Προς το περιεχόμενο

acer aspire one d150x

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια λεω να το παρω το συγκεκριμενο και μαλιστα την εκδοση με την 6 cell battery

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906681

θελω εντυπωσεις απο χρηστες acer ακομη και προηγουμενων εκδοσεων αν ειναι ικανοποιημενοι με τα εν λογω netbook

ευχαριστω!

Δημοσ.

Έχω το Acer 5673 με γνήσια windows xp-sp3. Εάν σταθμίσω τα υπέρ και τα κατά μετά απο 3 σχεδόν χρόνια απαιτητικής χρήσης, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα θετικό και θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αγορά acer (γι αυτό και γράφω το πόστ).

Έχω φορητό σχεδόν 3 ετών και ικανοποιεί τις ανάγκες μου που σημειωτέον δεν είναι και λίγες. (μεταξύ άλλων & επεξεργασία βίντεο, τα βγάζει πέρα μια χαρά και με hd). Η χρήση του είναι πάνω απο 10 ώρες σχεδόν καθημερινά. Βέβαια απο τότε που τον αγόρασα έστησα και στήνω τα xp μόνος μου και δεν χρησιμοποίησα τα utilities της acer.

Χρειάστηκε βέβαια να αλλάξω δίσκο (μόνος μου) και πρόσφατα οδηγό dvd. Δεν μπλέχτηκα με την αντιπροσωπεία που είναι χείριστη.

Συμπέρασμα για το acer (το δικο μου): Είναι κομψό, είναι δυνατό, υστερεί λίγο στην οθόνη -σε σύγκριση με τα sony vaio της εποχής του για άλλα δεν ξέρω- και συμπέρανα ότι εάν κάτι δυστροπεί στη λειτουργία του, το αλλάζεις -μόνος σου, είναι πανεύκολο-.

Σίγουρα πάντως με έχει αφήσει ποτέ και δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω μ' αυτόν.

Προχώρα ακάθεκτος ...

Διόρθωση: Βιάστηκα να απαντήσω και δεν πρόσεξα ότι αναφέρεσαι σε netbook της acer, που δεν έχει καμμία σχέση με τον φορητό που έχω άρα αυτά που γράφω δεν σε βοηθούν, και μην τα υπολογίζεις.

Εάν θέλει κάποιος mod ας σβήσει το πόστ.

Δημοσ.

Γενικα μια εικονα για τα acer ειναι ευπροσδεκτη μιας και στα διαφορα φορουμ και ποστ που γραφονται μου εχει σχηματιστει μια ασχημη εικονα για την παραπανω εταιρια.

Δημοσ.

Και έτσι είναι, γιατί εταιρεία που σου λέει με το καλημέρα ότι για οποιοδήποτε λόγο δεν σου αντικαθιστά την συσκευή.... Αλλά εκτός αυτού και για το service της, πολύς κόσμος έχει δυσαρεστηθεί, δεν ξέρω όμως εάν η δυσαρέσκεια σχετίζεται με την μητρική εταιρεία ή αφορά τον εδώ αντιπρόσωπο(-ους). Τα μηχανάκια της όμως (acer) αξίζουν & κάτι παραπάνω τα λεφτά τους.

Δημοσ.
Και έτσι είναι, γιατί εταιρεία που σου λέει με το καλημέρα ότι για οποιοδήποτε λόγο δεν σου αντικαθιστά την συσκευή.... Αλλά εκτός αυτού και για το service της, πολύς κόσμος έχει δυσαρεστηθεί, δεν ξέρω όμως εάν η δυσαρέσκεια σχετίζεται με την μητρική εταιρεία ή αφορά τον εδώ αντιπρόσωπο(-ους). Τα μηχανάκια της όμως (acer) αξίζουν & κάτι παραπάνω τα λεφτά τους.

+1000

Eιναι αστεια πολιτικη εταιρειας ,και σε μια απαιτητικη αγορα θα επρεπε να εχει 0 πωλησεις.

Πριν παρω νετμπουκ ειχα καπου στην ακρη του μυαλου μου να παω να δω και τα εν λογω μηχανακια, με το που διαβασα οτι επ ουδενι δεν γινεται αντικατασταση απλα προσπερασα, κι αυτο θα επρεπε να κανει οποιοσδηποτε σεβεται τα λευτα του

• Moderators
Δημοσ.

Ωστε ηρθεεεεεεεεεε το νεο Acerακι με τη 10ιντση. Καθολου καλη τιμη θα ελεγα...

Δημοσ.

Α110L αγορασμένο το σεπτεμβριο.Δουλεύει μερα νυχτα σαν κατεβαστηρι και το κουβαλαω παντου,ακομη και στη δουλεια σαν δευτερο internet pcΗ οθόνη του ειναι τελεια,γερη κατασκευη γενικα.Εχει αντικαταστησει πληρως αλλους 2 φορητους στις 15" που εχω.Το θέμα της εγγυησης είναι ρίσκο με ACER.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πότε θα φέρει το Πλαίσιο το εν λόγω λαπτοπάκι με την 6άρα μπαταρία και το μπλε δόντι?

Δημοσ.

Ειχα παει χτες στο mediamarkt και το δουλεψα λιγο και μου εκανε εντυπωση ποσο γρηγορο ηταν και το πολυ καλο πληκτρολογιο σε σχεση με αλλα netbooks.

Δημοσ.

θα αγοραζατε αυτο ( acer 150 ) ή το lenovo s10 ?

διοτι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο , διοτι σε γενικες γραμμες ειναι ιδια , εκτος οτι το acer εχει 6cell και 667 MHz , ενω το lenovo 3 cell και 533MHz

'' γιατι γραφει . Μηνυματα : 1 ? '' προς mod

Δημοσ.
Γιατι μολις εγραψες το πρωτο σου μηνυμα :lol:

λες απο το 2007 να μην εχω γραψει αλλο μνμ ? ;)

οχι που με νοιαζει , αλλα κουβεντα να κανουμε :-D

Δημοσ.

Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, εγώ προτιμώ το ασερ γιατί και μπαταρία 6 κελιών έχει και αναβαθμίζεται η μνήμη στα 2γβ ενώ το λενόβο παίρνει μέχρι 1 γβ.

Περιμένω πως και πως , ειδικά στο κόκκινο χρώμα ειναι υπέροχο.

Δημοσ.
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, εγώ προτιμώ το ασερ γιατί και μπαταρία 6 κελιών έχει και αναβαθμίζεται η μνήμη στα 2γβ ενώ το λενόβο παίρνει μέχρι 1 γβ.

Περιμένω πως και πως , ειδικά στο κόκκινο χρώμα ειναι υπέροχο.

δεν σε φοβιζει η acer με το σερβης ? δεν ξερω εκει προβληματιζομαι . . .

το lenovo εχει μπαταρια 6 cell απο eshop 50 -60 euro τιν εχω βρει . . . .

Δημοσ.

Εναλλακτικά δες το hp2140 που είναι καινουργιο και με 10¨ οθόνη. Βγαίνει σε δυο εκδόσεις.Η ¨απλή¨ έχει 6cell μπαταρία ενώ η άλλη έχει 9. Και από πληκτρολόγιο...απλά φοβερό.Το μόνο του μειονέκτημα είναι η συχνότητα του επεξεργαστή καθώς είναι ίδια με αυτή του lenovo δηλαδή 533 και όχι 667 όπως του acer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...