Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό και αυτό με τις μπαταρίες. Παρόλα αυτά θα προτιμούσα

το μοντέλο που ανέφερα στο αρχικό μου post. Το πιο πιθανόν μια απ' αυτές τις μέρες να παραγγείλω μία απ' την Αγγλία αφού δεν υπάρχουν και επιπλέον φόροι και τα λοιπά που θα ανέβαζαν σε μια άλλη περίπτωση το κόστος. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Δημοσ.

σορυ αν φανω εριστικος, αλλα παμε καλα?

οδοντοβουρτσα απο την αγγλια???

να πω λαπτοπ να το καταλαβω, βιβλια επισης. αντε και κανενα ηχοσυστημα η τιποτα τετοιο.

ΑΛΛΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ????? σε λιγο θα παιρνετε και χαρτι υγειας απο το εξωτερικο.

υγ. σε κανα δυο μηνες θα παω ιαπωνια. θελει κανεις να του φερω τιποτα τσιχλες???

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Μία συμβουλή και από εμένα. Αφού έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις σε 3 διαφορετικά νομίσματα τσέκαρε μία στο Yahoo finance το ποσό που σου λέει σε δολάρια ή σε λίρες πόσο βγαίνει σε ευρό. Έτσι μπορεί να ρίξεις και άλλο λίγο το κόστος. Από Αγγλία πάντως δεν έχεις θέμα με επιπλέον φόρους κτλ. Πίο πολύ σε νοιάζει να είναι αξιόπιστο το site και όχι κανένας απατεώνας.

Δημοσ.
σορυ αν φανω εριστικος, αλλα παμε καλα?

οδοντοβουρτσα απο την αγγλια???

να πω λαπτοπ να το καταλαβω, βιβλια επισης. αντε και κανενα ηχοσυστημα η τιποτα τετοιο.

ΑΛΛΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ????? σε λιγο θα παιρνετε και χαρτι υγειας απο το εξωτερικο.

υγ. σε κανα δυο μηνες θα παω ιαπωνια. θελει κανεις να του φερω τιποτα τσιχλες???

ΕΛΕΟΣ!

Μα δεν υπάρχει σε ελληνικά e-shop και σε φαρμακεία κοστίζει πάνω από 100 ευρώ.

Νομίζω ότι συμφέρει...

Δημοσ.

CtrlFrak μην αγχώνεσαι. Το ότι έχουν όλοι άποψη δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή. Δικό σου το πορτοφόλι, δικά σου και τα κουμάντα.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ξανα-ανοιγω νέο τόπικ, ξεθάβω το παρών.

***Χωρίς τρόλ κλπ. και όποιος δεν ενδιαφέρεται απλά το αγνοεί***

Έχει δοκιμάσει κανείς ηλεκτρική οδοντόβουρτσα? Σκέφτομαι για μια αγορά γύρω στα 50-80ευρώ αλλά ειναι τόσο μεγάλη η γκάμα επιλογών ειδικά στην Oral που χάνεσαι. Υπάρχει κανείς να προτείνει κάτι?

Επεξ/σία από aris2025
Δημοσ.

Βγάζει και οδοντόβουρτσες η Oracle; :)

On topic υπάρχουν άπειρα θέματα για ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ειδικά της oral b. Το θέμα έχει λιώσει. Κάνε μια αναζήτηση γιατί είμαι με κινητό.

Δημοσ.

Βγάζει και οδοντόβουρτσες η Oracle; :)

On topic υπάρχουν άπειρα θέματα για ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ειδικά της oral b. Το θέμα έχει λιώσει. Κάνε μια αναζήτηση γιατί είμαι με κινητό.

Ευχαριστώ.εψαξα και δεν βρήκα κάτι και γι'αυτό πόσταρα. θα δω μήπως βρω τίποτα εκτός του μπλα-μπλα. Όσο για το oracle, για να καταλάβεις τι κάνει το κάψιμο

Δημοσ.

Κοίτα τελικά αγόρασα μία oral b αρχές του '11 και ακόμα την έχω. Η αγορά αξίζει, καθαρίσει πολύ καλύτερα από τις απλές. Κάποια πράγματα να έχεις στο μυαλό σου.

1) Η κάθε κεφαλή κοστίζει 5 ευρώ και πωλούνται σε συσκευασία των 2. Οπότε κοστίζει περισσότερο. 

2) Να ξέρεις ότι αν αγοράσεις κάποια με περισσότερες λειτουργίες. Modes όπως τα λένε στο site τους θα πρέπει να αγοράσεις

και την κατάλληλη κεφαλή. Άρα παραπάνω χρήματα. Αν την θες για καθημερινή χρήση χωρίς άλλα που ίσως είναι περιττά και

λίγο μαρκετινγκ αγόρασε την απλή. Την professional 1000 έχω και νομίζω 50 ευρώ την αγόρασα τότε. Για το απλό βούρτσισμα που την θέλω δεν έχει κάτι λιγότερο από τις πιο ακριβές απλά στις άλλες έχει και άλλα προγράμματα με την αλλαγή της κεφαλής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...