odytsak Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Asus eee pc 1000HE vs. Acer aspire one D150X 6cell & bluetooth Eχω και desktop και laptop αλλά μου κόλλησε να πάρω κι ένα netbook. Mετά από έρευνα κατέληξα σ' αυτά τα δύο. Ποιό προτείνετε και γιατί? To acer ξεκινάει από 375 (379 στο e-shop) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906677 Το asus δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο από τα Ελληνικά καταστήματα και e-shops
basilis5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 αν το θες αμεσα, παρε το ασερ η το ασους 1000Η ακομα καλυτερα αν δεν βιαζεσαι,περιμενε
xampos20 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=EEE1000HEB# καλημερα το 1000ΗΕ κυκλοφορει στα e-shops απλα να σου πω πως εγω δεν αναμεσα σε αυτα τα 2 δεν ξερω ποιο θα επελεγα αλλα από θεμα και μονο τιμής ίσως στο acer αλλά το asus φοράει επεξεργαστή Ν280 ... EΓΏ ΈΧΩ ΤΟ ASUS 1000Η to προηγουμενο και ειμαι υπερευχαριστιμένος ..... και όσο για την μπαταρία να ξερεις πως δεν υππάρχει το 7 ώρες που λένε 4-4,5 ώρες να σου κρατήσει νορμαλ και να είσαι ευχαριστημένος.... ....γνώμη μου??? asus.......
furious99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η μπαταρια στο 1000ΗΕ πρεπει να κραταει παραπανω απο το το 1000Η λογω της LED οθονης (μειωμενη καταναλωση). Παντως αν η διαφορα τιμης ειναι 100 ευρω νομιζω οτι δεν αξιζει τοσα παραπανω σε σχεση με το Acer... (Προσωπικα θα απεφευγα την αγορα netbook αυτη την περιοδο μεχρι να βγουν τα πρωτα netbooks με καρτες γραφικων με υποστηριξη hardware 1080p και HDMI εξοδο. Δε θεωρω οτι αυτα τα netbook που κυκλοφορουν τωρα αξιζουν 400+ευρω... )
odytsak Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 αν το θες αμεσα, παρε το ασερ η το ασους 1000Η ακομα καλυτερα αν δεν βιαζεσαι,περιμενε Δεν το θέλω άμεσα αλλά δεν μπορώ να περιμένω πάνω από δύο,τρεις βδομάδες ή έστω ένα μήνα... http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=EEE1000HEB# καλημερα το 1000ΗΕ κυκλοφορει στα e-shops απλα να σου πω πως εγω δεν αναμεσα σε αυτα τα 2 δεν ξερω ποιο θα επελεγα αλλα από θεμα και μονο τιμής ίσως στο acer αλλά το asus φοράει επεξεργαστή Ν280 ... EΓΏ ΈΧΩ ΤΟ ASUS 1000Η to προηγουμενο και ειμαι υπερευχαριστιμένος ..... και όσο για την μπαταρία να ξερεις πως δεν υππάρχει το 7 ώρες που λένε 4-4,5 ώρες να σου κρατήσει νορμαλ και να είσαι ευχαριστημένος.... ....γνώμη μου??? asus....... Δεν κυκλοφορεί, από 24/3 λέει ότι θα υπάρχει διαθέσιμο. Εχω πάντως την εντύπωση ότι έχουν ίδιο επεξεργαστή και γενικώς τα χαρακτηριστικά τους πάνω-κάτω είναι ίδια. Η μπαταρια στο 1000ΗΕ πρεπει να κραταει παραπανω απο το το 1000Η λογω της LED οθονης (μειωμενη καταναλωση). Παντως αν η διαφορα τιμης ειναι 100 ευρω νομιζω οτι δεν αξιζει τοσα παραπανω σε σχεση με το Acer... (Προσωπικα θα απεφευγα την αγορα netbook αυτη την περιοδο μεχρι να βγουν τα πρωτα netbooks με καρτες γραφικων με υποστηριξη hardware 1080p και HDMI εξοδο. Δε θεωρω οτι αυτα τα netbook που κυκλοφορουν τωρα αξιζουν 400+ευρω... ) Δεν πιστεύω πως η τιμή του όταν έρθει θα είναι πάνω από 400 ευρώ. Το acer έχει 379 με τα ίδια χαρακτηριστικά.
smilefreeware Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Το acer έχει 379 με τα ίδια χαρακτηριστικά. Και με 1 χρόνο εγγύηση, ενω το asus έχει 2. Αν πληρώσεις +50€ για το acer γίνεται 379 + 50 = 429 €. Βέβαια θα είναι με 3 χρόνια εγγύηση και # Καλύπτει τα έξοδα αποστολής με κούριερ από το χώρο σας προς την έδρα μας και την επιστροφή του σε εσάς. # Σε περίπτωση βλάβης, ο φορητός επισκευάζεται ή αν δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή αντικαθίσταται με κάποιον αντίστοιχων δυνατοτήτων.
furious99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δεν πιστεύω πως η τιμή του όταν έρθει θα είναι πάνω από 400 ευρώ. Το acer έχει 379 με τα ίδια χαρακτηριστικά. Αλλο η Acer (κατασκευαστης) και αλλο η Asus (η οποια σημειωτεον εχει ανακοινωσει και αυξησεις εν μεσω υφεσης! ). Η Acer εχει προ πολλου ξεπερασει την Asus σε πωλησεις (πρωτη σε πωλησεις στα netbooks πλεον) κυριως λογω επιθετικης πολιτικης τιμολογησης. Αυτο το ASUS πιστευω οτι δε θα βγει εδω κατω απο τα 450 αρχικη τιμη... θα δουμε...
Eliaskat Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Απλα μακρια απο το Asus το πηρα (μαυρη ωρα) απο την πρωτη ωρα λειτουργιας χτυπησε ο σκληρος.... το εστειλαν για σερβις στην Ιταλια (2) εβδομαδες χωρις... ηρθε με οθονη που ειχε γραμμες..... ξανα Ιταλια 2 εβδομαδες και ακομα... για αντικατασταση ουτε κουβεντα.... δεν προλαβα να το δουλεψω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ !! Μακρια η αν θες στο πουλαω .....
odytsak Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 (Προσωπικα θα απεφευγα την αγορα netbook αυτη την περιοδο μεχρι να βγουν τα πρωτα netbooks με καρτες γραφικων με υποστηριξη hardware 1080p και HDMI εξοδο. Δε θεωρω οτι αυτα τα netbook που κυκλοφορουν τωρα αξιζουν 400+ευρω... ) Πότε περιμένουμε τα εν λόγω?
furious99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τελη του χρονου - αρχες του επομενου μαλλον. Παντως ισχυει ο γενικος κανονας της τεχνολογιας, αν περιμενεις το αυριο δε θα αγορασεις ποτε... Βλεπεις π.χ. οτι η Intel εβγαλε νεους Atom στα 2GHz με την ιδια σχεδον καταναλωση, και ο μεχρι τωρα "δυνατος" N270 αρχιζει να μην ειναι και τοσο...
odytsak Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τελη του χρονου - αρχες του επομενου μαλλον.Παντως ισχυει ο γενικος κανονας της τεχνολογιας, αν περιμενεις το αυριο δε θα αγορασεις ποτε... Βλεπεις π.χ. οτι η Intel εβγαλε νεους Atom στα 2GHz με την ιδια σχεδον καταναλωση, και ο μεχρι τωρα "δυνατος" N270 αρχιζει να μην ειναι και τοσο... Αργούνε πολύ, οπότε θα καταλήξω σ' ένα από τα δύο. Αν και εμφανισιακά (ποιοτητα κατασκευής) με τραβάει πιο πολύ το acer, το asus (αν κρίνω από το 1000Η) μου φαίνεται πολύ ψεύτικο.
Tuko Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Απλα μακρια απο το Asus το πηρα (μαυρη ωρα) απο την πρωτη ωρα λειτουργιας χτυπησε ο σκληρος.... το εστειλαν για σερβις στην Ιταλια (2) εβδομαδες χωρις... ηρθε με οθονη που ειχε γραμμες..... ξανα Ιταλια 2 εβδομαδες και ακομα... για αντικατασταση ουτε κουβεντα.... δεν προλαβα να το δουλεψω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ !! Μακρια η αν θες στο πουλαω ..... Για πες και πιο κατάστημα δε δέχτηκε να σου κάνει αντικατάσταση σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ προϊόν να μη περνάμε ούτε απ έξω!! Κακώς το δέχτηκες αυτό. Έπρεπε να τους κάνεις τρελή φασαρία!
ktsak Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αργούνε πολύ, οπότε θα καταλήξω σ' ένα από τα δύο.Αν και εμφανισιακά (ποιοτητα κατασκευής) με τραβάει πιο πολύ το Acer, το asus (αν κρίνω από το 1000Η) μου φαίνεται πολύ ψεύτικο. Μπα, δεν εκατσε η μπιζνα με το Zografos ? Δεν τον επεισες ? Παντως δεν εχεις δικιο, εγω που εχω το 1000Η, ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ. Και εχει και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, καμια σχεση με το Acer Και το λεω γιατι ειχα 3 Acer στο παρελθον. Καλ για τα λεφτα τους αλλα ....... Μεχρι ποσα δινεις για το 1000Η του φιλου μου, αν σε ενδιαφερει στειλε μου μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.