Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τροφοδοτικο heroichi 500w

noobsaibot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το εξης συνολο: win xp sp2 με επεξεργαστη pentium d 930 μητρικη asus p5ld2 se μνημη 3gb με 2 δισκους και 2 αντιγραφικα (dvrw και cdrw)καρτα τηλεορασης avermedia super 007 ups mustek και καρτα γραφικων saphire ati 4850 με τροφοδοτικο heroichi 500w.Τροφοδοτικο και καρτα τα εγκατεστησα πριν 2 βδομαδες περιπου και απο τοτε μολις κανω shut down καμια φορα μου επανεκινει αντι να κλεισει ο υπολογιστης!τι μπορει να φταιει?ευχαριστω

Δημοσ.
Γεια σας εχω το εξης συνολο: win xp sp2 με επεξεργαστη pentium d 930 μητρικη asus p5ld2 se μνημη 3gb με 2 δισκους και 2 αντιγραφικα (dvrw και cdrw)καρτα τηλεορασης avermedia super 007 ups mustek και καρτα γραφικων saphire ati 4850 με τροφοδοτικο heroichi 500w.Τροφοδοτικο και καρτα τα εγκατεστησα πριν 2 βδομαδες περιπου και απο τοτε μολις κανω shut down καμια φορα μου επανεκινει αντι να κλεισει ο υπολογιστης!τι μπορει να φταιει?ευχαριστω

Διευκρινιζω οτι πριν ειχα μια ati x1300 με τροφοδοτικο της ιδιας εταιριας στα 380w και δεν ειχα προβλημα!Οταν εβαλα την καινουργια καρτα και το τροφοδοτικο πηγα μια pci πιο κατω την καρτα tv λογω μεγεθους καρτας γραφικων.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν νομίζω το πρόβλημα αυτό να έχει καμμία σχέση με το τροφοδοτικό σου.

Περισσότερο θέμα των windows είναι. Ισως κάποια ασυμβατότητα ή κάποιο πρόβλημα με drivers.

Πιθανόν να βρίσκουν κάποιο σφάλμα τα windows κατά τον τερματισμό και να κάνουν automatic shutdown.

Ο υπολογιστής μου-> ιδιότητες -> για προχωρημένους-> εκκίνηση και αποκατάσταση-> ρυθμίσεις-> αποτυχία συστήματος. Απενεργοποίησε την επιλογή αυτόματη επανεκκίνηση.

Δοκίμασε μετά να κάνεις επανεκκίνηση.

Δημοσ.

κάνε μια δοκιμή απεγκατέστησε τους driver τις κάρτας TV βγαλτών και ξανά τοποθέτησε την σε όποια θέση θέλεις και εγκατάστησε τους driver ξανά

δεν το βλέπω για τροφοδοτικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...