Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δε διαφωνώ. Απλώς ξέρεις, υπάρχουν κλάδοι στους οποίους όταν αναφέρεσαι, λες "υπάρχουν και κακοί" και κλάδοι που λες "υπάρχουν και καλοί". Το να τροφοδοτείς τους 2ους με περισσότερη εξουσία και περισσότερα δικαιώματα, ε. Ε.
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ρε συ klainmaingr o ηλιθος μαναβης τι θα σου κανει? Θα σου χρεωσει πιο ακριβα τις μελιτζανες? Η θα σε απειλησει με το ραπανακι? Η επικινδυνοτητα του αστυνομικου εγκειται στο γεγονος οτι ανα πασα στιγμη μπορει να σου(μας) αφαιρεσει τη ζωη. Τα προσοντα, η εκπαιδευση και η ευσυνειδησια του ''μπατσου'' οφειλουν να ειναι αναλογα της ευθυνης που απορρεει απο το επαγγελμα τους. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να οπλοφορει. Αυτο πρεπει να σταματησει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ξερεις, αυτα τα "ζώα" δεν ήρθαν απο τη Μόρντορ ούτε τα Nazgul (aka Ringwraiths) ήταν αρχικά από την Mordor...αλλά είδες πως κατάντησαν...
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Αν ερχόντουσαν απο τη Μόρντορ τουλάχιστον θα υπήρχε και κάποιο μυθοπλαστικό ενδιαφέρον. Κρίς δεν νομίζω να πιστεύεις οτι όσα γίνονται out there είναι αποτέλεσμα μόνο των αστυνομικών.. Luci δεν διαφωνούμε κάπου...
random Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να οδηγάει οτιδήποτε μεγαλύτερο απο πατίνι. Αυτο πρεπει να σταματησει. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να εχει κυνηγετική καραμπίνα. Αυτο πρεπει να σταματησει. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να του επιτρέπεται να γίνει γονιός. Αυτο πρεπει να σταματησει. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να γινεται δάσκαλος, παπάς, βουλευτής, γιατρός, στρατιωτικός, δημόσιος υπάλληλος, ιδιωτικός υπάλληλος, μοδερέιτορ.... Αυτο πρεπει να σταματησει.
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να οδηγάει οτιδήποτε μεγαλύτερο απο πατίνι. Αυτο πρεπει να σταματησει. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να εχει κυνηγετική καραμπίνα. Αυτο πρεπει να σταματησει. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να του επιτρέπεται να γίνει γονιός. Αυτο πρεπει να σταματησει. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να γινεται δάσκαλος, παπάς, βουλευτής, γιατρός, στρατιωτικός, δημόσιος υπάλληλος, ιδιωτικός υπάλληλος, μοδερέιτορ.... Αυτο πρεπει να σταματησει. Συγκρινεις την ευθυνη ενος ιατρου και ενος αστυνομικου που ανα πασα στιγμη απο τα χερια τους κρινεται μια ανθρωπινη ζωη, με την ευθυνη που εχει ενας παπας, ενας ιδιωτικος υπαλληλος η ενας μοντ? Η κατι δεν καταλαβαινω καλα? Κρίς δεν νομίζω να πιστεύεις οτι όσα γίνονται out there είναι αποτέλεσμα μόνο των αστυνομικών.. Οσα γινονται εκει εξω, ειναι φυσικο επακολουθο της εξαθλιωσης μεγαλου μερους του κοσμου. Η ανεχεια γεννά βια. Απο κει και περα, πολλοι εχουν ευθυνη..
random Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 αν το παιδί σου βρεθεί σε ενα δωμάτιο μόνο του με τον παπά, πρεπει να έχεις εμπιστοσύνη σε όποιον τον διάλεξε, ετσι; Εννοώ οτι το να τα ρίχνεις έτσι γενικά και αφοριστικά στην "ανθρώπινη ποιότητα", την αγραμποσύνη, τους μπουνταλάδες, για να δικαιολογησεις τα αδικαιολόγητα, ειναι τόσο ισωπεδωτικό όσο αυτα που αράδιασα.. Ζώο είναι ο συγκεκριμένος φρουρός που σκότωσε τον Αλέξη. Ζώο ειναι ο συγκεκριμένος που θα την πέσει, αν την πέσει, στην γκόμενα του Λουσι, και θα τον χώσει μεσα, αν τον χώσει, επειδή θα τον βρίσει, αν τον βρίσει, κλπ... Οταν βρεις εσυ τρόπο να προσλαμβάνονται και να οπλίζονται μόνο άτομα με: 3 πτυχία, και 5 γλώσσες, και φιλελευθερων πεποιθήσεων, γόνοι καλών οικογενειών , και χωρις παιδικά τράυματα, και χωρις προγόνους με σχιζοφρένεια (κατι που θα βλεπουμε με εξετάσεις DNA), και χωρις αποτυχημένους γάμους, και να έχουν ως φιλοδοξία ζωής δουλεψουν στα ΜΑΤ, χωρις να απαιτούν τα κερατά τους για μισθό, ελαν να μας πεις το τρόπο. να κανουμε το ίδιο φιλτράρισμα σε όλη την κοινωνία, και να εχουμε τέλειους δασκάλους, παπάδες, ηγέτες, οδηγούς.... και κοινωνία. Μερικοί στην ΕΛΑΣ ειναι σωστοί. Μερικοί ειναι ζώα. Προς το παρόν, βολέψου με ότι παρέχει η Ελληνική κοινωνία. Οι αυριανοί "μπάτσοι" ειναι ατομα δίπλα σου. Καθισαν στο διπλανο σου θρανίο, υπηρέτησαν στον ιδιο λόχο με σένα, καθισαν στο διπλανό σου κάθισμα στο γήπεδο, μπορει να βρεθητε και συγγενείς. Εισαγωγές [...] απο Δανία, δεν προβλέπονται στο κοντινό μέλλον. και; Επειδη δεν γίνεται να έχουμε τους τέλειους, ανθρωπιστές, πολιτισμένους πιστολάδες, πρεπει να ανεχτώ τον χουλιγκάνο ? και σε αυτους τα ίδια ισχύουν; υπάρχουν σωστοί μπαχαλάκηδες, και ζώα μπαχαλάκηδες;
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δε νομιζω οτι καταλαβες τι εγραψα. Ποτε μιλησα ισοπεδωτικα? Εγραψα συγκεκριμενα: ''Η επικινδυνοτητα του αστυνομικου εγκειται στο γεγονος οτι ανα πασα στιγμη μπορει να σου(μας) αφαιρεσει τη ζωη. Τα προσοντα, η εκπαιδευση και η ευσυνειδησια του ''μπατσου'' οφειλουν να ειναι αναλογα της ευθυνης που απορρεει απο το επαγγελμα τους. Δε γινεται να ειναι καποιος ''ζωο'' και να οπλοφορει. Αυτο πρεπει να σταματησει.'' Λεω οτι δεν γινεται να εισαι ''ζωο'' και να οπλοφορεις. Πρεπει να δωθει τεραστια προσοχη απο την πολιτεια, ωστε οσοι απο τους αστυνομικους ειναι ''ζωα'' να πετιουνται εξω απο το σωμα. Που διαφωνεις?? Οταν βρεις εσυ τρόπο να προσλαμβάνονται και να οπλίζονται μόνο άτομα με: 3 πτυχία, και 5 γλώσσες, και φιλελευθερων πεποιθήσεων, γόνοι καλών οικογενειών , και χωρις παιδικά τράυματα, και χωρις προγόνους με σχιζοφρένεια (κατι που θα βλεπουμε με εξετάσεις DNA), και χωρις αποτυχημένους γάμους, και να έχουν ως φιλοδοξία ζωής δουλεψουν στα ΜΑΤ, χωρις να απαιτούν τα κερατά τους για μισθό, ελαν να μας πεις το τρόπο. Απο τα πιο fail ποστ που εχω διαβασει.. Παραδεχεσαι οτι η ελληνικη πολιτεια δεν εχει τον τροπο να εξασφαλισει την ποιοτητα/εκπαιδευση/μορφωση των αστυνομικων και παραταυτα δεν εχεις προβλημα με το αν αυτα τα ατομα οπλοφορουν???
random Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 οταν εχει αναψει φωτια στο δάσος, δεν θα κάτσω να ελένξω την ημερομηνία λήξης των πυροσβεστηρων. Οι ληγμένοι πυροσβεστήρες ειναι μεγάλο πρόβλημα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν τους έλενξαν εγκαίρως ειναι πιο μεγάλο πρόβλημα. Η φωτιά ειναι μεγαλύτερο και απο τα δύο. Και αυτοι που την άναψαν ακόμα μεγαλύτερο απ όλα. Παραδεχομαι οτι η ελληνικη πολιτεια δεν εχει τον τροπο να εξασφαλισει την ποιοτητα/εκπαιδευση/μορφωση των αστυνομικων, και εχω προβλημα με το αν μερικοί ανισόρροποι ένστολοι οπλοφορούν, αλλα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με τους καθε είδους μπαχαλάκληδες, ψευτοεπαναστάτες, χουλιγκαν, τρελόπαιδα, όπως θες πεστους, ειτε ανισσόροπους, ειτε εντελώς "στα καλά τους" : Με το σύνολο τους.
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Χαμουραμπί, μου είχες ζητήσει κάτι προ καιρού μέσω πμ και το σεβάστηκα. Θεωρώ όμως πως ο τρόπος που συμμετέχεις στη συζήτηση είναι κάπως ανέντιμος -δεν περιμένω ούτε ζητάω έμμεσα κάτι, απλώς μια παρατήρηση περί "κουκούλας". ΓΙατι ρε συ ανεντιμος; την αποψη μου λεω. Και οτι λεω ειναι αληθινο,δε μαρεσει να λεω ψεματα και ειδικα πισω απο μια οθονη. Την αποψη μου ειπα και την ξαναλεω, το να σου κανει αστυνομικος ελενχο δε βλεπω τι το κακο εχει. Οσον αφορα την κουκουλα, ενταξει μην τα παραλεμε, λενε οτι ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ και ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ τοτε θα θεωρειται σιγουρα κακουργημα. Δε νομιζω οτι θα κανουν το να φορας κουκουλα και να κανεις skateboard στην πλατεια κακουργημα. Ετσι δεν ειναι ή καταλαβα λαθος; Όταν ο μπάτσος την πέσει στη γκόμενά σου και εσύ αν γυρίσεις και του πεις "άντε γ@@σου ρε γουρούνι", σε σύρει μέσα, τι σου λέει; Ρε συ νομιζω οτι εισαι πολυυπερβολικος. ΣΟυ εχει τυχει πολλες φορες εσενα ή σε γνωστο σου να περπατας με την κοπελα σου και να πεταχτει αστυνομικος να της πιασει τον κωλο; συγνωμη κιολας αλλα 30 χρονια που ζω δε τοχω ζησει ποτε αυτο. Ενταξει οτι μπορει να γινει φυσικα και μπορει. Αλλα δε νομιζω οτι ειναι και τοσο συνηθες. Βεβαια και με την ισχουσα νομοθεσια αν βρισεις τον αστυνομικο παλι θα σε στειλει μεσα, δε νομιζω οτι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα. Απο την αλλη πλευρα, θα σου αρεσει να εχεις μια αστυνομια στην οποια οποιοσ πολιτης θελει θα λεει "αντε γ@μησου ρε γουρουνι" και δε θα εχει καμια επιπτωση;
insomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Απο την αλλη πλευρα, θα σου αρεσει να εχεις μια αστυνομια στην οποια οποιοσ πολιτης θελει θα λεει "αντε γ@μησου ρε γουρουνι" και δε θα εχει καμια επιπτωση; H ευχή του πολίτη προς ένα ζώο δείχνει ότι έχει πρόβλημα ο ίδιος, ούτως ή άλλως τα γουρούνια ερωτοτροπούν ενστικτωδώς για την αναπαραγωγή τους, δε χρειάζονται την ευχή.
Dark_son20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ρε συ νομιζω οτι εισαι πολυυπερβολικος. ΣΟυ εχει τυχει πολλες φορες εσενα ή σε γνωστο σου να περπατας με την κοπελα σου και να πεταχτει αστυνομικος να της πιασει τον κωλο; συγνωμη κιολας αλλα 30 χρονια που ζω δε τοχω ζησει ποτε αυτο. Ενταξει οτι μπορει να γινει φυσικα και μπορει. Αλλα δε νομιζω οτι ειναι και τοσο συνηθες. Βεβαια και με την ισχουσα νομοθεσια αν βρισεις τον αστυνομικο παλι θα σε στειλει μεσα, δε νομιζω οτι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα. Απο την αλλη πλευρα, θα σου αρεσει να εχεις μια αστυνομια στην οποια οποιοσ πολιτης θελει θα λεει "αντε γ@μησου ρε γουρουνι" και δε θα εχει καμια επιπτωση; θα σου πω ένα πράδειγμα που έχω ζήσει αρκετές φορες και ενώ είναι ήδη κατάχρηση εξουσίας από τους μπάτσους τώρα θα μπορούν να με χώσουν κιόλας στην βραδινή μου δουλειά ο σκοπός μου είναι να περνα καλά ο κόσμος μέσα στο μαγαζί (και πολλές άλλες εκτος αλλα ok) λόγο του τύπου του νυχτερινού κέντρου μαζεύει αρκετούς λαϊκό-μπάτσους πολλές φορες με το ότι είναι διοικητής στο τάδε τμήμα θέλει δικά του μπουκάλια ktlp -υπάρχουν φορες που έχω δώσει -άλλες φορες που απλά τους έχω αποφύγει -άλλες φορες που έχουμε λογομαχήσει -και άλλες φορες που έχω δει και το υπηρεσιακό να βγαίνει από την θήκη του φυσικά με τις πλατες της προστασίας (και όχι φυσικά μονος μου απέναντι σε έναν σουρωμένο νόμιμα οπλοφόρο) πολλές φορες έχω χωθεί και έχω ρίξει παναγίες γιατί ήδη κάνει κατάχρηση της εξουσίας του ζητώντας ειδική αντιμετώπιση λόγο του βαθμού του. τώρα απλά με πάτημα θα μπορεί να με τραβήξει μέσα γιατί ειπα κάτι για το σόι του
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ΓΙατι ρε συ ανεντιμος; την αποψη μου λεω. Και οτι λεω ειναι αληθινο,δε μαρεσει να λεω ψεματα και ειδικα πισω απο μια οθονη. Την αποψη μου ειπα και την ξαναλεω, το να σου κανει αστυνομικος ελενχο δε βλεπω τι το κακο εχει. Οσον αφορα την κουκουλα, ενταξει μην τα παραλεμε, λενε οτι ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ και ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ τοτε θα θεωρειται σιγουρα κακουργημα. Δε νομιζω οτι θα κανουν το να φορας κουκουλα και να κανεις skateboard στην πλατεια κακουργημα. Ετσι δεν ειναι ή καταλαβα λαθος; Ρε συ νομιζω οτι εισαι πολυυπερβολικος. ΣΟυ εχει τυχει πολλες φορες εσενα ή σε γνωστο σου να περπατας με την κοπελα σου και να πεταχτει αστυνομικος να της πιασει τον κωλο; συγνωμη κιολας αλλα 30 χρονια που ζω δε τοχω ζησει ποτε αυτο. Ενταξει οτι μπορει να γινει φυσικα και μπορει. Αλλα δε νομιζω οτι ειναι και τοσο συνηθες. Βεβαια και με την ισχουσα νομοθεσια αν βρισεις τον αστυνομικο παλι θα σε στειλει μεσα, δε νομιζω οτι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα. Απο την αλλη πλευρα, θα σου αρεσει να εχεις μια αστυνομια στην οποια οποιοσ πολιτης θελει θα λεει "αντε γ@μησου ρε γουρουνι" και δε θα εχει καμια επιπτωση; http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=758818
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ΦΙλε Dark_SOn20, οι διοικητες που τρωνε και πινουνε τσαμπα δεν εχουν σχεση με τον αστυφυλακακο που θα δεις στο δρομο. Οι αξιωματικοι της αστυνομιας ειναι χωμενοι στα γραφιακια τους δεν ειναι αυτοι που θα δεις εξω στους δρομους. Φιλε Chris85, τι μου λες, οτι δειρανε καποιον φοιτητη πριν 3 χρονια 4-5 αστυνομικοι; το γνωριζω και τους κατακρινω. Ομως υπαρχουν και αλλοι 55.895 αστυνομικοι. Πολλοι απο αυτους εχουν δειρει αλλους αλλα και πολλοι αλλοι απο αυτους δεν εχουν δειρει κανεναν. Θελεις να μου πεις τι δουλεια κανεις να κανω ενα search στο νετ να σου δωσω ενα λινκ και δολοφονο/βιαστη/κλεφτη που κανει ιδια δουλεια με σενα; Ή μηπως δεν ειναι ολοι της δουλειας σου κλεφτες/δολοφονοι/βιαστες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.