vasman15 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καταρχην καλησπερα ,ανοιγω αυτο το ποστ θελοντας να καταγγειλουμε ολα τα περιεργα και εξοφρενικα παιχνιδια τιμων των γνωστων και μη εξαιρετεων :eshop,plaisio κτλ..... δεν θα αναφερθω σε αποκλισεις τιμων 0.50,1,2,3,4,5 euro,αλλα σε μεγαλυτερες και αφου εχουμε αναφερθει σε προηγουμενο ποστ στο ανοδικο ασανσερ του γνωστου HDD WD 650 AAKS,συνεχιζω με την μητρικη Asus P5QL-E που εδω και δυο εβδομαδες η τιμη της ηταν σταθερη 88.99 http://www.skroutz.gr/s/51902/Asus-P5QL-E.html ξαφνικα πριν μια ωρα το eshop θελοντας οπως παντα να προτοτυπησει την απογειωσε 98.40:mad: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522641 αυτο για αρχη αναμαινεται συνεχεια......
dr lag Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δηλαδή πρέπει να νοιώθω πολύ τυχερός που πρόλαβα και την αγόρασα προ 10ημέρου από αυτό το μισητό μαγαζί - τους έπιασα στον ύπνο μάλλον. Να δω τώρα που νίκησα τα τραστ πως θα επενδύσω το κέρδος. Αλήθεια όμως, που βρίσκεται το πρόβλημα; Μέτρησα άλλα 23 μαγαζιά που την προσφέρουν ακόμα φτηνότερα. Φαντάζομαι πως υπάρχει ακόμα χρόνος για να δώσουμε ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους εκμεταλλεύονται τόσο άσπλαχνα τον καταναλωτισμό μας.
vasman15 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καταρχην δεν ειπα οτι ειναι "μισητο" το eshop ,εχω ψωνισει πολλα και θα ψωνιζω και στο μελλον αν βεβαια οι τιμες ειναι λογικες .ειπαμε οτι κινουμαστε στα πλαισια μιας φιλελευθερης πολιτικης στο θεμα των αγορων,αλλα "μην του βγαλουμε και τα ματια"οπως λεει η παροιμια .μαυτην την κατασταση οντως παιζεις "παμε στοιχημα" ή χρηματιστηριο ,ποτε κερδιζεις και ποτε την πατας νιωθοντας κοροιδο .αρα εσυ εισαι απο τους κερδισμενους .μπραβο σου ......σου ευχομαι και χρηματιστης για να επενδυσεις το κερδος σου σε μετοχες και που ξερεις καμια φορα μετοχες ειναι ποτε ανεβαινουν και ποτε κατεβαινουν!!!
sam sam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ελευθερη αγορα εχουμε παρτο απο αλλου... τι το κανεις θεμα... ; και εγω εχω να "σουρω" διαφορα για πολλα μαγαζια και διαφορετικες τιμες αν ηταν να εκανα και ενα ποστ τωρα θα ειχα +200 θεματα. αλλα δημοκρατια εχουμε ... μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει... ( δεν το λεω ειρωνικα )
GeorgT. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 κ εγω έβλεπα μια μητρική στο eshop, η οποία ξαφνικά ανέβηκε 10 ευρα, εεε και?? τη σκρουτζαρισα κ την πήρα απο αλλο κατάστημα εδώ σαλονικη στην κανονική της τιμή!
madsc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει τις τιμές των προϊόντων να ανεβοκατεβαίνουν. Δεν υπάρχει και καμία χρησιμότητα του παρόντος thread επίσης. Ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές κάνουμε την έρευνα μας και ψωνίζουμε από όπου μας συμφέρει περισσότερο. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.