washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 α) φυσάς δυνατά μέσα απ' το ανοιχτό disk tray ή β) φυσάς με σεσουάρ (κρύο αέρα κατά προτίμηση) ή γ) βάζεις να παίξει ειδικό cd καθαρισμού (έχει...βουρτσάκια πάνω , και ξεσκονίζει το laser lens) ή δ) εφ' όσον είναι εκτός εγγύησης, το ξεβιδώνεις (είναι λίιιγο tricky, αλλά άμα πιάνουν τα χέρια σου θα τη βρεις την άκρη), το ανοίγεις σαν...καρπούζι, και καθαρίζεις το laser lens (φαίνεται ποιό είναι) με μία μπατοννέτα. Για περιπτώσεις εκτός εγγύησης, το δ) είναι αυτό που προτιμώ για...σίγουρα
george_daniel Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 καλισπερα κα απο εμενα, κάποθ διάβασα το παρακάτω " To power calibration error σπανια ειναι hardware based, 99% ο οδηγος σου ειναι μια χαρα. Οφειλεται κυριως στα media που χρησιμοποιεις, αδυνατει να κανει σωστο adjustment στο laser γιατι εχει ελλειπεις/λαθος πληροφοριες για το εκαστοτε μεσο. Απλα χρησιμοποιησε αλλα media. Το οτι τα εχεις χρησιμοποιησει και στο παρελθον δε λεει τιποτα, μπορει να πετυχες bad batch η να αλλαξε ο κατασκευαστης " Σας παρακαλώ διαφωτήστε με γιατι έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα είμαι σιγουρος ότι δε φταίνε τα δισκακια και το firmware to εχο κάνει update. Μπορείτε να μου πείτε τι εννοει ο ποιητής να αλλαξω το media?
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ..βασικά μαλακίες λέει ...Με το media πάντως εννοεί "μέσο" - στην προκειιμένη περίπτωση, δισκάκι (και σε γενικές γραμμές άλλης μάρκας)
george_daniel Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Λοιπον έκανα το εξής. Πηγα να καψω δισκακι DVD (Intenso 16X) και πηρα το τριτο το μακριτερο.... ξαναεκανα θπδατε το τελευτεο firmware και πηρα το τριτο το μακριτερο.... φισιξα με σεσουαρ και ΞΑΝΑ πηρα το τριτο το μακριτερο.... και τελοσ εκανα το εξης χαμηλωσα τη ταχιτιτα εγγραφης απο 16χ στα 8χ και .... Burn Process completed succesfuly!!! όλες οι δοκιμες με το ιδιο δισκακι .........??????
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ή τα συγκεκριμένα δισκάκια δε χωνεύει, ή είναι αχώνευτο το ίδιο, ή ξοφλάει σιγά-σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.