De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Mπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση σε μια απορία που βολοδέρνει καιρό τώρα στο μυαλό μου ; Πως είναι δυνατόν κάποιοι( μέσα σε αυτούς και κομματικοί σχηματισμοί ) να ασπάζονται τον Χριστιανισμό , να το παίζουν καλοί χριστιανοί, να έχουν σημαία τους το τρίπτυχο " πατρίς - θρησκεία - οικογένεια" και από την άλλη να είναι ρατσιστές και ρεβανσιστές ; O χριστιανισμός λέει " αγαπάτε αλλήλους "να αγαπάς δηλ. τον συνάνθρωπό σου και ας είναι Σκοπιανός ή μαύρος ή λαθρομετανάστης ή αντιεξουσιαστής ή διαφορετικός από εσένα σε αντιλήψεις και κουλτούρα . Ο χριστιανισμός λέει " να στρέψεις και από την άλλη μεριά το πρόσωπο σου " δεν λέει ότι πρέπει ντε και καλά να εκμηδενίσεις τον αντίπαλό σου . Βρε κοπελιά, μη μπλέκεις τη θρησκεία κ σε αυτό το τόπικ θα γίνει γραφικό πάλι...Κανείς δε τηρεί αυτά που προωθεί η θρησκεία του γιατί πολύ απλά δε συμφέρουν.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 O χριστιανισμός λέει " αγαπάτε αλλήλους "να αγαπάς δηλ. τον συνάνθρωπό σου. Δεν λεει αυτο ο Χριστιανισμος. Αυτη την φραση την ειπε ο Χριστος στους μαθητες του. Τους ειπε δηλαδη, να αγαπαει ο ενας τον αλλον. Πως γενικευτηκε τοσο πολυ ωστε να πιανει ολους τους ανθρωπους, μονο οι "πατερες" το ξερουν. Μπακ ον τοπικ. Δραση-Αντιδραση. Πρεπει να βαλετε καλα στο μυαλο σας τον φυσικο αυτο νομο. Οταν γινεται μια αντιδραση, φταιει η δραση γι'αυτο. Στην προκειμενη περιπτωση ειναι η δειφθαρμενη εξουσια και η ελειψη δημοκρατιας. Οσους νομους και να βγαλουνε, οσους μπατσους και να κατεβασουν στον δρομο δεν θα υπαρξει καμια διαφορα. Οσο θα υπαρχουν οι "αξιοκρατες" εκει πανω, θα υπαρχουν και τα "βρωμοπαιδα" εδω κατω. Ειναι αναποφευκτο, ιδικα σε μια "αναρχικη" χωρα σαν την Ελλαδα. Το ειπα και πριν το ξαναλεων και τωρα. Τα σπαγανε στην Χουντα, θα κωλοσουν να τα σπασουν και τωρα? Δεν μιλάω για την πράξη αυτή καθαυτή αλλα για την επιθυμία πάταξης βίαιων και απολίτιστων συμπεριφορών
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ε ναι, πάνε να κάνουν καθεστώς τους σερίφηδες, με άλλοθι τα σπασίματα, δικαιολογία οτι "φοβάται ο κόσμος" και δεκανίκι την τρομολαγνεία. Πρίν τους είχαμε μόνο εδώ γύρω και στη βουλή, τώρα βλέπουμε τις σκατόφατσές τους σε όλο το κέντρο. Σε κάθε γωνιά 2-3 και συνεχείς περιπολίες επιδεικτικά με τα κουμπούρια και τα σπιρούνια προτεταμένα. Η ατμόσφαιρα στο κέντρο είναι πιο άσχημη από ποτέ. Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά μέχρι το καλοκαίρι δεν το κόβω να τη βγάζουμε καθαρή. Προσωπική εκτίμηση είναι οτι, είτε από τη μια πλευρά, είτε από την άλλη, θα έχουμε πάλι χοντρό σκηνικό. ετσι ακριβως
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δυστηχως αποτι βλεπω οι περισσοτεροι δεν εχετε ιδεα για το τι πραγματικα συμβαινει. ΤΟ μεγαλο προβλημα ειναι ενα. Οτι εχουν συνδεσει την αστυνομια με την πολιτικη. Ετσι ο αρχηγος της ελ.ας. περνει εντολες απτον υπουργο. Γεγονος που δενει τα χερια της ελ.ας. γιατι ποιος υπουργος θα δεχοταν το κοστος του να πει "καθαριστε τωρα τα εξαρχεια"; θα θρηνουσαμε τραυματιες και νεκρους και φυσικα μετα παπαλα ο υπουργος. οσο λοιπον ιη αστυνομια ειναι ερμεο των πολιτικων μην περιμενετε ποτε να γινει κατι ουσιωδες.
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Mπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση σε μια απορία που βολοδέρνει καιρό τώρα στο μυαλό μου ; Πως είναι δυνατόν κάποιοι( μέσα σε αυτούς και κομματικοί σχηματισμοί ) να ασπάζονται τον Χριστιανισμό , να το παίζουν καλοί χριστιανοί, να έχουν σημαία τους το τρίπτυχο " πατρίς - θρησκεία - οικογένεια" και από την άλλη να είναι ρατσιστές και ρεβανσιστές ; O χριστιανισμός λέει " αγαπάτε αλλήλους "να αγαπάς δηλ. τον συνάνθρωπό σου και ας είναι Σκοπιανός ή μαύρος ή λαθρομετανάστης ή αντιεξουσιαστής ή διαφορετικός από εσένα σε αντιλήψεις και κουλτούρα . Ο χριστιανισμός λέει " να στρέψεις και από την άλλη μεριά το πρόσωπο σου " δεν λέει ότι πρέπει ντε και καλά να εκμηδενίσεις τον αντίπαλό σου . wake up γιατι ειναι υποκριτες και λαικιστες του κερατα αλλα ποιος πολιτικος δεν ειναι στην τελικη η κοινωνια μας η ιδια τι ειναι
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 -Ειδικοι φρουροι εχοντας προσληφθει με ακρως ρουσφετολογικο τροπο Φιλε μου συγνωμη που επεμβαινω στις ανακριβιες που γραφεις αλλα σε πληροφορω οτι οι ειδικοι φρουροι προσλαμβανονται με τη μεθοδο του ΑΣΕΠ οπου δεν περνει βυσμα ως γνωστον γιατι δημοσιοπουνται ολα τα μορια ολων των υποψηφιων,απο τι βαθμο απολυτηριου εχει μεχρι και το αν εχει διπλωμα για αυτοκινητο/μηχανακι. Επισης για να γνωριζετε, αυτοι που θα συμμετεχουν σε αυτες τις ομαδες στο κεντρο δεν ειναι ειδικοι φρουροι, ειναι ΠΡΩΗΝ ειδικοι φρουροι και νυν αστυφυλακες. Γιατι οσοι ειδικοι φρουροι εκλεισαν 8 χρονια υπηρεσιας εχουν τωρα ονομαστει αστυφυλακες και φερουν τη στολη του αστυφυλακα. Και αυτοι για να ονομαστουν αστυφυλακες περναν μια εξτρα 2μηνη εκπαιδευση.
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δυστηχως αποτι βλεπω οι περισσοτεροι δεν εχετε ιδεα για το τι πραγματικα συμβαινει. ΤΟ μεγαλο προβλημα ειναι ενα.Οτι εχουν συνδεσει την αστυνομια με την πολιτικη. Ετσι ο αρχηγος της ελ.ας. περνει εντολες απτον υπουργο. Γεγονος που δενει τα χερια της ελ.ας. γιατι ποιος υπουργος θα δεχοταν το κοστος του να πει "καθαριστε τωρα τα εξαρχεια"; θα θρηνουσαμε τραυματιες και νεκρους και φυσικα μετα παπαλα ο υπουργος. οσο λοιπον ιη αστυνομια ειναι ερμεο των πολιτικων μην περιμενετε ποτε να γινει κατι ουσιωδες. οι ριζες του προβληματος δεν ειναι η πολιτικη βουληση για αποτελεσματικη καταστολη (που δεν υπαρχει ετσι και αλλιως γιατι η κυβερνηση ειναι αδυναμη και αγκιστρωμενη στις καρεκλες,κυβερνα με γνωμονα δημοσκοπησεις) η πραγματικες αιτιες ειναι η διαλυση των παντων η μη υπαρξη κοινωνικης συνοχης,η χωρις τελος διαφθορα,οι φοβερες κοινωνικες ανισοτητες,η οικονομικη και γενικοτερη κριση αυτα δεν αντιμετωπιζονται με καταστολη,η εντατικοποιηση της καταστολης θα παραξει με μαθηματικη ακριβεια μεγαλυτερες και ποιο βιαιες αντιδρασεις
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ki ομως φιλε μου... δε μιλαω μονο για την καταστολη... αλλα για ΟΛΑ τα προβληματα της αστυνομιας... οτι προερχονται απο τη συνδεση της αστυνομιας με την πολιτικη. Ο βασικοτερος νομος για να κανουν σωστε τη δουλεια τους οι αστυνομικοι, ο νομος περι οπλων ειναι αισχρος. καμια σχεση με τις υπολοιπες πολιτισμενες χωρες. συμφωνα με αυτον αν ο ενοπλος δραστης σε πυροβολαει με 10αδες σφαιρες και γυρισει την πλατη να τρεξει αν τον πυροβολησει ο αστυνομικος και τον σκοτωσει παει φυλακη. Οποτε πως να μη φοβαται ο αστυνομικος να δουλεψει. Ποιος φταιει που ο αστυνομικος κοιταει να αποφυγει τετοια επεισοδιο; Ποιος ειναι υπευθυνος που διατηρηται αυτος ο αισχος νομος; μηπως παλι πεφτουμε στην πολιτικη;
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ki ομως φιλε μου... δε μιλαω μονο για την καταστολη... αλλα για ΟΛΑ τα προβληματα της αστυνομιας... οτι προερχονται απο τη συνδεση της αστυνομιας με την πολιτικη.Ο βασικοτερος νομος για να κανουν σωστε τη δουλεια τους οι αστυνομικοι, ο νομος περι οπλων ειναι αισχρος. καμια σχεση με τις υπολοιπες πολιτισμενες χωρες. συμφωνα με αυτον αν ο ενοπλος δραστης σε πυροβολαει με 10αδες σφαιρες και γυρισει την πλατη να τρεξει αν τον πυροβολησει ο αστυνομικος και τον σκοτωσει παει φυλακη. Οποτε πως να μη φοβαται ο αστυνομικος να δουλεψει. Ποιος φταιει που ο αστυνομικος κοιταει να αποφυγει τετοια επεισοδιο; Ποιος ειναι υπευθυνος που διατηρηται αυτος ο αισχος νομος; μηπως παλι πεφτουμε στην πολιτικη; τα παντα ειναι πολιτικη η αστυνομια ειναι το μικροτερο κατ εμε συστατικο του προβληματος η βιαιη καταστολη δεν θα λυσει το προβλημα,θα το χειροτερεψει
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ΔΗλαδη στην περιπτωση ατομων που κανουν γυαλια καρφια την αθηνα υπαρχει αλλος τροπος καταστολης εκτος απο την βιαιη καταστολη;
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ΔΗλαδη στην περιπτωση ατομων που κανουν γυαλια καρφια την αθηνα υπαρχει αλλος τροπος καταστολης εκτος απο την βιαιη καταστολη; ναι 1 ψαχνεις να βρεις γιατι οι ανθρωποι οδηγουνται σε τετοιες συμπεριφορες 2 διορθωνεις η εστω προσπαθεις να αμβλυνεις τους λογους που τους οδηγουν εκει αυτος ειναι ο δυσκολος αλλα και σωστος τροπος,οι τραμπουκισμοι και οι τρομονομοι δεν ειναι
insomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ΔΗλαδη στην περιπτωση ατομων που κανουν γυαλια καρφια την αθηνα υπαρχει αλλος τροπος καταστολης εκτος απο την βιαιη καταστολη; Ναι, 3. η εντολή από το διοικητή τους να μην τα σπάνε. Περιμένω να δω το νομοσχέδιο, αλλά ειλικρινά ήδη νοιώθω αηδία για την ιδέα του νομοθετήματος. Αυτή η επιλογή, θα οδηγήσει σε σκληρότερες αντιδράσεις. Ο θάνατος δε θα είναι ούτε ατύχημα ούτε μεμονωμένο περιστατικό αυτή τη φορά...
kosmasgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μια χαρά. Ευρωπαική χώρα δεν είμαστε ? Σαν πολίτης Ευρωπαικής Ενωσης γουστάρω αστυνομία σαν αυτής της Γερμανίας , Αγγλίας κλπ. Εγώ που δεν είμαι ζώο δεν έχω να φοβηθώ τίποτα απο καμοία αστυνομία. Ουτε φύλλο να μην κουνιέται γίνεται ?
insomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Και εμένα μου αρέσει η κουκούλα. Όλα μου τα μπουφάν και τα παλτό έχουν κουκούλα. Αν θέλουν να ποινικοποιήσουν κάτι, ας ποινικοποιήσουν τα πορτοκαλί πουκάμισα και τα Levis 666.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.