Προς το περιεχόμενο

Μητρική ή cpu ;

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πασχα ερχεται...να κανω και εγω την αναβαθμιση μου:-):-)

Εχω το συστημα της υπογραφης μου και διαθετω 130-150ευρω.

Το θεμα ειναι να παρω μια καλη μητρικη και να ανεβασω τον Ε5200 πανω απο 3,30 που ειναι τωρα ή να παρω εναν καλυτερο επεξεργαστη;;

Αν και με κοβω για μητρικη...

Ακουω ιδεες:-):-), η μητρκη θελω να εχει crossfire:-)

Σας ευχαριστω!

E8400 ή P5 δηλαδη...:P

Δημοσ.

Εγω μια χαρα σε βρισκω και ετσι,καλυτερα κρατα τα λεφτα,ωστε μαζι με μια καινουργια μητρικη που θα παρεις αργοτερα(καλυτερα με DDR3) να παρεις και τις μνημες μαζι.

Και για επεξεργαστη δεν αξιζει να πας παλυ σε διπυρινο νομιζω :X

Δημοσ.

Αν θελεις μητρικη με Crossfire σε αυτα τα χρηματα κοιτα την DFI X48 απο το Πλαισιο.

Αν δεν θελεις να δωσεις τα 15 ευρω παραπανω απο το budget σου (165 ευρω) παρε την P5Q-E.

Με τα χρηματα που διαθετεις δεν θα παρεις επεξεργαστη πολυ καλυτερο απο τον 5200 στα 3,2 που τον εχεις. Αργοτερα μαζεψε μαρουλι και παρε ενα καλο τετραπυρηνο (Q9xx0) εστω και μεταχειρισμενο.

Δημοσ.
Αν θελεις μητρικη με Crossfire σε αυτα τα χρηματα κοιτα την DFI X48 απο το Πλαισιο.

Αν δεν θελεις να δωσεις τα 15 ευρω παραπανω απο το budget σου (165 ευρω) παρε την P5Q-E.

Με τα χρηματα που διαθετεις δεν θα παρεις επεξεργαστη πολυ καλυτερο απο τον 5200 στα 3,2 που τον εχεις. Αργοτερα μαζεψε μαρουλι και παρε ενα καλο τετραπυρηνο (Q9xx0) εστω και μεταχειρισμενο.

συτο σκεφτομουν!:-)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522629

αυτην δε λες; 140 την εχει το e-shop...αλλα με τοσα λιγα sata τι να προτοβαλεις :S

Δημοσ.
Ναι, ειναι υπερπληρης σαν μητρικη και κλοκαρει και πολυ καλα.

ειδα την dfi που προτεινεις και σε καποιον αλλο....αξιζει περισσοτερο ετσι ;:-)

Θα σου κάνουμε δώρο και ένα e-sata σκληρό....:-D:-D:-D

α ευχαριστω!:o

Δημοσ.
δε νομιζω οτι χρειαζεσαι καποια αλλαγη, οταν αποφασισεις να περασεις σε τετραπυρηνο τοτε αλλαζεις και τα δυο

σιγουρα καποια στιγμη θα παρω χ4 αλλα καλυτερα δεν ειναι να εχω μητρικη καλη απο τωρα;

Δημοσ.
σιγουρα καποια στιγμη θα παρω χ4 αλλα καλυτερα δεν ειναι να εχω μητρικη καλη απο τωρα;

Γιατι απο τωρα, οταν αποφασισεις μπορει να εχει βγει καλυτερη ή να παρεις την ιδια σε μικροτερη τιμη. Παντα στα ηλεκτρονικα να κανεις αγορες που χρειαζεσαι γιατι αλλιως μονο χαμενος θα βγεις

Δημοσ.
Γιατι απο τωρα, οταν αποφασισεις μπορει να εχει βγει καλυτερη ή να παρεις την ιδια σε μικροτερη τιμη. Παντα στα ηλεκτρονικα να κανεις αγορες που χρειαζεσαι γιατι αλλιως μονο χαμενος θα βγεις

ισως εχεις δικιο....αλλα με τρωει να χαλασω λεφτα:P:p

μπορει να παρω κανα σετακι ηχεια που δε πεφτουν οι τιμες πολυ ευκολα...:-)

Δημοσ.

στη θέση σου δεν θα άλλαζα κάτι . καλύτερο είναι να αγοράσεις κάτι από την αρχή όταν μαζέψεις τα λεφτά (i7 ,tripler channel memory ) . ακόμα και τότε θα δεις αξιοσημείωτη διαφορά μόνο σε πολύ βαριές εφαρμογές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...