ultraxmode Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ο τίτλος είναι κ η ερώτησή μου. Ποιό λέτε πως είναι καλύτερο/γρηγορότερο ?
EliasKir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δεν ειναι ερωτηση αυτη man. Η P5Q-E ειναι απο τις καλυτερες μητρικες που κυκλοφορουν (αναμεσα στην Pro και την Deluxe νομιζω) αλλα δεν ειναι πολυ σαφης ή απορια σου. Και με τις δυο μπορεις να κλοκαρεις εξισου καλα, αλλα με την Maximus μπορεις να κανεις Crossfire x16.
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Κοιτα φιλος την προηγουμενη βδομαδα πηρα την asus maximus formula 2 δεν ξερω να σου πω τι διαφορες εχουν αλλα απο oc ειμαι πολυ ευχαριστημενος το mobo δεν νιωθει, εχω πανω τον Ε6750 απο 2,66G τον εχω τωρα στα 3,5 και το μηχανημα εχει κλεισει απειρες συνεχομενες ωρες λειτουργιας απο τοτε που την εβαλα......... Οπως καταλαβαινεις ειμαι υπερευχαριστημενος και τελος η καρτουλα που εχει μεσα για τον ηχο μπορω να πω οτι δεν συγκρινεται με τπτ αλλο και φυσικα μιλαω για ολες τις onboard καρτες ηχου που κυκλοφορουν!!!!!! Τελος απο εμφανιση σκιζει.............
kostasR1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 η Maximus Formula X38 μπορεί να flashαριστεί se Rampage X48 ! (το cpuz βλεπει X38 όμως)
ultraxmode Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δεν ειναι ερωτηση αυτη man. Η P5Q-E ειναι απο τις καλυτερες μητρικες που κυκλοφορουν (αναμεσα στην Pro και την Deluxe νομιζω) αλλα δεν ειναι πολυ σαφης ή απορια σου. Και με τις δυο μπορεις να κλοκαρεις εξισου καλα, αλλα με την Maximus μπορεις να κανεις Crossfire x16. Εννοώ την αξιοποίηση του υλικού, cpu - motherboard - memory, γενικές ταχύτητες, chipset σύγκριση, scale ability κτλ. Thanks. Κοιτα φιλος την προηγουμενη βδομαδα πηρα την asus maximus formula 2 δεν ξερω να σου πω τι διαφορες εχουν αλλα απο oc ειμαι πολυ ευχαριστημενος το mobo δεν νιωθει, εχω πανω τον Ε6750 απο 2,66G τον εχω τωρα στα 3,5 και το μηχανημα εχει κλεισει απειρες συνεχομενες ωρες λειτουργιας απο τοτε που την εβαλα.........Οπως καταλαβαινεις ειμαι υπερευχαριστημενος και τελος η καρτουλα που εχει μεσα για τον ηχο μπορω να πω οτι δεν συγκρινεται με τπτ αλλο και φυσικα μιλαω για ολες τις onboard καρτες ηχου που κυκλοφορουν!!!!!! Τελος απο εμφανιση σκιζει............. H αλήθεια είναι πως δεν ενδιαφέρομαι κ τόσο για overclock.. αλλά δεν το αποκλείω κιόλας.. η Maximus Formula X38 μπορεί να flashαριστεί se Rampage X48 ! Μέσα σε όλα αυτά, να εξηγήσω πρός τί η απορεία μου.. ΕΧΩ την Maximus Formula αυτή τη στιγμή, και λέω να αγοράσω μία motherboard για τον Server μου.. η αλήθεια είναι πως έιμαι κοντά σε αυτό το budget που θέλει υο P5Q-E, Και επίσης μπορώ να πώ πως μου γυάλισε με όλα τα καλούδια που έχει.. Πώς γίνεται να flashαριστεί σε X48 Rampage ? Αφου έχει το X38 .. .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Χ48=Χ38... το Χ48 είναι επιλεγμένο Χ38 που overclockάρει καλύτερα...
ultraxmode Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Χ48=Χ38... το Χ48 είναι επιλεγμένο Χ38 που overclockάρει καλύτερα... Mου φαίνεται πως δεν μπορώ να ακολουθήσω.. ίσως μία καλύτερη εξήγηση θα ήταν καλύτερη.. Thresh.. μιλάς σε μένα.. που είμαι "totally OC noob" .. NAI ! το παραδέχομαι !!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 όταν παράγεις πχ κάποιο chipset ή κάποιον επεξεργαστή δεν overclockάρουν όλα τα κομμάτια στα ίδια mhz ή με τις ίδιες τάσεις... έτσι λοιπόν το Χ48 είναι μετονομασία ενός διαλεγμένου καλού στο overclocking Χ38...
ultraxmode Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 όταν παράγεις πχ κάποιο chipset ή κάποιον επεξεργαστή δεν overclockάρουν όλα τα κομμάτια στα ίδια mhz ή με τις ίδιες τάσεις... έτσι λοιπόν το Χ48 είναι μετονομασία ενός διαλεγμένου καλού στο overclocking Χ38... ναιι.. που πάει να πεί.. (λογικά) πως εγώ δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει εφόσον ο Ιάπωνας δεν μπορεί.. έτσι δεν είναι ? (θεωρητικά τουλάχιστον..) εκτός κ αν λέω ... ξέρεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 που πάει να πει ότι με το flashάρισμα ουσιαστικά μετονομάζεις την Maximus Formula σε Rampage και αποκτάς το bios της 2ης με τις παραπάνω ρυθμίσεις που έχει (για overclocking νομίζω) τώρα για το chipset, θα παίζεις overclocked μέχρι εκεί που αντέχει, απλό...
p_under Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ναι οι ρυθμισεις μετα απο το flashαρισμα αλλαζουν,τωρα δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι αυτο ομως.κ ρωταω ειναι ασφαλες κ αν ναι ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να γινει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=179580 στο πρώτο post αυτού του topic δίνονται οδηγίες νομίζω...
ultraxmode Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 που πάει να πει ότι με το flashάρισμα ουσιαστικά μετονομάζεις την Maximus Formula σε Rampage και αποκτάς το bios της 2ης με τις παραπάνω ρυθμίσεις που έχει (για overclocking νομίζω) τώρα για το chipset, θα παίζεις overclocked μέχρι εκεί που αντέχει, απλό... Ευχαριστώ πολύ Thresh ! Δλδ. καταλήγουμε σε τί ? Στο οτι το P5Q-E είναι νεότερο/καλύτερο/γρηγορότερο ? Ποιό θα επιλέγατε για ένα καλύτερο σύστημα ? ΑΛΛΑ χωρίς overclocking Και χωρίς CrossFire.. ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.