Προς το περιεχόμενο

σφαλμα με μπλε οθονη

kostis22pat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους σας...πηρα το θαρρος να μοιραστω μαζι σας το προβλημα μου γιατι βλεπω πως δινετε ολοι τον καλυτερο σας εαυτο σ αυτο το φορουμ και λυνονται πολλα προβληματα..

το δικο μου προβλημα ειναι το εξης: 20 μερες πριν εχω κανει φορματ.πριν απο αυτο το 20ημερο ειχα προβλημα με μπλε οθονες..ετσι εκανα φορματ ανανεωσα ολους τους drivers των βασικων συσκευων μου και δεν εχω εγκαταστησει καμια προσθετη συσκευη απο τοτε(web cam,printer) για να δω μηπως φταει καποια συσκευη!

το pc αυτες τις μερες δουλευε απροβληματιστα και θεωρησα τελικα οτι φταιει καποια συσκευη..

σημερα το πρωι εμφανιστηκε μια ωραια μπλε οθονιτσα :devil::devil:και αφου ειδα την προβολη συμβαντων ειδα αυτο:49161201.jpg

το error log λεει το εξης: το προγραμμα οδηγησης εντοπισε ενα σφαλμα ελεγκτη στο ''\Device\Hardisk0\D''

Αν εχετε κατι κατα νου παρακαλω βοηθηστε γιατι:devil::devil::devil:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...:-D:-D:-D

Δημοσ.

εαν καταλαβα καλα λεει για τον δισκο οτι πεταει error.

ή ο controler της μητρηκης τα εφτυσε ή ο δισκος?

σου προτεινω να παρεις εναν καινουριο δισκο και να ξαναεγκαταστησεις τα windows

στον καινουριο

Δημοσ.

Πάρε back-up όσο είναι νωρίς ¨) από το δίσκο σου και μετά δοκίμασε ένα scandisk through. Αν όλα καλά, κάνε update στο bios της μητρικής σου. Αν συνεχίζει το πρόβλημα δοκίμασε με άλλη μητρική....

βεβαιώσου ότι έχεις σωστά εγκατεστημένους τους drivers για τους ide controllers. Πολλές φορές το σύστημα δουλεύει καλύτερα με τους generic ide drivers που εγκαθιστούν αυτόματα τα Windows.

Δημοσ.

φιλε ο δισκος μαλλον ειναι στα τελευταια του, κοιτα να παρεις backup και κανε αυτο που ειπε ο PCNW.[βεβαιώσου ότι έχεις σωστά εγκατεστημένους τους drivers για τους ide controllers. Πολλές φορές το σύστημα δουλεύει καλύτερα με τους generic ide drivers που εγκαθιστούν αυτόματα τα Windows.]

Δημοσ.

back-up εχω παρει ηδη!

απο προχθες που μου το εμφανισε δεν ειχα ξανα ενοχληση!

λετε να αλλαξω δισκο?πως θα διαπιστωσω ακριβως τι φταιει?

σας ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

θα διαπιστωσεις τι φταιει αν αλλαξεις σκληρο.δηλαδη αν τον αλλαξεις και στο ξανακανει τοτε σημαινει οτι παιζει κατι αλλο οπως μητρικη.

αν θες και μια γνωμη για σκληρο αυτος ειναι μια καλη επιλογη.

και μην ψαρωνεις για την παρτιδα 7200.11 εγω αυτην εχω και δεν εχει κανενα προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...