Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA SATELLITE A300D-161- e-shop

man99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο eshop είναι πραγματικά πολύ υπερόπτες...

Είχα παραγγείλει μια μέρα ένα ρολοί κινητό, περνάνε τρείς βδομάδες που τους έπαιρνα κάθε μέρα για να δώ αν ήρθε , τελικά την τέταρτη με πέρνουν και πάω να το πάρω,

Ήταν όντως τρομερή προσφορά απο 265 κατέβαινε 165

Μου το φέρνει το παιδί και ήταν σε ένα πράγμα σαν μπαουλάκι το οποίο όμως ήταν ολόγδαρτο απέξω και φαινόταν ανοιγμένο.

Του λέω δεν μπορώ να το πάρω έτσι και αν είναι χρησιμοποιημένο...?

Μου λεει τι να σας κάνω κύριε αυτό είναι , άν θέλετε αλλιώς μην το πάρετε...

Τελικά το πήρα γιατί το περίμενα πως και πώς αλλα φαινόταν ανοιγμένο , τους το λέω και μου λένε εσείς το ανοίξατε.

Περιτό να σας πώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναψωνίσω απο το eshop.

Εγώ έχω ενα τοπικό μαγαζί εδώ και έχω βρεί την υγειά μου, πάω και οι άνθρωποι είναι ευγενικότατοι και εξυπηρετικότατοι και δεν σου κάνουν και χάρη...

Και έχουν και πολύ καλές προσφορές , για notebook δές αυτήν

http://www.infopcstore.gr/eshop/15-16-othonh/fujitsu-siemens/1094-fujitsu-siemens-esprimo-v6535-t3400-2gb-250gb-6-atokes.html

δεν έχει business αλλα για όλα τα άλλα είναι άψογο για την τιμή του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερώτηση σε όσους ξέρουν να απαντήσουν!!!

Στο eshop λέει: "Λογισμικό: Windows Vista Home Premium English"

Δηλ. τι σημαίνει???Οτι εχει μόνο αγγλικά δεν εχει κ τα ελληνικά σαν επιλογή???Εγω θέλω να ειναι ελληνικά κ κατα τ'αλλα με ενδιαφέρει αυτο το μοντέλο, τι γίνεται??

Αν το χει πάρει κανείς....ή έχεις κάποιος παρει καποιο άλλο μοντελο απο το eshop που λεει παλι το ίδιο για λογισμικό ας μου πει αν είχε και ελληνικά ή ήταν μόνο αγγλικό λογισμικό!

Στο eshop είναι μαλάκες και εγς δεν τους εμπιστευόμαι σου απαντάνε χωρίς να ξέρουν μόνο οτι βλεπουν...π.χ. οτι ειναι μονο αγγλικα, οπως γραφει... ή το άλλο...είχα παραγγείλει κουτί Η/Υ και ρώταω έχει πλαϊνό ανεμιστήρα, για να παραγγείλω αν ειναι, ή οχι...κ αυτοί! μου απάντησαν οτι λέγαν στο site τους...όχι δηλ...αλλα εγώ απο κάτι φωτό που βρήκα στο internet κ εδειχνε που το ανοιγαν, έδειχνε οτι είχε!!Εντελει δεν παραγγειλα...ευτυχώς!!!Γιατι όταν ήρθε είχε!Τους πήρα τηλ. να τους πω να το αλλαξουν...και με γραψαν οπως ήταν φυσικο...ακόμα το αλλάζουν....

Για αυτό απευθύνομαι σε εσάς....

Κύριως καποιο παιδι που εχει γραψει εδω, είπε οτι τον παραγγειλε κ απλα ειδε το κουτι κ δεν το πήρε ακόμα....Μήπως θυμάσαι αν έλεγε απο έξω για το λογισμικο που έχει!?????

Δημοσ.

Οταν πας να το ξεκινησεις ξεκιναει εγκατασταση αγγλικων windows αλλα εχει και ενα δισκακι με windows xp μεσα, δε το ανοιξα να δω τι παιζει αλλα θα το κανω μετα και θα ενημερωσω(ο υπολογιστης ειναι φιλου).

Πολυ καχυποπτοι ειστε πιστευω, και μονο που δεν εχει ελληνικα windows επρεπε να καταλαβετε οτι ειναι παραεισαγωγη, κατι που παραδεχονται αλλωστε αν ρωτησεις,

Σε καμια βδομαδα θα περαστουν και τα ελληνικα vista και θα χρησιμοποιησω το ιδιο serial, αν το παρει θα σας ενημερωσω.

Επιπλεον πρωτα θα δοκιμασω αναβαθμιση για Ultimate, για να δουμε θα εχει το "καλο" bios?

Δημοσ.
Οταν πας να το ξεκινησεις ξεκιναει εγκατασταση αγγλικων windows αλλα εχει και ενα δισκακι με windows xp μεσα, δε το ανοιξα να δω τι παιζει αλλα θα το κανω μετα και θα ενημερωσω(ο υπολογιστης ειναι φιλου).

Πολυ καχυποπτοι ειστε πιστευω, και μονο που δεν εχει ελληνικα windows επρεπε να καταλαβετε οτι ειναι παραεισαγωγη, κατι που παραδεχονται αλλωστε αν ρωτησεις,

Σε καμια βδομαδα θα περαστουν και τα ελληνικα vista και θα χρησιμοποιησω το ιδιο serial, αν το παρει θα σας ενημερωσω.

Επιπλεον πρωτα θα δοκιμασω αναβαθμιση για Ultimate, για να δουμε θα εχει το "καλο" bios?

Θες να πεις δηλ. ότι ο υπολογιστής του φίλου σου είναι αυτός που αναφέρουμε εδώ.(TOSHIBA SATELLITE A300D-161)..σόρρυ που μπερδέυτηκα..αλλά δε θέλω να γίνουν παρεξηγήσεις...και το πήρε απο eshop και ειναι εισαγώμενο????

Νομίζω πως τότε δεν εχει καμιά εγγύηση όμως απο την toshiba εδώ στην Ελλάδα....διότι παράνομα μεν, δεν τα δέχονται....ετσι εχω διαβασει κάπου... ισως και εδω...δεν θυμάμαι...

Όμως λες για xp ενώ αυτός κανονικά ειναι vista....ή ενεργοποιείς τα vista και σου δίνουν cd για να βάλεις αν θέλεις τα xp....

Σορρυ για τις διευκρινήσεις που θέλω...αλλα δε θέλω να το πάρω κ μετά να το μετανιώσω....

Δημοσ.

Λοιπον οσο αναφορα τα μηχανηματα παραεισαγωγης ειναι ενα μπλεξιμο αλλα για το συγκεκριμενο δεν υπαρχει προβλημα καθως εχει παγκοσμια εγγυηση οποτε δεν τιθετε κανενα απολυτως θεμα.

Τον υπολογιστη πηγε σε ενα καταστημα e-shop και αφου ειπε και τον αριθμο του κουπονιου εκπτωσης τον παρελαβε επιτοπου στα 555 ευρω(το κιτρινομαγαζο κανει παρα πολλες παραεισαγωγες, πριν λιγο καιρο πηρα ενα sony mp3 και ειχαν κολλησει απο εξω σε σελοτεϊπ ελληνικες οδηγιες της Sony)

Οπου δε βλεπεις να φορανε ελληνικο λογισμικο παντα να ξερεις μιλαμε για παραεισαγωση και τετοιες κανουν τα μεγαλα καταστηματα οπως καρφουρ, mediamarkt, κωστοβολος,..

Εχει προεγκατεστημενα vista και μεσα περιεχει ενα cd με τα xp.

Οταν το πρωτο ξεκινησεις σου δινει τη δυνατοτητα επιλογης 4-5 γλωσσων στις οποιες δεν ειναι τα ελληνικα(αγγλικα,γαλλικα,..).

Τα xp τα εχει μεσα αν θες να τα περασεις εσυ αργοτερα οπως το ειπες.

κανενα προβλημα και αν εχειςκαι αλλες αποριες εδω ειμαστε.

Επειδη σε βλεπω ψηνεσαι να το παρεις δες και το Lenovo του καρφουρ αν και προσωπικα τοση ασχημια δε τη μπορω

Δημοσ.
Λοιπον οσο αναφορα τα μηχανηματα παραεισαγωγης ειναι ενα μπλεξιμο αλλα για το συγκεκριμενο δεν υπαρχει προβλημα καθως εχει παγκοσμια εγγυηση οποτε δεν τιθετε κανενα απολυτως θεμα.

Τον υπολογιστη πηγε σε ενα καταστημα e-shop και αφου ειπε και τον αριθμο του κουπονιου εκπτωσης τον παρελαβε επιτοπου στα 555 ευρω(το κιτρινομαγαζο κανει παρα πολλες παραεισαγωγες, πριν λιγο καιρο πηρα ενα sony mp3 και ειχαν κολλησει απο εξω σε σελοτεϊπ ελληνικες οδηγιες της Sony)

Οπου δε βλεπεις να φορανε ελληνικο λογισμικο παντα να ξερεις μιλαμε για παραεισαγωση και τετοιες κανουν τα μεγαλα καταστηματα οπως καρφουρ, mediamarkt, κωστοβολος,..

Οταν το πρωτο ξεκινησεις σου δινει τη δυνατοτητα επιλογης 4-5 γλωσσων στις οποιες δεν ειναι τα ελληνικα(αγγλικα,γαλλικα,..).

Επειδη σε βλεπω ψηνεσαι να το παρεις δες και το Lenovo του καρφουρ αν και προσωπικα τοση ασχημια δε τη μπορω

Μπα το Lenovo δε μου γεμίζει το μάτι...ενώ το toshiba einai πιο εγγυημένο....Αλλά αυτό που λες με την γλώσσα με προβληματίζει πολύ!!!Δηλ. ολα μέσα εναρξη κ.ο.κ ειναι στα αγγλικά....οπως εινα δεν υπάρχει περιπτωση με καποιο update ή κατι τετοιο απο την toshiba να γίνει ελληνικό??

Θα περιμενω την απαντηση σου....μεχρι το σάββατο ειναι τα περιθώρια...αλλα χωρίς ελληνικά!!!???? :(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:33 ----------

Συν το ερώτημα....τι γίνετε με τους drivers??

Λένε οτι υπάρχουν προβλήμματα οταν ειναι απο vista σε xp κ δεν βρίσκουν drivers..εδώ του δίνει κ εκεινούς ή τους βρίσκεις απο το site??υπαρχουν όμως στο site για ολα?? γιατι σε αλλες μαρκες που εχω ακουσει δεν βρισκαν π.χ. για καρτα ήχου....κ μοντεμ...

Δημοσ.
Μπα το Lenovo δε μου γεμίζει το μάτι...ενώ το toshiba einai πιο εγγυημένο....Αλλά αυτό που λες με την γλώσσα με προβληματίζει πολύ!!!Δηλ. ολα μέσα εναρξη κ.ο.κ ειναι στα αγγλικά....οπως εινα δεν υπάρχει περιπτωση με καποιο update ή κατι τετοιο απο την toshiba να γίνει ελληνικό??

Θα περιμενω την απαντηση σου....μεχρι το σάββατο ειναι τα περιθώρια...αλλα χωρίς ελληνικά!!!???? :(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:33 ----------

Συν το ερώτημα....τι γίνετε με τους drivers??

Λένε οτι υπάρχουν προβλήμματα οταν ειναι απο vista σε xp κ δεν βρίσκουν drivers..εδώ του δίνει κ εκεινούς ή τους βρίσκεις απο το site??υπαρχουν όμως στο site για ολα?? γιατι σε αλλες μαρκες που εχω ακουσει δεν βρισκαν π.χ. για καρτα ήχου....κ μοντεμ...

(1) οχι δεν γινετε να αλλαξεις τη γλωσσα στο λειτουργικο.

(2) για τους οδηγους δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα απο τη στιγμη που τα δινουν (αν και φανταζομαι θα ειναι ουτως ή αλλος σε στυλ δισκακι ανακτησης) αλλα ας μας πουν οσοι ξερουν

τον ειχα παραγγειλει και εγω αλλα τελικα δεν το πηρα.. τον αφηνω εκει μηπως και τον θελησει κανενας φιλος... αυτη τη στιμγη σας γραφω απο το νεο μου φουτζιτσου-σιεμενς απο τα καρφουρ... :-D:-D:-D

Δημοσ.
(1) οχι δεν γινετε να αλλαξεις τη γλωσσα στο λειτουργικο.

(2) για τους οδηγους δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα απο τη στιγμη που τα δινουν (αν και φανταζομαι θα ειναι ουτως ή αλλος σε στυλ δισκακι ανακτησης) αλλα ας μας πουν οσοι ξερουν

τον ειχα παραγγειλει και εγω αλλα τελικα δεν το πηρα.. τον αφηνω εκει μηπως και τον θελησει κανενας φιλος... αυτη τη στιμγη σας γραφω απο το νεο μου φουτζιτσου-σιεμενς απο τα καρφουρ... :-D:-D:-D

Κρίμα.....Πολύ κακό αυτό... :mad: :(

Καλορίζικο και μεγιά το νέο σου pc!!!!!!!!!! :)

Δημοσ.
Κρίμα.....Πολύ κακό αυτό... :mad: :(

Καλορίζικο και μεγιά το νέο σου pc!!!!!!!!!! :)

ευχαριστω πολυ! δεν με βλεπω να κοιμαμαι αποψε... ποιος σηκωνεται πρωι-πρωι... :-(

Δημοσ.

Λοιπον, καλα τα λεει ο φιλος. Να προσθεσω οτι το επιβεβαιωσα με την αντιπροσωπια τηλεφωνικος. Μου ειπαν οτι ειναι οντως εισαγωγη e-shop και ιποστηριζεται κανονικα απο το sevice της Toshiba στην Ελλαδα.

Φυσικα και το χτυπησα για την κοπελια μιας και εχω και εγω ενα Toshiba A100-906 εδω και σχεδον 3 χρονια και ειναι σπαθι. Ειχα και ενα αλλο Satellite απο το 2000...σκυλι!!

By the way το εν λογω laptop το πηρα σε αντικατασταση σκασμενου HP DV 9000 μετα απο 1,5 χρονο χρησης. Αυτο σημαινει για μενα Toshiba for ever και το συγκεκριμενο ειναι ευκαιρια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...