εγκληματικών πράξεων.

Άντε γ###θείτε όμως.

Δημοσ.
Βεβαια αυτο δεν ισχυει. Γενικα ο ανθρωπος, οταν νοιωθει οτι καταπιεζεται, επαναστατει. Με αλλα λογια, μονο καλο δεν κανουν οι σφιχτοι κωλοι.

Αμ το άλλο,που θα στραβοψωλιάσουνε οι εξουσιαστές απ' τους σφιχτοκώληδες,πού το βάζεις;:X

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:41 ----------

Άντε γ###θείτε όμως.

Μην εξάπτεσαι γιόκα μου,για το καλό μας πρόκειται...:devil:

Δημοσ.

Έλα μωρέ χέσε με τώρα. Θα βγει μετά ο χαμουραμπί και ο φούλον και θα κάνουνε πάλι τα παπαγαλάκια και θα τα δω πάλι κόκκινα. Δεν έχει περάσει ούτε μισός χρόνος από την εκτέλεση του 15χρονου και δίνουνε άδειες για επιδρομές και οπλοχρησίες; Και βρίσκει και υποστήριξη αυτό το πράμα; Επειδή υπάρχουνε μαμόθρεφτα που οι κυράτσες μάνες τους τα κρατάνε στο σπίτι και περιγράφουν τα Εξάρχεια ως μέρος με δράκους και ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ που καίνε μωράκια, δε θα μπορώ εγώ να πιώ τον καφέ μου στην Όστρια επειδή έχω μακρύ μαλλί; Και δε θα μπορώ να βρίσω το μπάτσο που θα με τραμπουκίζει και μπορεί να μου τη φυτέψει κι όλας αν σηκωθώ απότομα επειδή νόμιζε πως θα απέτρεπε εγκληματική πράξη;

Όχι, ό,τι είπα πριν.

Δημοσ.

Τι ωραία πράγματα. Μερικοί δείχνετε τον πραγματικό μπαχαλοχαρακτήρα σας. Να σηκώνουμε και άλλα τέτοια thread.

Δημοσ.
Με λιγα λογια, και βαση της υπογραφης σου που δηλωνει υπερηφανα Ελλην, μας λες πως δεν εισαι ανθρωπος και εχεις ανοιχτα οπισθια.

Οκ.

Fair enough.

:-)

Kudos στον Liopyr!

Τι ωραία πράγματα. Μερικοί δείχνετε τον πραγματικό μπαχαλοχαρακτήρα σας. Να σηκώνουμε και άλλα τέτοια thread.

Ναι εφόσον συμφωνείς με το να τραβάει ο μπάτσος όπλο και να το παίζει δικαστής dredd ετοιμάσου μετά απο μερικά χρονάκια για σκηνές σαν κι αυτή

Δημοσ.
Έλα μωρέ χέσε με τώρα. Θα βγει μετά ο χαμουραμπί και ο φούλον και θα κάνουνε πάλι τα παπαγαλάκια και θα τα δω πάλι κόκκινα. Δεν έχει περάσει ούτε μισός χρόνος από την εκτέλεση του 15χρονου και δίνουνε άδειες για επιδρομές και οπλοχρησίες; Και βρίσκει και υποστήριξη αυτό το πράμα; Επειδή υπάρχουνε μαμόθρεφτα που οι κυράτσες μάνες τους τα κρατάνε στο σπίτι και περιγράφουν τα Εξάρχεια ως μέρος με δράκους και ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ που καίνε μωράκια, δε θα μπορώ εγώ να πιώ τον καφέ μου στην Όστρια επειδή έχω μακρύ μαλλί; Και δε θα μπορώ να βρίσω το μπάτσο που θα με τραμπουκίζει και μπορεί να μου τη φυτέψει κι όλας αν σηκωθώ απότομα επειδή νόμιζε πως θα απέτρεπε εγκληματική πράξη;

Όχι, ό,τι είπα πριν.

Εγώ όποτε πηγαίνω στα εξάρχεια μια χαρά ασφαλής νιώθω. Δεν κάνω πλάκα. Εκεί για το μόνο που έχει να ανησυχεί κανείς είναι τα πιστολίδια μεταξύ εξουσίας και αντιεξουσίας. Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο μέρος νιώθεις ότι είσαι σε γειτονιά πράγμα που δεν το συναντάς πουθενά στο κέντρο της Αθήνας.

Αμ το άλλο,που θα στραβοψωλιάσουνε οι εξουσιαστές απ' τους σφιχτοκώληδες,πού το βάζεις;:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα μείνει στην ιστορία του φόρουμ!

Δημοσ.

μπεε μπεεε επαναστασηη , μπεε μπεεε καψτε τα ολα , μπεεε μπεεεε ζητω το ασυλο να φτιαχνουμε ανενοχλητοι μολοτωφ και να τσιμπαμε δωρεαν pc , μπεεεε μπεεεεε ντροπη 25.000 φασιστες τραγουδανε τον εθνικο υμνο στο παγκρητιο , μπεεεεεε μπεεεεεεε ρε μεγαλε liopyr που δεν ξερεις τι σημαινει η εκφραση "σφιγγει ο κωλος" , μπεεεεε μπεεεε παμε για καταληψη στο σπιτι του γειτονα γιατι δεν ψηφισε Συριζα ΜΠΕΕΕΕΕΕ χοχο μαγκες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...