vangelisvagman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Σημερα το παρέλαβα απο πλαίσιο!! δυστυχως μεσα σε 1 ωρα εκανε 3 φορες reboot ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα! εβαλα μονο ενα mouse microsoft basic optical usb+turbo x ps2 πληκτρολογιο και συνδεσα απλα την οθονη lg 19 !! κανενα προγραμμα δεν εγκατέστησα -ουτε internet -ετσι οπως το φερανε το αφησα ανοικτο και δεν εκανα τιποτα απολυτως! ειχε εγκατεστημενο vista pr απο πλαισιο!! μιλάμε για γκαντεμιά!! δεν τα ελεγχουν πριν τα παραδωσουν? τι μου προτεινεται να κανω?
vangelisvagman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Να το πας πίσω άμεσα. να το παω στο καταστμα που το παραγγειλα η στα κεντρικα? και τι να τους πω?
SpY Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Και θα πάρει μια απάντηση του τύπου : 1.εμείς το ελέγξαμε πριν το παραδώσουμε και δεν είχε πρόβλημα, 2. εσεις κατι κάνετε λάθος 3. Φταίει η οικονομική κρίση 4. Φταίει ό Άρης που δεν επηρεάζετε από τον Δία . Και ακόμα πίσω αν καταφέρει να τον πάει θα του πούν εμείς το ελέγξαμε και δεν βρήκαμε κάποιο πρόβλημα Φταίει το πολύπριζο σας, φταίει το ρεύμα στο σπίτι, φταίει η ατμοσφαιρική πίεση του δωματίου οτι είναι οι τοίχοι βαμμένοι άσπροι κτλ
Age4Greeks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ε οκ φιλε, αυτα συμβαινουν. Γενικως κατι μπορει να μη κολλαει στο hardware, ελλατωματικη μνημη ή μητρικη κτλ. Απλως το πηγαινεις πισω το ελεγχουν και το επιδιορθωνουν. Το μονο κακο ειναι οτι θα υποστεις μια μικρη ταλαιπωρια να κουβαλησεις το κουτι στο πανε-ελα. Ευχομαι να πανε ολα καλα.
vangelisvagman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ε οκ φιλε, αυτα συμβαινουν. Γενικως κατι μπορει να μη κολλαει στο hardware, ελλατωματικη μνημη ή μητρικη κτλ. Απλως το πηγαινεις πισω το ελεγχουν και το επιδιορθωνουν. Το μονο κακο ειναι οτι θα υποστεις μια μικρη ταλαιπωρια να κουβαλησεις το κουτι στο πανε-ελα. Ευχομαι να πανε ολα καλα. πρωτα απ ολα σε ευχαριστω που μου απαντησες ! αλλα το θεμα ειναι οτι το πηρα συγκεκριμενα απο το πλαισιο λογω του οτι http://www.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=05.Assemble Δημιουργήστε τον Η/Υ σας ακριβώς όπως εσείς τον θέλετε Μέσα στο υπερσύγχρονο κέντρο συναρμολόγησης Η/Υ Turbo-x ,60 τεχνικοί υψηλής εξειδίκευσης ,χτίζουν τον υπολογιστή σας στα μέτρα των αναγκών και των απαιτήσεων σας. Η χρήση επώνυμων εξαρτημάτων και κορυφαίων υλικών, σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές συναρμολόγησης (ISO -9001:9002),εγγυώνται ότι ο Η/Υ σας θα αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο εργασίας και ψυχαγωγίας. Έλεγχος συμβατότητας υλικών Για να σας παραδώσει ένα άριστο προϊόν, το τμήμα συναρμολόγησης του Πλαισίου αναλαμβάνει: * Τον ποιοτικό έλεγχο των υλικών για τυχόν προβλήματα * Τον έλεγχο συμβατότητας των διαφόρων υλικών
SpY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δηλαδή εσύ τι περιμένεις να κανουν? Hot CPU tests , prime , tortune, memtest για καμια μέρα και μέτα στο δίνουν ? Απλά κουμπώνουν αυτά που αγόρασες και αν μπαίνει ΒIOS σου λεννε οκ το τσεκάραμε και είναι gg
circadian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 μια ερωτησουλα μονο αδερφε, μηπως την επανεκινηση την κανει οταν ακουμπας το κουτι? το λεω γιατι σε κουτι πλαισιου ενω ειχαν συνδεσει το καλωδιου του reset στη μητρικη επειδη δεν ειχε κουμπι το κουτι το ειχαν αφησει χυμα με αποτελεσμα με το που ακουμπουσες το κουτι εκανε ρεσετ. το εβγαλα και ησυχασα αλλα ... πλαισιο το μεγαλειο σου!
random Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 για ξαφνικά restart ..μπορει να ειναι υπερθερμανση σε τροφοδοτικό, μνημες, vga, κακη τοποθετηση cpu, ετσι κι αλλιως, σε καινουριο pc δεν πρεπει να βαλεις χέρι. το πήγες πίσω; το κοίταξαν; ...αλλα το θεμα ειναι οτι το πηρα συγκεκριμενα απο το πλαισιο λογω του οτι :....Μέσα στο υπερσύγχρονο κέντρο συναρμολόγησης bla, bla, bla... αν αγορασες απο Π, επειδη διάβασες μια καλογραμμένη σελίδα, μπράβο. Αν διαβασει το θεμα κάποιος απο εκει μέσα, παρακαλώ δώστε αύξηση σε όποιον έγραψε το κείμενο. Εγώ, αν μου επιτρέπεις, νομιζω οτι αγόρασες απο εκει, επειδή (απ' όσο λένε πολλοί που ατύχησαν με αγορές ηλεκτρονικών), οταν τους πεις οτι πήρες ελλατωματικό προϊόν, ή χάλασε εντός εγγύησης, ή έκαναν κάποιο λάθος στη συναρμολόγηση, στις περισσότερες των περιπτώσεων δέχονται οτι έχεις δίκιο, χωρίς πολλά-πολλά, και ενεργούν ανάλογα (αντικατασταση, πιστωτικά, διόρθωση, κλπ). λάθη κάνουν όλοι. το θέμα ειναι τι γίνεται αφού σου τύχει το λάθος/"λάθος". και αντικαταστάσεις κάνουν πολλοί, και πιστωτικά, κλπ.. Η βασική διαφορά είναι το "χωρις πολλά-πολλά". ----------------------------------------------------------------------------- Χτες μου έφερε ενα PC (όχι του Πλαισίου. απλά ειχε βάλει χέρι ενας άλλος home κατσαβιδάκιας, για να κάνει κάτι "απγκρέηντ", και πήρε και 80ε για τον κόπο του ) μια φίλη, να δω γιατί δεν δούλευε ο ήχος (αργότερα ειδα οτι το μονο που ήθελε ηταν εγκατάσταση των drivers , αλλα αυτο δεν ειναι το θέμα). Κατα τα άλλα το pc δουλευε σπίτι της τέλεια. Το ανάβω... και μάυρη οθόνη!! δοκίμασα 3 διαφορετικά καλώδια vga->monitor, και 2 διαφορετικά monitor. Τιποτα. με ζώνουν τα φίδια. τι να της πώ τώρα... οτι μου το φερε να δω τον ήχο, και να τις πω πάρτο πισω χωρις ήχο, τωρα χάλασε και η εικόνα; :lol: τελικά ανοιγω το κουτι, ακούμπησα ελάχιστα την VGA, να κατσει καλα στη AGP, και δούλεψε. ειχε κουνηθεί κατα τη μεταφορά με το αυτοκίνητο.
Doctor^DoomED Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Για καλό και για κακό, τίπωσε την σελίδα που μας έδιξες και πάρτην μαζί σου. Κατά πάσα πυθανώτητα θα στο ελένξουν αλλά εάν πουν μα μου, δήχτειν και άρχισε να φωνάζεις Οι φωνές πιάνουν, το έχω κάνει.
vangelisvagman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και που μου απαντησες !! δυστυχως δεν το εχω παει ακομα λογω ασθενειας(κρυωμα)!οταν σηκωθω θα το φροντισω! ο λογος επιλογης δεν ηταν αυτος που αναφερεις για μενα!! οντως διαβασα το κειμενο και υπεθεσα οτι πριν το στειλουν το τσεκαρουν αν λειτουργει σωστα !! στο ιστορικο συμβάντων ειδα οτι ειχε κανει reboot με τον ιδιο error event log και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης πριν το στειλουν!! συνεπως πιθανον να μην εδωσαν σημασια η δεν το πηραν χαμπαρι οτι κατι συμβαινει!! στο ιστορικο συμβαντων στα svista τα αναφέρει ολα οσα εγιναν πριν το παραλαβω!!!;) για ξαφνικά restart ..μπορει να ειναι υπερθερμανση σε τροφοδοτικό, μνημες, vga, κακη τοποθετηση cpu, ετσι κι αλλιως, σε καινουριο pc δεν πρεπει να βαλεις χέρι.το πήγες πίσω; το κοίταξαν; αν αγορασες απο Π, επειδη διάβασες μια καλογραμμένη σελίδα, μπράβο. Αν διαβασει το θεμα κάποιος απο εκει μέσα, παρακαλώ δώστε αύξηση σε όποιον έγραψε το κείμενο. Εγώ, αν μου επιτρέπεις, νομιζω οτι αγόρασες απο εκει, επειδή (απ' όσο λένε πολλοί που ατύχησαν με αγορές ηλεκτρονικών), οταν τους πεις οτι πήρες ελλατωματικό προϊόν, ή χάλασε εντός εγγύησης, ή έκαναν κάποιο λάθος στη συναρμολόγηση, στις περισσότερες των περιπτώσεων δέχονται οτι έχεις δίκιο, χωρίς πολλά-πολλά, και ενεργούν ανάλογα (αντικατασταση, πιστωτικά, διόρθωση, κλπ). λάθη κάνουν όλοι. το θέμα ειναι τι γίνεται αφού σου τύχει το λάθος/"λάθος". και αντικαταστάσεις κάνουν πολλοί, και πιστωτικά, κλπ.. Η βασική διαφορά είναι το "χωρις πολλά-πολλά". ----------------------------------------------------------------------------- Χτες μου έφερε ενα PC (όχι του Πλαισίου. απλά ειχε βάλει χέρι ενας άλλος home κατσαβιδάκιας, για να κάνει κάτι "απγκρέηντ", και πήρε και 80ε για τον κόπο του ) μια φίλη, να δω γιατί δεν δούλευε ο ήχος (αργότερα ειδα οτι το μονο που ήθελε ηταν εγκατάσταση των drivers , αλλα αυτο δεν ειναι το θέμα). Κατα τα άλλα το pc δουλευε σπίτι της τέλεια. Το ανάβω... και μάυρη οθόνη!! δοκίμασα 3 διαφορετικά καλώδια vga->monitor, και 2 διαφορετικά monitor. Τιποτα. με ζώνουν τα φίδια. τι να της πώ τώρα... οτι μου το φερε να δω τον ήχο, και να τις πω πάρτο πισω χωρις ήχο, τωρα χάλασε και η εικόνα; :lol: τελικά ανοιγω το κουτι, ακούμπησα ελάχιστα την VGA, να κατσει καλα στη AGP, και δούλεψε. ειχε κουνηθεί κατα τη μεταφορά με το αυτοκίνητο.
pittas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Θα επρεπε να ντρεπονται με τοση φανφαρα περι συγχρονου κεντρου συναρμολογησης και πιπες που γραφουνε Να τους το πας πισω και να βρουνε τι εχει , και ναι να τρεξουν και τεστ μνημης και επεξεργαστη και οτι αλλο χρειαζεται Πληροφοριακα το eshop που αγορασα το κομπιουτερ μου (δωρεαν συναρμολογηση) , ειχε κατα την παραλαβη 5 σελιδες τεστ που ειχαν κανει για να επιβεβαιωσουν την σωστη λειτουργια Και χωρις να λενε πουθενα αηδιες του στυλ υπερσυγχρονα εργασστηρια και παπαριες, το τονιζω , απλα προσφερουν δωρεαν συναρμολογηση , παρολα αυτα και μπραβο τους 5 τεστ τα κανουν να δουνε αν αυτο το ρημαδι που εφτιαξαν λειτουργει σωστα. way to go πλαισιο , κατι τετοια διαβαζω και νοιωθω πολυ πολυ δικαιωμενος που εχω να αγορασω 4 χρονια απο το εν λογω μαγαζακι
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Τέτοιου τύπου προβλήματα είναι δύσκολο να εντοπιστούν εγκαίρως. Φυσικά και σε κάθε συναρμολόγηση δεν κάθονται να bench-άρουν να δουν αν κάτι πάει στραβά. Αν το πας πίσω, και στο επιδιορθώσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεν έχεις λόγο να "γκρινιάζεις". Συμβαίνει. @pittas : Πάρε για αρχή αυτά, και βλέπουμε. Κι άλλο παράπονο για το e-shop e-shop ? οχι ευχαριστώ πολύ ΔΕΝ θα ξαναπάρω e-shop: μας κοροιδευουν;;; Απαράδεκτη ποιότητα service από το e-shop ΚΑΙ μεταχειρισμενα το e-shop Τριτοκοσμικό service στο e-shop e-shop ασυνέπεια ή απλώς , αγυρτεία κατ'εξακολούθηση ?? Κάκιστη εξυπηρέτηση από το e-shop.gr e-shop.gr μακρυά, έλεος, παραδίδομαι !! eshop ποτε ξανα Παράπονα από το eshop. Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (search rights deserved by antonl)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.