replikantos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καλησπέρα, εγκατέστησα το καινούργιο Windows Live Messenger (MSN) και όταν προσπαθώ να συνδεθώ αυτό δεν γίνεται ποτέ εφικτό και συνεχώς μου εμφανίζεται το εξής λάθος : Error Code : 80080005 Πήγα στο link της Microsoft : http://support.microsoft.com/kb/870655 και εξηγούσε ένα τρόπο για να φτιάξουμε το πρόβλημα, προσθέτοντας ένα value κάπου στη registry, αλλά το δικό μου μηχάνημα ήταν ήδη ενημερωμένο με την τιμή που μου πρότεινε η Microsoft... Οπότε δεν έγινε τίποτα... Έψαξα και στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάποια λύση... κάθε βοήθεια εκ μέρους σας θα ήταν χρήσιμη! Τουλάχιστον αν δεν μπορείτε να με βοηθήσετε προτείνετέ μου κάποιο link όπου να μπορώ να επαναφέρω την προηγούμενη version του MSN, πάνω από την καινούργια. Να σας ενημερώσω πως έχω εγκατεστημένα Windows XP. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Antwni Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κατέβασε το παλιό από εδώ αν θες!!Και κατέβασε και το ZapMessenger (από εδώ) για να απεγκαταστήσεις το msn 9 και να εγκαταστήσεις μόνο το 8.5 χωρίς τα άλλα...
pershs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κατέβασε το παλιό από εδώ αν θες!!Και κατέβασε και το ZapMessenger (από εδώ) για να απεγκαταστήσεις το msn 9 και να εγκαταστήσεις μόνο το 8.5 χωρίς τα άλλα... Καλημέρα παλίκαρε σήμερα είχα το ίδιο θέμα ψάξε στα servises κοίτα αν είναι ενεργοποιημένο το windows live family safety servise
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα παλίκαρε σήμερα είχα το ίδιο θέμα ψάξε στα servises κοίτα αν είναι ενεργοποιημένο το windows live family safety servise Γιατί παρέθεσες το μήνυμα μου?? Δεν νομίζω να αναφερόσουν σε εμένα!! Και έχουν περάσει 9 μήνες από τότε λογικά κάτι θα έχει βρει ο παλίκαρος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.