Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά reboot σε νεο pc αγορας απο Πλαισιο!

vangelisvagman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε liopyr

δεν χρειαζοταν ολο αυτο το μαζεμα τοπικ για να με πεισεις .

Εγω δεν υπερασπιζομαι κανενα παρα μονο το συμφερον μου.

Συγκεκριμενα τους τελευταιους μηνες εχω παρει ενα κομπιουτερ , ενα logitech g5 mouse ,ενα mio moov 330 , και μια τιβι LG απο eshop και εχω μονο καλα λογια να πω,εκτος του οτι μου τα κανανε λιγο μπαλονια οταν χρειαστηκε να αλλαχτουν οι μνημες στο κομπιουτερ λογω βλαβης.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είχα σκοπό να σε πείσω για κάτι, απλά σε περίπτωση που σου διαφεύγει να σε ενημερώσω, γιατί τους έπλεκες το εγκώμιο.

Kι εγώ τυχαίνει να ψωνίζω από eshop κατά καιρούς επειδή απλά δεν βρίσκω αλλού αυτό που θέλω να ψωνίσω.

Έχω πάντως στην άκρη του μυαλού μου το ενδεχόμενο πως άμα γίνει στραβή θα ταλαιπωρηθώ...

Τα link τα βρήκα έτοιμα συγκεντρωμένα, don't worry. ;)

Δημοσ.

Συγκεκριμενα το κομπιουτερ που αγορασα μου ηρθε συναρμολογημενο τελεια , πραγματικα πολυ επαγγελματικη δουλεια , χωρις καλωδια να τρεχουν εδω κι εκει ανεξελεγκτα μεσα στο κουτι , αλλα ως εκει.

Εχεις δικιο για την ταλαιπωρια που πρεπει να υποστει καποιος οταν ειναι να αλλαξει κατι χαλασμενο εντος εγγυησης . Οπως ειπα , κανανε 15 μερες να το παρουν αποφαση οτι 1 εκ των 2 module της μνημης ειχε παραδωσει το πνευμα

Και αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι πρηζουν τοσο , συγκεκριμενα οι μνημες που ειχα παρει ειχαν lifetime warranty απο τον κατασκευαστη.

Παντως για να ξερεις , ειδα τα λινκ που παρεθεσες και ομολογω οτι θα το σκεφτω παρα πολυ την επομενη φορα που θα θελησω να παραγγειλω κατι και θα κοστιζει πανω απο 100 ευρω , γιατι ξερουμε οτι πραγμα που επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση.

Και στην δικια μου περιπτωση, αν μου τα ζαλισανε για να μου αλλαξουνε τις μνημες που κοστιζανε 60 ευρω , τι θα γινει αν χαλασει η τιβι που μου κοστισε 750 ? :X

Ας ελπισω να μην χρειαστει....

Δημοσ.

τι θα γινει αν χαλασει η τιβι που μου κοστισε 750 ? :X

Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία. :-)

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ τι περιμένεις να κανουν? Hot CPU tests , prime , tortune, memtest για καμια μέρα και μέτα στο δίνουν ? Απλά κουμπώνουν αυτά που αγόρασες και αν μπαίνει ΒIOS σου λεννε οκ το τσεκάραμε και είναι gg

Αν γίνεται έτσι θα πρέπει να χάσουν την πιστοποίηση ISO. Τουλάχιστον ένα υποτυπώδες burn-in test θα έπρεπε να γίνεται.

Υπάρχουν βέβαια και ακραίες περιπτώσεις όπου το πρόβλημα δεν φαίνεται άμεσα.

Δημοσ.

Το έχουμε πει είναι ανάλογα τον τεχνικό έχω δει κουτί πλαίσιο και γινόταν ο χαμός και άλλο με μαζεμένα τα καλώδια και όλα στην θέση τους.

Εμπειρικά πάντως για πλαίσιο καλλιθέα και Mall δεν είχα ποτέ πρόβλημα :-)

Δημοσ.

Λοιπόν εχω νεωτερα απο τα μυστήρια του σύμπαντος!!!!

1,πηγα μηχανημα για σερβις τελικα πλαισιο!

2,τους ειπα την γνωστη ιστορία μου !!

3,οντως με πηραν σε 4 ωρες τηλεφωνο ο τεχνικός και μου ειπε οτι =

μάλλον φταίει η μνημη και οτι την αλλαξε και οτι ισως φταίει και η version του bios!!

του ειπα οτι περασα ολα τα απαιτουμενα updates =bios - drivers motherb - drivers ati - και ολα τα updates vista sp1!!

τα εχω κανει ολα μιλαμε!!!!καθώς και (memory test 211 vers.) 3 φορές και δεν μου εδειξε τιποτα στις μνημες!!

και μου λεει οτι δεν εχει internet εκει που βρίσκεται κλπ κλπ!!!

και οτι τελικα ειναι ενταξει το pc να παω να το παρω!!!

5,παω να το παρω και ελειπε το καλωδιο ρευματος στη αρχική συσκευασια της χαρτοκουτας που τους παρεδωσα σε αριστη κατασταση και μου την εδωσαν με τρυπες σκισμενη!

τελος παντων βρισκουν και το καλωδιο μετα απο φωνες!

βλεπω την αποδειξη παραλαβης οτι εβαλαν νεες μνημες με την διαφορα οτι ηταν αλλος κωδικος και φυσικα αλλος τυπος μνημης,αλλα η ιδια εταιρεία!!!

η δικιά μου ηταν

http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=634'>http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=634

και μου ειχαν βάλει συμφωνα με την αποδειξη

http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=661

λεω παιδιά τι γινεται εδω γιατι δεν μου το ειπατε ??τυχαια το ειδα !!ενταξει μου λενε εχεις δικιο δεν το προσεξα τι εβαλα,παρε αυτο τωρα και επειδη δεν εχουμε αλλη οταν φερουμε ελα να την παρεις!!(υστερα απο μερικές φωνες)!

τωρα που σας γραφω εχω ανοιξει το μηχανημα και βλεπω οτι =

1,δεν εχει γινει καμμια αλλαγη στο bios (ειπε οτι το εβαλε defaults) αλλα εγω βλεπω ρυθμισεις απο το μαστορα της συναρμολογησης στην αρχη!

2,οι μνημες που εχω ειναι οι ιδιες με την αγορα του pc δηλαδη

http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=634

αρα μαλλον δεν αλλαξε τιποτα η κατι αλλο συμβαινει????

3,βρηκα μες στο dvd drive ενα dvd με διαφορα prgs test -drivers - κλπ κλπ

και τωρα τι κανουμε ?? lost in space!!

Δημοσ.
Ρε Βαγγεληβαγκμαν, το Pc δουλευει δουλευει σωστα? :P

Τι ψαχνεις κι εσυ να βρεις...

δεν ξέρω ακόμα θα δείξει ,γιατι τα reboot τα κανει σε ακαθοριστα διαστήματα!!

:fear::fear:

Δημοσ.

επαγγελματιες οι ανθρωποι οπως οι κουρδοι που στηνουν τα pc στο eshop και μετα λενε γιατι υπαρχη ανεργια

Δημοσ.

Εγω παντως δεν λεω...πριν ενα χρονο ακριβως που ειχα παει για να μου εγκαταστησουν μια καρτα τηλεορασης...

Ξεκινω το pc...και ακουω ενα "γκρρρρρρ....γκρρρρρρ" ...

Αμεσως αρχισα κ αναρωτιομουν τι να εγεινε;πεινασε;θημωσε; :lol:

Ανοιγω το pc και τι να δω....ο σκληρος κοιτοταν στην ατσαλινη θηκη του χωρις τα 2 πραγματακια που τον στιριζουν στα πλαγια...

Μα ειναι δυνατον; :lol:

Δημοσ.
επαγγελματιες οι ανθρωποι οπως οι κουρδοι που στηνουν τα pc στο eshop και μετα λενε γιατι υπαρχη ανεργια

symbios που χάθηκες ρε συ?

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τέτοια μπούρδα.

Δημοσ.
symbios που χάθηκες ρε συ?

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τέτοια μπούρδα.

Νοp,ειχε γραψει και καπου αλλου πριν λιγη ωρα κατι παρομοιο,αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα :X

:P

Δημοσ.

καλα οτι πειτε.να ψαχνετε που γραφουν μπουρδες για να γελατε και σεις λιγο,αμα θες να σου πω και πως να το βρεις.

Δημοσ.
καλα οτι πειτε.να ψαχνετε που γραφουν μπουρδες για να γελατε και σεις λιγο,αμα θες να σου πω και πως να το βρεις.

Ελα ρελαξ :-)

μονο για το θεμα δεν συζηταμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...