Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Ενδιαφέρομαι για την αγορά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρήσκεται στην Αγγλία. Είναι η πρώτη μου αγορά από το εξωτερικό και είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός

και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει χρησιμοποιήσει αυτό το κατάστημα για τις αγορές του. Η τιμή του προιόντος είναι 47.60 ευρώ που μαζί με τα μεταφορικά

κοστίζει περίπου στα 57 ευρώ εγώ όμως για να το παραλάβω θα πρέπει να πληρώσω

και κάτι παραπάνω ή όλη η παραγγελία θα κοστίσει 57 ευρώ μόνο? Είμαι λίγο άσχετος

με το θέμα. Κάθε συμβουλή δεκτή!

Δημοσ.

Δεν το στέλνουν Ελλάδα.

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

Στην Ελλάδα πάντως σε φαρμακείο που ρώτησα δεν το είχαν το συγκεκριμένο μοντέλο στις αποθήκες τους

και το προηγούμενο από αυτό που έχω στο λινκ κοστίζει 115 ευρώ.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω είναι περισσότερο θέμα υγειηνής (και εμφάνισης). Τώρα αν

κάνεις συλλογή από ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες τότε ναι είναι καταναλωτισμός.

Δημοσ.

Και γιατι δεν περνεις μια απο super market Oral B με μπαταριες.Πέρνει τις ιδιες κεφαλές αλλά κανει κανα 20ευρω, και μπορείς να τις βάζεις επαναφοριζόμενες μπαταριες. Απο την εμπειρία μου πανω κατο τον ιδιο χρονο ζωης εχουνε.

Δημοσ.
Χώρα Πωλητή. Αν ο πωλητής βρίσκεται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να παραγγείλουμε αβέρτα. Αν όμως βρίσκεται εκτός ΕΕ και το αντικείμενο που μας ενδιαφέρει ξεπερνάει τα $45 χωρίς τα έξοδα αποστολής, πρέπει στην δαπάνη που θα κάνουμε να υπολογίσουμε τα τελωνειακά κερατιάτικα.

Αυτό γνωρίζεται αν ισχύει?? Αν ισχύει τότε αφού και η Ελλάδα και η Αγγλία ανήκουν

στην Ευρωπαϊκή Ένωση δν υπάρχει επιπλέον φόρος και η παραγγελία θα κοστίσει

μόνο 57 ευρώ. Σωστά?

Και γιατι δεν περνεις μια απο super market Oral B με μπαταριες.Πέρνει τις ιδιες κεφαλές αλλά κανει κανα 20ευρω, και μπορείς να τις βάζεις επαναφοριζόμενες μπαταριες. Απο την εμπειρία μου πανω κατο τον ιδιο χρονο ζωης εχουνε.

Αυτές έχουν μικρό χρόνο ζωής μπαταρίας αφού θέλουν φόρτισμα ανα 5 μέρες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους διαφέρουν αρκετά.

Δημοσ.

τραβα στο mediamarkt

στο δελτα φαληρου τουλαχιστον που ειχα παρει τη δικη μου, ειχε απο ποικιλια σχεδον ο,τι κυκλοφορει..τσεκαρε το

Δημοσ.

Ναι ισχυει αυτο.

Μπορεις να βρεις φθηνοτερα εδω ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα παντως (ή και με μπαταριες, το ιδιο ειναι).

Δημοσ.

Αυτές έχουν μικρό χρόνο ζωής μπαταρίας αφού θέλουν φόρτισμα ανα 5 μέρες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους διαφέρουν αρκετά.

Αυτο που το ακουσες?

Με τις μπαταριες που έχει οταν την αγόρασα (duracel) μου κράτησε περίπου 2,5 μηνες με 1 φορα την μέρα χρήση. Με τις επαναφορτιζόμενες (ή φθηνες απο LILD) πάει τουλάχιστον 1,5 -2 μηνες. Και ουσιαστική διαφορα απο την παλαιότερη Oral B (πανακριβη επαναφορτιζόμενη) που είχα δεν είδα καμια.

Δημοσ.
Αυτο που το ακουσες?

Με τις μπαταριες που έχει οταν την αγόρασα (duracel) μου κράτησε περίπου 2,5 μηνες με 1 φορα την μέρα χρήση. Με τις επαναφορτιζόμενες (ή φθηνες απο LILD) πάει τουλάχιστον 1,5 -2 μηνες. Και ουσιαστική διαφορα απο την παλαιότερη Oral B (πανακριβη επαναφορτιζόμενη) που είχα δεν είδα καμια.

Κάτι τέτοιο δεν εννοείς? Τουλάχιστον εγώ τέτοιες έχω δει σε σουπερμαρκετ και τα χαρακτηριστικά τους είναι αυτά που ανέφερα πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...