pix_lax82 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Συνφορουμίτες μηπως ξερει κανείς python? Εχω φτιάξει κάτι σε java και θα ήθελα να με βοηθήσει να του δώσω κανα 2 γραμμές κωδικα να μου το κανει convert για να δώ συντακτικά τις διαφορές και μετα ολα τ'αλλα τα κάνω μονος μου. Απλα θέλω το κατι να εχω σαν βάση για να μην ψάχνομαι τελείως!!!!!!
dark_banishing Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Φίλε μου python μαθαίνεις σε μια μέρα. Υπάρχουν άπειρα tutorials άμα κάνεις google θα βρεις αυτό που θες αμέσως.
georgemarios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 αν ειχες ποσταρει τις 2 γραμμες κωδικα που λες εδω, μπορει να ειχες ηδη παρει την απαντηση σου.....
alex2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Συνφορουμίτες μηπως ξερει κανείς python? Εχω φτιάξει κάτι σε java και θα ήθελα να με βοηθήσει να του δώσω κανα 2 γραμμές κωδικα να μου το κανει convert για να δώ συντακτικά τις διαφορές και μετα ολα τ'αλλα τα κάνω μονος μου. Απλα θέλω το κατι να εχω σαν βάση για να μην ψάχνομαι τελείως!!!!!! Κοίτα εδώ. Φίλε μου python μαθαίνεις σε μια μέρα. Και αυτό δεν είναι υπερβολή.
babel47 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Κάποιο καλο interface για να τρεξω python? Edit ακυρο ακυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.