deminho11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Είδα αυτό το ρούτεράκι και μιας και ψάχνω ένα σε αυτή την τιμή λέω να το "χτυπήσω" http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612330 Το θέλω να πιάνει μέσα σε ένα 2αράκι που έχω... Ποιά η γνώμη σας???
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 den θα περνα tp link.φτηνα μεν αλλα...και γιατι ολοι λενε tp link και tp link.επειδη ειναι φτηνα.και μετα αμα γινει κατι παρε τηλεφωνο στην ετερεια πες οτι εχεις tp link και αμα σε βοηθησει κανεις πες μου.η πες εδωμεσα οτι εχεις tp linkκαι αμα βρεις παλι βοηθεια για τιποτα παλι πες μου.δωσε 10 -20 ευρω παραπανω και παρε κατι πιο επωνυμο και δοκιμασμενο.ενα Linksys Η ενα thompson ακομα καλυτερα.για μενα η καλυτερη επιλογη ειναι speedtouch 585.ειτε απο οτεshop ειτε απο forthnetshop ειτε απο http://www.axd.gr .πολυ σταθερο πολυ καλο 65 ευρω περιπου.το αν ενα ασυρματο καλυπτει ενα σπιτι εξαρτατε απο πολλα.απο πως ειναι η διαμορφωση ποσοι τυχοι ενδιαμεσα.αν ειναι πανω η κατω.αν ειναι οροφοδιαμερισμα δεν εχεις θεμα.αν εχει οροφους εκει ζοριζονται ολα.ta n router εχουν καλυτερη εμβελεια αλλα θες και αντοιστιχες καρτες και ακριβενει η τιμη και δεν λεει.οπως επισης παρε κατι καλο απο την αρχη αλλιως μετα θυα το μετανιωσεις και θα πεταξεις και αλλα λεφτα.και επειδη θα εχουμε για πολλα χρονια adsl στην ελλαδα ακομα παρε κατι καλο.δφεν ειναι καρτα γραφικων που μετα απο 6 μηνες ειναι για πεταμα.αν και μερικοι στις καρτες δεν τσιγκουνευονται που θα τις πεταξουν η θα τις πουλησουν κοψοχρονια μετα απο λιγους μηνες και τσιγκουνευονται στον ρουτερ ποθυ θα το εχουν για πολλα χρονια.και το βασικο αν παρεις κατι μαπα θα σουθ σπασει τα νευρα .δεν ειναι cpu παει λιγο πιο αργα και οκ.αμα σου κανει disconect δεν κραταει την γραμμη κλειδωνει πιο αργα η το wireless διακοπτετε η το ρουτερ καιγεται καθε τρεις και λιγο οπως τα cryptoΘα σπασεις τα νευρα σουθ και θα χαλασεις παραπανω λεφτα στο τελος.δεν παει προς τα εσενα η επιθεση αλλα γενικα.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Είδα αυτό το ρούτεράκι και μιας και ψάχνω ένα σε αυτή την τιμή λέω να το "χτυπήσω" http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612330 Το θέλω να πιάνει μέσα σε ένα 2αράκι που έχω... Ποιά η γνώμη σας??? kai episis αυτο δεν ειναι adsl router αλλα access point η αλλιως απλο ρουτερακι που περνει ιντερνετ και το μοιραζει ασυρματα.παιρνει ιντερνετ απο αλλο ρουτερ.οποτε προσεχε τι θα παρεις.διοτι αμα παρεις access point Οπως αυτο μετα θα τρεχεις και με αλλες ρυθμισεις και δυσκολευει.
louben Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Πηρα αυτο το ρουτερ(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616488) αλλα επειδη το σπιτι ειναι παλιο με πετρινους τοιχους μισο περιπου μετρο στα 5-6 μετρα δεν υπαρχει σημα.Πηρα λοιπον και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612328 για ενισχυση του σηματος μεσα στο σπιτι(δηλαδη να παιρνει ασυρματα το σημα του ρουτερ και να το αναμεταδιδει στα μεσα δωματια για περιστασιακη χρηση κυριως).Αυτο επρεπε να παρω(για αναμεταδοση σηματος) ή κατι αλλο?Δεν εχω καταλαβει ακομα ομως τι πρεπει να κανω?Το παρεμβαλω στη μεση της αποστασης μεταξυ του αρχικου ρουτερ και του φορητου,τα βαζω διπλα διπλα ή κατι αλλο?Και τι ρυθμισεις πρεπει να κανω μεταξυ του access point ,router,laptop προκειμενου να συνεργαζονται ????Υπαρχει πιθανοτητα ασυμβατοτητας λογω διαφορετικης εταιριας(να παρω δηλαδη level one)Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 α.λογικα ασυμβατοτητα δεν θα εχεις αλλο που η tp link ειναι λιγο αγνωστη αλλα πουλαει λογω τιμης.απο εκει και περα το βαζεις εκει που αρχιζεις να χανεις το σημα ωστε to tp link να πιασει το σημα και να το ανεμεταδωσει.τωρα για ρυθμισεις δες το manual>συνηθως ψαχνεις διαμεσο του tp link για ασυρματα δικτυα.βρισκεις το Level one και συνδεεσε μετα πανω σε αυτο με τον κωδικο που μπορει να εχεις ββαλει.
louben Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Φιλε poulinos ευχαριστω για την απαντηση. Δε σας κρυβω οτι εχω καταμπερδευτει.Οπως προανεφερα θελω να ενισχυσω το σημα μεσα στο σπιτι. Κατ αρχας ξερω οτι τα tplink δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα.Στην αρχη ξεκινησα γι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615034 ειδα ομως στη συνεχεια οτι ειναι συμβατο μονο με αλλο linksys οποτε φρεναρα γιατι το ροyter ειναι level one.PAntως το access point δεν το εχω παραλαβει ακονη οποτε αν με το linksys γινεται δουλεια παιρνω αυτο. Μεταξυ των δυο υπολογιστων δεν παρεμβαλλεται αλλος.Οποτε αν δεχτουμε οτι παρεμβαλλω το access point αναμεσα (σε ενα τοιχο πχ) πως θα του περασω τις ρυθμισεις(ιρ κτλ).?Το συνδεω στον υπολογιστη το σεταρω και μετα το βγαζω το βαζω στον τοιχο και οκ η κατι αλλο>? Διαβαζοντας ειδα ως πιθανες λυσεις και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613480 και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616337 ποια η διαφορα τους απο το access point?Μπορω να κανω δουλεια με αυτα?θα με ενδιεφερε η πιο απλη τεχνικα λυση(χωρις πολλες ρυθμισεις δηλαδη) και ει δυνατον η πιο αξιοπιστη. ΠΑιδια βοηθηστε γιατι οπως προειπε εχω καταμπερδευτει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- ΠΑιδια κανεις??????????????
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ελα κυριακη ειναι οχι βιασυνες.το access point δεν σημαινει οτι ειναι repeater Που θες εσυ.το acc point απλα περνει με καλωδιο και δινει ασυρματα εκτος αν παιζει και σαν repeater.το d-link ειναι μια καλυ λυση και παιζει με ολα τα ρουτερ.το εχω δει να παιζει και με Linksys και με speedtouuch.θα πας κοντα στο αλλο ρουτερ θα μπεις μεσα στο μενου του θα ψαξεις για ασυρματα δικτυα θα βρεις το πρωτο σου ρουτερ και θα συνδεθειες.μετα πας το repeater μετα τον τοιχο που λες και παιζεις.
louben Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Για να καταλαβω.Πηγαινω το d-link κοντα στο ασυρματο ρουτερ που ηδη εχω?Και βλεπω στο μενου του ρουτερ που ηδη εχω οτι εχει κανει ζευξη με το d-link?Και που το βλεπω αυτο?ή κανω κατι λαθος?
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 to d link Κοντα στο αλλο μπενεις μεσα στο μενου του d link οπως γραφει το manual βρισκεις το κανονικο adsl router και κανεις connect.read manual
louben Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Thanks για την απαντηση.Δεν το εχω παραλαβει ακομη.Για να ειμαι ειλικρινης ακομη δε καταλαβα τη διαδικασια (αν τελικα δηλαδη συνδεω το d-link στον υπολογιστη ή οχι-τα παιδια απο το e-shop μου ειπαν οτι το συνδεω στην ethernet την πρωτη φορα και το σεταρω δεν ξερω αν ειναι ετσι)αλλα δεν πειραζει αυριο που θα τον παραλαβω θα το ψαξω.Απλα ελπιζω να ειναι αξιοπιστο.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 aς τα πω αλλη μια φορα.,συνδεεουμε το d link με καλωδιο ethernet και δινουμε καρφωτα Ip στον υπολογιστη μας και μπαινουμε στην ip toy router.δεν θυμαμε ποια ειναι,.επισης στο Pc μας δινουμε αντιστοιχη ip.afoy μπουμε στο μενου εχει μεσα ενα κουμπι που ψαχνει για δικτυα βρισκει το αλλο ρουτερ συνδεεται και μετα βγαζεις το καλωδιο και το πας εκει που θες.
louben Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ευχαριστω για τη βοηθεια.Θα το ψαξω και θα ποσταρω εντυπωσεις.
louben Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης.Πηρα το dlink.Το συνεδεσα με τον υπολογιστη μεσω ethernet.εβαλα το cd εγκαταστασης και πατησα set up.Μου εβγαλε την ΙΡ του dlink(192.168.0.30-tου ροθτερ ειναι 192.168.0.1 και του υπολογιστη 192.168.0.2).Οντως εχει επεκταθει πολυ η ισχυς του ασυρματου δικτυου( σε δωματιο που πριν δεν επιανε τωρα βγαζει ισχυ σηματος 75-78%).Απλα ο φορητος παρολο που δειχνει τετοιο σημα(φαινεται να συνδεεται με το d-link ενω πριν φαινοταν να συνδεεται με το ρουτερ) δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.Συμπεριφερεται δηλαδη οπως πριν συνδεσω το d-link me shma γυρω στο 50%(οπου παλι δε συνδεοταν).Τι κανω λαθος?Υποψιαζομαι οτι ειναι εσφαλμενη καποια ρυθμιση στο φορητο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 λογικα και το dlink θα εκμπεμπει το ιδιο ονομα ασυρματου με το αλλο σου ρουτερ.βαλε το network stumbler pΟυ θα στα βγαλει και τα δυο και απο εκει βλεπεις το σημα ,εχει στο τελος μια στηλη snr+.οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.