DjAde Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Απενεργοποιήσε το internet σου και τρεξε το παιχνιδη σαν διαχειριστής το εχω δοκιμασει XD κανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι?
vag007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το εχω δοκιμασει XD κανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι? απλα κλεινεις το internet και πατας τον launcher και μετα offline mode και εισαι κομπλε..
aslanG7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το εχω δοκιμασει XD κανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι? Ναι θα επρεπε
geowizard Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το εχω δοκιμασει XDκανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι? Οχι, πρεπει να πατησεις το HOME
padelis71992 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά εμένα με το που μπαίνει και πετάει αυτο το κατεβατό της rockstar βγάζει πρόβλημα και λεει το κλασσικο close now και check a solution. Ξέρει κανείς τι παίζει;
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά εμένα με το που μπαίνει και πετάει αυτο το κατεβατό της rockstar βγάζει πρόβλημα και λεει το κλασσικο close now και check a solution. Ξέρει κανείς τι παίζει; πρεπει να κατεβασεις καινουργιους drivers για την καρτα γραφικων. Και μενα με πεταξε εξω οταν πηγα να το τρεξω για πρωτη φορα αλλα μετα κατεβασα νεους drivers και δουλεψε
padelis71992 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ. Μακαρί να είναι αυτό θα το τσεκάρω σε λίγο γιατί ειμαι λαπτοπ τωρα.
DjAde Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 και κλειστο να ειναι το ιντερνετ παλι δν παιζει. και οταν λεω οτι δν εμφανζει το παραθυρο τις social club ενοω καθολου ακομα και αν πατησω το home ειναι σαν να μην υπαρχει.
DjAde Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ναι κανονικα και αν το τρεξω εξω απο το παιχνιδι δουλευει κανονικα
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Το παιχνίδι είναι φοβερό παιδιά. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και η κίνηση πολύ ρεαλιστική. Δράση και ωραίος χειρισμός. Μερικά Screenshots που τράβηξα με Max Settings DX 11 παρακάτω. Όπως βλέπετε το παιχνίδι εκτός από όλα αυτά, είναι ελαφρύ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Λοιπόν επειδή θα τρελαθώ :mad: Στο chapter IX εκεί που πας να σώσεις τον marcelo και την άλλη την γκομενίτσα και σου έρχεται ο άλλος με το χατζάρι, μπόρεσε κανείς σας να το βγάλει με το ποντίκι ή είναι bug του παιχνιδιού? Εκεί που σου λέει disarm πρώτα με δεξί και μετά με αριστερό κλικ
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Λοιπόν επειδή θα τρελαθώ :mad: Στο chapter IX εκεί που πας να σώσεις τον marcelo και την άλλη την γκομενίτσα και σου έρχεται ο άλλος με το χατζάρι, μπόρεσε κανείς σας να το βγάλει με το ποντίκι ή είναι bug του παιχνιδιού? Εκεί που σου λέει disarm πρώτα με δεξί και μετά με αριστερό κλικ με την 3η το καταφερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα