Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 χρονια περασανε απο τοτε που η εκδικηση μου ειχε φτασει στο τερμα του ταξιδιου της.

9 χρονια παριστανοντας τον ζωντανο.Πνιγοντας τους δαιμονες στο πιοτο.Υποφεροντας στους νωχελικους ρυθμους της πεζης καθημερινοτητας.

Ο κοσμος ηταν πλεον μια αδεια ιδεα για εμενα,ενα βαρος που απλως επρεπε να αντεξω μεχρι το τελος.Αν δεν με προλαβαινε πρωτα αυτο...

Και παρολο που οι ανθρωποι που ειχα χασει η ειχα προδωσει,ειχαν γινει πλεον θαμπες σκιες μιας αλλης ζωης,ο πονος μεσα μου ποτε δεν υποχωρησε.

Οχι πονος,κατι ακομη χειροτερο: τυψεις. Τυψεις για τις αποτυχιες και τα λαθη μου.Τυψεις που θα κουβαλουσα μεχρι το τελος της μιζερης υπαρξης μου.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

καλα παντως στο χβοχ που το εχω παιξει εχει απιστευτα γραφικα κ ειναι 2 dual dvd,φανταστειτε στο pc πως θα ειναι με ολα full

Δημοσ.

καλα παντως στο χβοχ που το εχω παιξει εχει απιστευτα γραφικα κ ειναι 2 dual dvd,φανταστειτε στο pc πως θα ειναι με ολα full

Πάντως πρέπει να έχει πολύ καλύτερα γραφικά στο PC μιας και έχει διπλάσια χωρητικότητα από ότι στις κονσόλες. :rolleyes:

Δημοσ.

Δε σημαίνει κάτι. Πάρε παράδειγμα το Modern Warfare 3, 13Gb και ούτε γραφικό έχει, αλλά ούτε και διάρκεια.

Δημοσ.

Max Payne 3 ships 3 million units, PC launch pushed worldwide June 1

Max Payne 3 has shipped 3 million units since hitting shelves last week, publisher Take-Two Interactive revealed in its FY 2012 financial report.

Take-Two also announced Max Payne 3 is now scheduled with an international PC release date of June 1. Rockstar initially planned to launch Max Payne 3 for North American PCs on Tuesday, May 29, but has pushed that back to meet the standard European launch day of Friday that week. All's fair in love and gritty, noir-style war.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...