million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μια χαρά. Ευρωπαική χώρα δεν είμαστε ? Σαν πολίτης Ευρωπαικής Ενωσης γουστάρω αστυνομία σαν αυτής της Γερμανίας , Αγγλίας κλπ. Εγώ που δεν είμαι ζώο δεν έχω να φοβηθώ τίποτα απο καμοία αστυνομία. Ουτε φύλλο να μην κουνιέται γίνεται ? αχ ναι? θελω να σε δω οταν θα κυκλοφορεις το βραδυ και σε σταματανε χωρις λογο για εξακριβωση στοιχειων ετσι επειδη το κουρεμα σου πχ ειναι καπως, η οταν σε σερνουν στο τμημα επειδη βρεθηκες κατα λαθος διπλα σε επεισοδια να τα λες αυτα τα εξυπνα που λες
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Και εμένα μου αρέσει η κουκούλα. Όλα μου τα μπουφάν και τα παλτό έχουν κουκούλα. Αν θέλουν να ποινικοποιήσουν κάτι, ας ποινικοποιήσουν τα πορτοκαλί πουκάμισα και τα Levis 666. οχι τα bootcut θα εχω προβλημα
kosmasgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Οταν μου τύχει κάτι τέτοιο θα το ποστάρω εδώ πως μου φέρθηκαν Ελπίζω να με κεράσουν και κανα καφέ έτσι ? Το πορτοκαλί μπουφάν σήμα κατατεθέν στα γήπεδα παλιά. Εχω καιρό να δώ τέτοιο φλάι
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Φίλε balsamomenos δεν κατάλαβα που κολλάει το motivationaλάκι σου... Επειδή δηλαδή είμαι κατά της βίας παντός είδους (το αναφέρω άλλωστε ξεκάθαρα οτι δεν μιλάω μόνο για τη βία των "αναρχικών") έχω περίεργες ιδεές; Για come again... Αδιαφορώ αν αυτός που ασκεί βία είναι μπάτσος/αναρχικός/κλειδαράς/ο σούπερ μάριο, αλλα θέλω αυτή να πατάσσεται με κάθε τρόπο (ξέρω η λέξη πάταξη σε πείραξε μιας και την έχεις συνδυάσει με παλιότερα καθεστώτα(τα οποία απεύχομαι)). Συμφωνώ τέλος πάντων με τον κοσμά απο πάνω για ένα παραπάνω αστυνομοκρατούμενο, λιγότερο τρομοκρατούμενο κράτος.. Το θέμα είναι ποιός θα φυλάει τους φύλακες.. και είναι μεγάλο θέμα οπότε ξαναφέρτα να τα αρμέξουμε κτλ κτλ... Θα συμφωνήσω επίσης με όποιον είπε οτι όσο η ηγεσία της αστυνομίας κρέμεται απο τα @@ των πολιτικών (άλλωστε απο αυτούς κινούνται όλα) δεν πρόκεται να δούμε άσπρη μέρα.. Μια καλή ιδέα θα ήταν να έχουμε πολιτικούς με @@ αλλα επειδή αυτό δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.. Μια μετανάστευση στο Παρίσι που τόσο γούσταρα ή σε καμια Σιγκαπούρη που έχει και καλά dual layer δεν με χαλάει καθόλου... Τέλευταία λύση να τσεκάρω κάνα χωράφι στους αμμόλοφους και να την πέσω εκεί.. Αλλα αυτό θα επέλθει με την σύνταξη(ποια; ) που αργεί ακόμα.. Επίσης να αφήσουν τις κουκούλες ήσυχες για να μη τους πάρει ο lucifer.
kosmasgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Klainmain μόνο που εδώ το Αστυνομοκρατούμενο κράτος , με αστυνομικούς παντού , μετρό - πλατείες κλπ οι σφυροκέφαλοι το ερμηνεύνουν σαν κρατική καταστολή και τρομοκρατία. Εγώ , εσύ και όποιος νορμάλ πολίτης δεν έχει να φοβηθεί κάτι απο οποιαδήποτε αστυνομία γιαυτό και το βλέπεις αλλιώς το θέμα. Εγώ Λονδίνο γουστάρω αλλά και το Παρίσι καλό. Θα τρώς ωμό κρέας όμως
insomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 [...] Θα τρώς ωμό κρέας όμως Καλύτερα από το στόμα παρά από πίσω... που πάνε να μας τον φορέσουν... Άκου να δεις, το αίσθημα ασφάλειας δε μου το προσδίδει η ύπαρξη μπάτσου στο δρόμο. Μου το προσδίδει όμως, η πλήρης παιδεία, το κράτος δικαίου, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η εποικοδομητική εργασία και άλλα παρόμοια/ταπεινά... Ο μπάτσος, ο στρατιώτης, ο οπλοφόρος μου προκαλεί φόβο. Φόβο για την άσκηση των δικαιωμάτων μου, φόβο για το μη έλεγχο του, φόβο για την ετσιθελική συμπεριφορά του, φόβο για την αποτυχία της παιδείας, φόβο για την έμμεση παραδοχή της αποτυχίας μας ως κοινωνία και την παράδοση αυτής στα κουμπούρια. Αυτά όλα προμηνύουν ένα αποτυχημένο μέλλον. Ίσως δε γνωρίζεις, ίσως δεν έχεις την εμπειρία, στα κωλοχώρια των νότιων ΗΠΑ, φοβάσαι να την πεις στο μαλάκα που σου πετάχτηκε από το στοπ για να μη βγει από το αγροτικό και στην μπουμπουνίσει. Αυτός ο ίδιος μαλάκας εξέλεξε 3 για πρόεδρο του και πλανητάρχη μας μέλη της οικογένειας Bush. Τι άλλη απόδειξη θες για να κατανοήσεις την αποτυχία της βίας; Αν υπήρχαν πολιτισμένα κράτη, η αστυνομία, ο στρατός, οι φορείς κρατικής βίας και βίας γενικότερα θα έπρεπε να έχουν εκλείψει.
million_voices Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Καλύτερα από το στόμα παρά από πίσω... που πάνε να μας τον φορέσουν... Άκου να δεις, το αίσθημα ασφάλειας δε μου το προσδίδει η ύπαρξη μπάτσου στο δρόμο. Μου το προσδίδει όμως, η πλήρης παιδεία, το κράτος δικαίου, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η εποικοδομητική εργασία και άλλα παρόμοια/ταπεινά... Ο μπάτσος, ο στρατιώτης, ο οπλοφόρος μου προκαλεί φόβο. Φόβο για την άσκηση των δικαιωμάτων μου, φόβο για το μη έλεγχο του, φόβο για την ετσιθελική συμπεριφορά του, φόβο για την αποτυχία της παιδείας, φόβο για την έμμεση παραδοχή της αποτυχίας μας ως κοινωνία και την παράδοση αυτής στα κουμπούρια. Αυτά όλα προμηνύουν ένα αποτυχημένο μέλλον. Ίσως δε γνωρίζεις, ίσως δεν έχεις την εμπειρία, στα κωλοχώρια των νότιων ΗΠΑ, φοβάσαι να την πεις στο μαλάκα που σου πετάχτηκε από το στοπ για να μη βγει από το αγροτικό και στην μπουμπουνίσει. Αυτός ο ίδιος μαλάκας εξέλεξε 3 για πρόεδρο του και πλανητάρχη μας μέλη της οικογένειας Bush. Τι άλλη απόδειξη θες για να κατανοήσεις την αποτυχία της βίας; Αν υπήρχαν πολιτισμένα κράτη, η αστυνομία, ο στρατός, οι φορείς κρατικής βίας γενικότερα θα έπρεπε να έχουν εκλείψει. Απειρα + man
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Εγώ , εσύ και όποιος νορμάλ πολίτης δεν έχει να φοβηθεί κάτι απο οποιαδήποτε αστυνομία γιαυτό και το βλέπεις αλλιώς το θέμα.Εγώ Λονδίνο γουστάρω αλλά και το Παρίσι καλό. Θα τρώς ωμό κρέας όμως 1) Για κάποιο λόγο δεν εκπλήσσομαι που γουστάρεις αυτές τις 2 πόλεις. 2) "Ο τίμιος πολίτης δεν έχει τίποτα να κρύψει από τις κάμερες". Τώρα έγινε δεν έχει τίποτα να φοβάται από τους μπάτσους με τα πολυβόλα να κρέμονται σαν καβ**τσέκια. Στο τέλος τι θα είναι, "ο 15χρονος που δε φοράει μπλούζα sex pistols δεν έχει να φοβάται για τη ζωή του"; 3) Δεν έχεις ΙΔΕΑ πως δουλεύουν οι αστυνομίες στην Ευρώπη προφανώς. ΙΔΕΑ όμως, παίζει να μην έχεις δει καν μπάτσο άλλης χώρας από κοντά. 4) Απαγορέψανε τις κουκούλες. Λοιπόν, μια ιστορία. Είμαι ο δικός σου στη Γερμανία και κάνει κωλόκρυο. Κωλόκρυο όμως ε, μουδιάζουν και οι βλεφαρίδες μου. Και έχω μια μπαλακλάβα, full face, όπως θες πες το, που αφήνει μόνο τα μάτια μου ακάλυπτα -και μετανιώνω και γι' αυτό γιατί κλαίω από το κρύο σαν μοιρολογήτρα. Και σκάει μπροστά μου ένας Γερμανός ένστολος, διασταύρωση ντουβάρι με εικοσάρα μπετόβεργα. Και αρχίζει και μου ΜΙΛΑΕΙ. Όχι ταυτότητες και ιστορίες, καλησπέρα και ένα λεπτό αν έχετε και από που είστε κτλ. Ε σε κάποια φάση, έξυπνο παιδί κι εγώ όπως είμαι, την ανθίζομαι και γυρνάω και του κάνω "είναι επειδή έχω το πρόσωπό μου καλυμμένο;" Σημειωτέον δε, δε μου ζήτησε να αποκαλυφθώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Μου λέει "δεν είναι παράνομο, αλλά είναι κατανοητό πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κακό". Αποκαλύπτω και εγώ την Απολλώνειας ομορφιάς φάτσα μου, του λέω πως σόρρυ αλλά Μεσόγειος είμαι, μου 'χει γίνει ο παργαλάτσος σταγονόμετρο κτλ με καληνυχτίζει και φεύγει. Η απάντησή σου στην ιστορία αγαπητέ kosmasgr να υποθέσω πως θα είναι "στην Ελλάδα δεν κάνει κρύο" ε; 5) Μιλάμε για το ίδιο σώμα που περιφρουρεί χριστουγεννιάτικα δέντρα. 6) Χαμουραμπί, μου είχες ζητήσει κάτι προ καιρού μέσω πμ και το σεβάστηκα. Θεωρώ όμως πως ο τρόπος που συμμετέχεις στη συζήτηση είναι κάπως ανέντιμος -δεν περιμένω ούτε ζητάω έμμεσα κάτι, απλώς μια παρατήρηση περί "κουκούλας".
random Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ο μπάτσος, ο στρατιώτης, ο οπλοφόρος μου προκαλεί φόβο. Φόβο για την άσκηση των δικαιωμάτων μου, φόβο για το μη έλεγχο του, φόβο για την ετσιθελική συμπεριφορά του, φόβο για την αποτυχία της παιδείας, φόβο για την έμμεση παραδοχή της αποτυχίας μας ως κοινωνία και την παράδοση αυτής στα κουμπούρια. Αυτά όλα προμηνύουν ένα αποτυχημένο μέλλον. ...στα κωλοχώρια των νότιων ΗΠΑ, φοβάσαι να την πεις στο μαλάκα που σου πετάχτηκε από το στοπ για να μη βγει από το αγροτικό και στην μπουμπουνίσει. και ο μασκοφόρος -ένοπλος ή όχι- συμπολίτης σου, δεν σου προκαλεί φόβο; ... και σε μερικές κωλογειτονιές βόρειας και νοτίας Ελλάδας, τα ίδια συμβαίνουν. Μπορει να μην κουβαλάνε -νομίμως- Μπερέτες, αλλα οτι κουβαλάνε αφορά την ίδια χρήση. Αυτοί οι ίδιοι μαλάκες εξέλεξαν είτε με την ψήφο τους, είτε με την αποχή και τα άκυρα, αυτους που κυβερνάνε εδω και 30 χρόνια. Υ.Γ. μπορούμε παρακαλώ να σταματήσουμε να αναφερόμαστε σε κουκούλες και μπουφαν; τα παιδάκια που τα σπάνε ειναι μασκοφόροι, φοράνε μάσκες, κάλτσες, καλσόνια, ή μεγάλες καπότες αν προτιμάτε. Την κάλυψη του προσώπου αφορούν οι απειλές και τα σχέδια για αυστηροποίηση, κλπ. Οχι την κάλυψη του τριχωτου της κεφαλής, του σβέρκου, και του λαιμού
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Φιλε μου συγνωμη που επεμβαινω στις ανακριβιες που γραφεις αλλα σε πληροφορω οτι οι ειδικοι φρουροι προσλαμβανονται με τη μεθοδο του ΑΣΕΠ οπου δεν περνει βυσμα ως γνωστον γιατι δημοσιοπουνται ολα τα μορια ολων των υποψηφιων,απο τι βαθμο απολυτηριου εχει μεχρι και το αν εχει διπλωμα για αυτοκινητο/μηχανακι. Επισης για να γνωριζετε, αυτοι που θα συμμετεχουν σε αυτες τις ομαδες στο κεντρο δεν ειναι ειδικοι φρουροι, ειναι ΠΡΩΗΝ ειδικοι φρουροι και νυν αστυφυλακες. Γιατι οσοι ειδικοι φρουροι εκλεισαν 8 χρονια υπηρεσιας εχουν τωρα ονομαστει αστυφυλακες και φερουν τη στολη του αστυφυλακα. Και αυτοι για να ονομαστουν αστυφυλακες περναν μια εξτρα 2μηνη εκπαιδευση. Δεν ζεις στην Ελλαδα ετσι? Εδω υπηρχε πολιτικο γραφειο που συντονιζε τις προσληψεις ''ειδικων'' φρουρων. Παντως αφου περνουν 2μηνη εκπαιδευση, εγω να κοιμαμαι ησυχος, ετσι??
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 θελω να σε δω οταν θα κυκλοφορεις το βραδυ και σε σταματανε χωρις λογο για εξακριβωση στοιχειων ετσι επειδη το κουρεμα σου πχ ειναι καπως ΕΙδικα οταν ειμουν μικροτερος θυμαμαι να με σταματανε πολλες φορες (ισως επειδη ειχα πολλα σκουλαρικια). Εδειχνα παντα ταυτοτητα και εφευγα. Δε βλεπω ποιο ειναι το προβλημα στο να σε σταματησουν για εξακριβωση στοιχειων.
insomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 και ο μασκοφόρος -ένοπλος ή όχι- συμπολίτης σου, δεν σου προκαλεί φόβο; Συγκρίνουμε τους 55.000 δημόσιους υπάλληλους που οπλοφορούν και είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω με τους πόσους, 100-1000-2000, που για δες δεν έχουν μεμονωμένα περιστατικά βιαιοπραγίας κατά ατόμων ή και θανάτου ανά μερικές εβδομάδες. Η αστυνομία, δηλαδή το κράτος, αυθαιρετεί. Δεν κατανοώ για ποιο λόγο πρέπει να δώσουμε και σούβλα στο λύκο! Ειλικρινά, κανένας συμπολίτης μου δε μου προκαλεί φόβο. Και το ερώτημα είναι, είναι οι μπάτσοι συμπολίτες μας; τα παιδάκια που τα σπάνε ειναι μασκοφόροι, φοράνε μάσκες, κάλτσες, καλσόνια, ή μεγάλες καπότες αν προτιμάτε. Την κάλυψη του προσώπου αφορούν οι απειλές και τα σχέδια για αυστηροποίηση, κλπ. Οχι την κάλυψη του τριχωτου της κεφαλής, του σβέρκου, και του λαιμού Ακολουθεί φωτογραφία εγκληματία, παρακαλώ πολύ απομακρύνεται τους ανήλικους από την οθόνη. Δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω αν όντως βοηθάει τις δικαστικές αρχές ο συγκεκριμένος νόμος, αλλά κρίνοντας από τις αντιδράσεις του νομικού κόσμουπου φιλοξενούνται σε διάφορων αποχρώσεων εφημερίδες, μου φαίνεται πως εξυπηρετούν μόνο την αστυνομία.
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ο μπάτσος, ο στρατιώτης, ο οπλοφόρος μου προκαλεί φόβο. Φόβο για την άσκηση των δικαιωμάτων μου, φόβο για το μη έλεγχο του, φόβο για την ετσιθελική συμπεριφορά του, φόβο για την αποτυχία της παιδείας, φόβο για την έμμεση παραδοχή της αποτυχίας μας ως κοινωνία και την παράδοση αυτής στα κουμπούρια. Αν υπήρχαν πολιτισμένα κράτη, η αστυνομία, ο στρατός, οι φορείς κρατικής βίας και βίας γενικότερα θα έπρεπε να έχουν εκλείψει. και ο μασκοφόρος -ένοπλος ή όχι- συμπολίτης σου, δεν σου προκαλεί φόβο; Για το bold για αρχή.. αυτό είναι ένα πρότυπο ιδανικής κοινωνίας.. Επειδή όμως υπάρχει αυτή η ρημάδα η διαφορετικότητα και πάνω απο όλα υπάρχει η ρημάδα η ατελείωτη βλακεία, ένα τέτοιο κράτος δεν μπορεί να υπάρξει μιας και πάντα θα υπάρχουν αποκλίνουσες (αρνητικές προς άλλα μέλη της κοινωνίας) συμπεριφορές και κάποιος πρέπει να κάνει τη βρώμικη δουλειά να τους μαζεύει. Καλή είναι η ελευθερία αλλα όχι όταν καταπατά τα δικαιώματα των υπολοίπων. Όσον αφορά τα υπόλοιπα.. προτιμώ μια ακραία έννομη παρά μια ακραία άνομη κοινωνία. Ο "μπάτσος" μου προκαλεί όσο φόβο μου προκαλεί και ο μανάβης.. γιατί η πιθανότητα να είναι ηλίθιος είναι ελάχιστα μεγαλύτερη λόγω νοοτροπίας τους συγκεκριμένου κλάδου. Την έχω πατήσει απο ηλίθιο κουζινά στο δρόμο.. Μπορεί να την πατήσω και απο μανάβη ή μπάτσο. Το μόνο + που έχει στη βλακεία είναι το όπλο που κατ εμέ δεν πρέπει να κουβαλάει μιας και ούτως η άλλως δεν έχει δικαίωμα οπλοχρησίας και το μόνο που χρησιμεύει είναι για να γίνονται βλακείες απο μπάτσους ζώα.. Ο "μασκοφόρος" μου προκαλεί a priori φόβο για προφανείς λόγους.. Και τέλος όπως είπε ο random ο νόμος αφορά το fullface και όχι τις "κουκούλες" όπως λανθασμένα αναφέρθηκε.. Που εντάξει αν θέλετε να επαναστατήσετε για το full face που φοράτε καθημερινά στη ζωή σας.... Αν και βλακείες.. εφόσον ο άλλος είναι μεσα στο άσυλο και πετάει τα κέρατα του δεν νομίζω να του πεί κανείς και τπτ για τις κουκούλες Βλακώδεις νόμοι απο βλακώδεις ανθρώπους.
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ο "μπάτσος" μου προκαλεί όσο φόβο μου προκαλεί και ο μανάβης.. «Περισσότερο ανησυχητική είναι η εξαγγελία για αυτεπάγγελτη δίωξη του αδικήματος της εξυβρίσεως, όταν αυτό στρέφεται κατά δημοσίου λειτουργού [...] Μια τέτοια τροποποίηση μπορεί να αποτελέσει επικίνδυνο δίαυλο, διά του οποίου θα καθίσταται τιμωρητή η άσκηση της όποιας οξείας κριτικής κατά δημοσίων προσώπων. Με κίνδυνο να επανέλθει σε ισχύ ουσιαστικά ένα νέο είδος περιύβρισης αρχής, αδίκημα που παραπέμπει σε εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε οριστικά». (in.gr) Συνεχίζεις να τον φοβάσαι το ίδιο με έναν μανάβη; Όταν ο μπάτσος την πέσει στη γκόμενά σου και εσύ αν γυρίσεις και του πεις "άντε γ@@σου ρε γουρούνι", σε σύρει μέσα, τι σου λέει;
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δεν διάβασα αυτή την παράμετρο to be honest... Μαλακεία μέγιστη... Αλλα όπως είπα παραπάνω δεν είμαι υπερ του οποιουδήποτε σχετικού νόμου και τον θεωρώ βλακώδη μιας και το κατεξοχήν πεδίο εφαρμογής τους είναι εκτός δικαιοδοσίας αυτών που θα τους εφαρμόζουν... Πάντως το να "την πέσει ο μπάτσος" δεν είναι καθημερινό φαινόμενο.. Τουλάχιστον εδώ στον απολίτιστο βορρά. Και είναι εκεί που έρχεται και το παράδειγμα με τον μανάβη που ο οποιωσδήποτε είναι ηλίθιος παρά την ιδιότητα του μπορεί να προκαλέσει το ίδιο αρνητικό φαινόμενο. Δεν υπάρχουν νόμοι για τους βλάκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.