man99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Οσο για τη τιμή, στην TOSHIBA Ολλανδίας το έχουν 594 ευρώ με ΦΠΑ, από όσο κατάλαβα Τα 700 ευρώ τα αναφέρει το eshop.
greeker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Τα 700 ευρώ τα αναφέρει το eshop. όχι μόνο -> skroutz εντάξει.. το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν μπορεις να συμφωνησεις με ολους αν η αγορα ενος λαπτοπ ειναι συμφερουσα ή οχι... εξαρταται απο πολλα πραγματα... το σιγουρο ειναι (για μενα) οτι το toshiba αξιζει τα χρηματα αυτα ΚΑΙ για τον λογο ακριβως οτι ειναι toshiba... αν και μπαινω σε πειρασμο... διαβαστε εδω (το μήνυμα #70)
furious99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Παιδια, μιλαμε για 550 ευρω. Τοσο εχουν μερικα netbook.Τι HDMI και BluRay λετε? Και φυσικα, παντα υπαρχει το Lenovo R61 με 3 χρονια εγγυηση. Τα netbook δεν ειναι μετρο συγκρισης, γιατι οι τιμες τους στη χωρα μας ειναι στο ταβανι. Παντως εγω και 300 ευρω κατω να μου το εδιναν, χωρις HDMI laptop δεν αγοραζα. Bluray βαζεις οποτε θες - γυρω στο κατοσταρικο αυτη τη στιγμη(αν το DVD drive του laptop ειναι 128mm παχος που ειναι το συνηθες και φυσικα sata), HDMI οχι. Αν θες να το συνδεσεις σε TV με HDMI που πλεον εχουν ολες οι καινουριες για να δεις ταινια, δε θα μπορεις... Tο MSI ΕΧ-300 που ειχε το e-shop 520€ ειχε HDMI πανω (και ηταν και 13αρι που ειναι συνηθως ακριβοτερα απο τα 15αρια)... Σε 15αρι συνεχιζω να προτεινω αυτο
EliasKir Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τα netbook δεν ειναι μετρο συγκρισης, γιατι οι τιμες τους στη χωρα μας ειναι στο ταβανι.Παντως εγω και 300 ευρω κατω να μου το εδιναν, χωρις HDMI laptop δεν αγοραζα. Bluray βαζεις οποτε θες - γυρω στο κατοσταρικο αυτη τη στιγμη(αν το DVD drive του laptop ειναι 12.8mm που ειναι το συνηθες και φυσικα sata), HDMI οχι. Αν θες να το συνδεσεις σε TV με HDMI που πλεον εχουν ολες οι καινουριες για να δεις ταινια, δε θα μπορεις... Tο MSI ΕΧ-300 που ειχε το e-shop 520€ ειχε HDMI πανω (και ηταν και 13αρι που ειναι συνηθως ακριβοτερα απο τα 15αρια)... Σε 15αρι συνεχιζω να προτεινω αυτο Φιλε μου, στην Ελλαδα ζουμε, και με τις δικες μας τιμες θα συγκρινουμε. Δεν εχει λογικη αυτο που ειπες. Το HDMI μπορει να ειναι σημαντικο για καποιους, για αλλους οχι. Οπως και να 'χει, παιρνεις Toshiba (που ειναι ακριβοτερα απο τα περισσοτερα στην κατηγορια τους) Α300. To laptop δεν αξιζε για τα 700+ που το πουλουσαν, αλλα με 550 ευρω νομιζω οτι ειναι καλο για καποιον που ψαχνει κατι φτηνο και αξιοπιστο.
furious99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Φιλε μου, στην Ελλαδα ζουμε, και με τις δικες μας τιμες θα συγκρινουμε. Δεν εχει λογικη αυτο που ειπες.Το HDMI μπορει να ειναι σημαντικο για καποιους, για αλλους οχι. Οπως και να 'χει, παιρνεις Toshiba (που ειναι ακριβοτερα απο τα περισσοτερα στην κατηγορια τους) Α300. To laptop δεν αξιζε για τα 700+ που το πουλουσαν, αλλα με 550 ευρω νομιζω οτι ειναι καλο για καποιον που ψαχνει κατι φτηνο και αξιοπιστο. Επειδη ζουμε στην Ελλαδα δε θα εθελοτυφλουμε κιολας. Αν εσενα δε σε ενδιαφερει το HDMI, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ - δε σου ειπε κανεις να μην το παρεις. Εσυ με ποια λογικη κρινεις οτι στα 550 αξιζει ενω στα 700 οχι? Με την τσεπη σου? Ελεος!!! Και τα Toshiba σε αυτη την κατηγορια τιμης ειναι μια απο τα ιδια με τα υπολοιπα, ουτε ζεστη ουτε κρυο, βασικα πραγματα και μονο. Εν πασει περιπτωσει βαρεθηκα να διαβαζω "το ταδε laptop 100-150 ευρω κατω, τρεχτε" ,μειωμενες τιμες βγαινουν καθε τοσο,καλο ειναι να λεμε και τι δεν εχει, τι μπορεις να βρεις στα ιδια λεφτα ή με λιγα παραπανω χρηματα, και ας ενοχλουνται καποιοι...
EliasKir Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ειπα οτι 550 ειναι μια καλη τιμη για αυτο το laptop, ενω τα 700+ οχι. Simple as that. LOL το ''ελεος'' το λεει η αδερφη μου που ειναι 12 χρονων.
greeker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 κοιτάξτε αυτό και "βρείτε την διαφορά" plus4u-1 plus4u-2
greeker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 τελικα σκεφτεται κανεις να τον παρει ή τον πηρε? ο δικος μου με περιμενει στο eshop και θα παω το απογευμα να τον παρω ;-)
furious99 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πουλαει κανεισ λαπτοπ To E-shop... τελικα σκεφτεται κανεις να τον παρει ή τον πηρε? ο δικος μου με περιμενει στο eshop και θα παω το απογευμα να τον παρω ;-) Καποιοι τον πηραν, αλλοι το σκεφτονται αν θα τον παρουν...
greeker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 τελικα πηγα να παρω τον Α300D-161 απο το eshop και επειδη υπηρχε διαφορα στις φωτογραφιες του υπολογιστη που ειχα βρει στο δικτυο (φωτο1, φωτο2) ζητησα αν γινετε να τον ανοιξουν να τον δω... αλλα αυτο δεν γινοταν μου εξηγησε, καθως αν τον ανοιγε θα επρεπε να τον παρω.. ετσι επικοινωνησε με καποιον (μαλλον τα κεντρικα, συναδελφο του δεν ξερω...) και του ειπαν οτι ειναι οντως η φωτογραφια η δικη τους (φωτο1)... απογοητευτηκα λιγο καθως μου αρεσε πολυ περισσοτερο ο αλλος, σε μαυρο χρωμα... το κακο ειναι οτι δεν τον βρισκω πουθενα αλλου ουτε καν στο δικτυο να τον φω απο περισσοτερες οψεις.. το καλυτερο φυσικα θα ηταν να τον εβλεπα και απο κοντα.. τελικα τον αφησα εκει και θα εκμεταλλευτω τις 10 εργασιμες μερες για να αποφασισω απο βδομαδα, δεν ηθελα τελευταια στιγμη να τον παρω χωρις να ξερω πως φαινεται... επισης κατι που με ενοχλησε.. (1) τα windows business που εχουν ειναι 32bit παροτι ο επεξεργαστης ειναι 64bit.. (2) απο εξω γραφει επι λεξη "windows vista business 32 bit & XP pro DVD".. δηλαδη εχει και XP??? σε αυτο δεν ηξερε ουτε αυτος να μου απαντησει (3) σε καποια φαση ο υπευθυνος μου ειπε να παω να τον παρω απο το plus4u που τον εχει στο χρωμα που θελω... ενταξει καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα, αλλα αυτο δεν ειναι επαγγελματικη συμπεριφορα απεναντι σε εναν πελατη οποιος και αν ειναι.. και στο κατω κατω ειμαι πολυ καλος πελατης και ακομα και για το σχολειο που υπηρετω οτι χρειαστηκαμε απο εκει το πηρα... θα μου πεις, ετσι και αλλιως επαγγελματιες συναντας δυσκολα... μονο επαγγελματικες τιμες, αλλα απο επαγγελματισμο.... θα το σκεφτω και θα δουμε...
efstratios1982 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 τελικα πηγα να παρω τον Α300D-161 απο το eshop και επειδη υπηρχε διαφορα στις φωτογραφιες του υπολογιστη που ειχα βρει στο δικτυο (φωτο1, φωτο2) ζητησα αν γινετε να τον ανοιξουν να τον δω... αλλα αυτο δεν γινοταν μου εξηγησε, καθως αν τον ανοιγε θα επρεπε να τον παρω.. ετσι επικοινωνησε με καποιον (μαλλον τα κεντρικα, συναδελφο του δεν ξερω...) και του ειπαν οτι ειναι οντως η φωτογραφια η δικη τους (φωτο1)...απογοητευτηκα λιγο καθως μου αρεσε πολυ περισσοτερο ο αλλος, σε μαυρο χρωμα... το κακο ειναι οτι δεν τον βρισκω πουθενα αλλου ουτε καν στο δικτυο να τον φω απο περισσοτερες οψεις.. το καλυτερο φυσικα θα ηταν να τον εβλεπα και απο κοντα.. τελικα τον αφησα εκει και θα εκμεταλλευτω τις 10 εργασιμες μερες για να αποφασισω απο βδομαδα, δεν ηθελα τελευταια στιγμη να τον παρω χωρις να ξερω πως φαινεται... επισης κατι που με ενοχλησε.. (1) τα windows business που εχουν ειναι 32bit παροτι ο επεξεργαστης ειναι 64bit.. (2) απο εξω γραφει επι λεξη "windows vista business 32 bit & XP pro DVD".. δηλαδη εχει και XP??? σε αυτο δεν ηξερε ουτε αυτος να μου απαντησει (3) σε καποια φαση ο υπευθυνος μου ειπε να παω να τον παρω απο το plus4u που τον εχει στο χρωμα που θελω... ενταξει καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα, αλλα αυτο δεν ειναι επαγγελματικη συμπεριφορα απεναντι σε εναν πελατη οποιος και αν ειναι.. και στο κατω κατω ειμαι πολυ καλος πελατης και ακομα και για το σχολειο που υπηρετω οτι χρειαστηκαμε απο εκει το πηρα... θα μου πεις, ετσι και αλλιως επαγγελματιες συναντας δυσκολα... μονο επαγγελματικες τιμες, αλλα απο επαγγελματισμο.... θα το σκεφτω και θα δουμε... 32bit δίνουν παντού...σπάνια να βρεις έκδοση με 64bit εκτός και να είναι επαγγελματική σειρά! Όσο για τα xp τι να σου πω?Εγώ έχω vista και με βόλεψαν περισσότερο από τα xp.Τι να σου πω?Είναι καθαρά πρσωπικό θέμα αυτό.Όσο για την επαγγελματικότητα που λες εγώ θα στο θέσω διαφορετικά. Γιατί δεν τον παίρνεις από το plus4u ύστερα και από την προτροπή του υπευθύνου?Εδικά από τη στιγμή που συμπεριφέρεται τελείως αντιεπαγγελματικά αν ισχύουν τα όσα λες.Υγ είναι πολιτική του e-shop να μην ανοίγουν τα προιόντα παρά μόνο αν τα αγοράσεις και αυτό εν μέρει έχει μια λογική όσον αφορά το ότι ο τελευταίος πελάτης (που μπορεί να είναι ο καθένας μας) σίγουρα θα προτιμήσει το κλειστό από το ανοιχτό κουτί!
greeker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 32bit δίνουν παντού...σπάνια να βρεις έκδοση με 64bit εκτός και να είναι επαγγελματική σειρά! ναι, συμφωνω... αλλά πρωτον: ειναι επαγγελματικη σειρα (satellite pro - το εγραφε στο κουτι) και δευτερον: δεν το διευκρινηζαν στα χαρακτηριστικα... σκοπιμα ισως? αλλωστε λογικο ειναι οταν παιρνεις ενα αγωνιστικο αυτοκινητο να εχει αντισροιχα τις σωστες αναρτησεις και τα σωστα φρενα... Όσο για τα xp τι να σου πω?Εγώ έχω vista και με βόλεψαν περισσότερο από τα xp.Τι να σου πω?Είναι καθαρά πρσωπικό θέμα αυτό. Δεν ειπα οτι προτιμω το ενα ή το αλλο.. απλα λεω οτι οπως εγραφε το κουτι εβγαινε το συμπερασμα οτι εχει και τα 2, μια απορια που δεν μπορεσαν να μου λυσουν... αν και τα vista κατα τη γνωμη μου μονο ελαττωματα και συζητηση προκαλεσαν.. καμια χρησιμη καινοτομια που υποσχονταν.. Όσο για την επαγγελματικότητα που λες εγώ θα στο θέσω διαφορετικά. Γιατί δεν τον παίρνεις από το plus4u ύστερα και από την προτροπή του υπευθύνου?Εδικά από τη στιγμή που συμπεριφέρεται τελείως αντιεπαγγελματικά αν ισχύουν τα όσα λες.Υγ είναι πολιτική του e-shop να μην ανοίγουν τα προιόντα παρά μόνο αν τα αγοράσεις και αυτό εν μέρει έχει μια λογική όσον αφορά το ότι ο τελευταίος πελάτης (που μπορεί να είναι ο καθένας μας) σίγουρα θα προτιμήσει το κλειστό από το ανοιχτό κουτί! 1ον: ειναι και 200 ευρω διαφορα, ετσι.. τελικα ποιον θα τιμωρησω. αυτον ή εμενα? 2ον: το να εχουν καλες προσφορες δεν τους δινει το δικαιωμα να γινονται υπεροπτες. 3ον: οσο για το ανοιγμα του κουτιου συμφωνω μαζι τους, απλα το κατεθεσα σαν δικο μου προβλημα.. δεν απαιτησα ουτε στιγμη να ανοιξει.. αλλα απο την αλλη "γουρουνι στο σακι δεν παιρνω".. και με μονο 2 φωτο στο site του eshop δεν νομιζω οτι συμβαλλουν στο να εχω αντικειμενικη αποψη... τελος παντον... δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, αλλα κανενας δεν μπορει να μας αφαιρεσει το δικαιωμα να τα θελουμε
efstratios1982 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1 αφού ήταν τόσο υπερόπτες έπρεπε να πάρεις στα κεντρικά και να τους κάνεις καταγγελία για τον υπεύθυνο τους.Είναι υποχρεωμένοι να είναι ευγενικοί με τους πελάτες αν θέλουν να λέγονται επαγγελματίες.Και πίστεψε με καμία εταιρεία δεν θέλει αρνητική διαφήμιση! 2 από ότι βλέπω vista business έχει πάνω αλλά πουθενά δεν βλέπω το pro στο όνομα του μοντέλου. 3 όσον αφορά τα vista πιστεύω πως είναι καθαρά προσωπικό θέμα και πως σαν λειτουργικό έχουν και τα καλά και τα κακά τους. 4 Πήγαινε δες το σε άλλο μαγαζί αν υπάρχει κάπυ εκθεσιακό και αν είναι ακριβώς το ίδιο με του e-shop πάρτο από το e-shop.
greeker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1 αφού ήταν τόσο υπερόπτες έπρεπε να πάρεις στα κεντρικά και να τους κάνεις καταγγελία για τον υπεύθυνο τους.Είναι υποχρεωμένοι να είναι ευγενικοί με τους πελάτες αν θέλουν να λέγονται επαγγελματίες.Και πίστεψε με καμία εταιρεία δεν θέλει αρνητική διαφήμιση! παράλειψή μου 2 από ότι βλέπω vista business έχει πάνω αλλά πουθενά δεν βλέπω το pro στο όνομα του μοντέλου. παράλειψή τους.. ειναι pro πιστεψέ με 3 όσον αφορά τα vista πιστεύω πως είναι καθαρά προσωπικό θέμα και πως σαν λειτουργικό έχουν και τα καλά και τα κακά τους. συμφωνώ 4 Πήγαινε δες το σε άλλο μαγαζί αν υπάρχει κάπυ εκθεσιακό και αν είναι ακριβώς το ίδιο με του e-shop πάρτο από το e-shop. δεν υπάρχει πουθενά.. από οτι κατάλαβα ειναι εισαγωγη του eshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.