Προς το περιεχόμενο

Gaming laptop

johnlok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά... Αποφάσισα να αγοράσω ένα λάπτοπ για παιχνίδια και θέλω να ρωτήσω υπάρχει άλλο λάπτοπ που να έχει 9800GTS κάρτα γραφικώμ εκτός τα turbo x και μπορείτε να μου προτίνεται ενα κοντα στα 800€.:-D:-D:-D

Δημοσ.
Γεία σας παιδιά... Αποφάσισα να αγοράσω ένα λάπτοπ για παιχνίδια και θέλω να ρωτήσω υπάρχει άλλο λάπτοπ που να έχει 9800GTS κάρτα γραφικώμ εκτός τα turbo x και μπορείτε να μου προτίνεται ενα κοντα στα 800€.:-D:-D:-D

Αμε... και με δωρο 2 ξανθες, εκφυλες πλευμειτ που εχουν την ταση να μη χορταινουν ακροβατικα στο κρεβατι, μια πορσε 911 και εξοχικο στη Μυκονο..:P

• Moderators
Δημοσ.
Βεβαίως και υπάρχει αλλά κάτω από 800 ευρώ...ε θα χρειαστεί να περιμένεις κάνα χρόνο εκτός και αν κάπου-κάποτε παίξει καμιά ανάλογη προσφορά ανάλογη με το 8710w.

Αυτη που δειχνεις ειναι 9800M GTS, δηλαδη η mobile εκδοση. Μη τα μπλεκουμε! Η Mobile εκδοση της 9600GT (η 9600GTM δηλαδη), εχει χειροτερες επιδοσεις οχι μονο απο την 9600GT για desktop, αλλα ακομα κι απο την 9500GT. ;)

Δημοσ.

Γενικά το gaming laptop δεν είναι καλή ιδέα... αν δεν σου αλλάξαμε γνώμη να συνεχίσουμε λίγου την πίεση

Δημοσ.

Με 900 ευρω επαιρνες μεχρι πριν μερικες μερες το 8710w με 3 χρονια εγγυηση, εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης κ καρτα γραφικων την nVidia 8800M GTS..

Αλλα τωρα εχει μαλλον εξαντληθει..

Δημοσ.
Με 900 ευρω επαιρνες μεχρι πριν μερικες μερες το 8710w με 3 χρονια εγγυηση, εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης κ καρτα γραφικων την nVidia 8800M GTS..

Αλλα τωρα εχει μαλλον εξαντληθει..

Το πρότεινα σε έναν φίλο μου πριν μια βδομάδα αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαθεσιμότητα πουθενα. Δυστυχώς εχουν εξαντληθεί και απο eshops και απο αντιπροσωπεια. Οσοι πρόλαβαν το κύριο είδαν....έτσι ειναι οι προσφορες!

Δημοσ.
Αυτη που δειχνεις ειναι 9800M GTS, δηλαδη η mobile εκδοση. Μη τα μπλεκουμε! Η Mobile εκδοση της 9600GT (η 9600GTM δηλαδη), εχει χειροτερες επιδοσεις οχι μονο απο την 9600GT για desktop, αλλα ακομα κι απο την 9500GT. ;)

Βρε το είδα ότι ο johnlok έγραψε 9800 GTS αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι εννοούσε την mobile έκδοση, παρόλο που δεν είναι η 9800M GTS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...