evabb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Πες τα ρε evabb. Όλος ο τζερτζελές εκεί είναι. Γκιούλ παίζουν οι τζογαδόροι και είναι όπως τα λέει ο deminho11. Εσύ πως τα ξέρεις όλα αυτά 21 χρονών κορασίδα; :-D Να σε δω να χτυπάς τα ζάρια, να κλείνεις το τάβλι και να κατεβάζεις καντήλια...και τι στον κόσμο. παιζω ταβλι απο 10 χρονων οποτε καταλαβενεις. τα καντηλια τα κατεβαζω κατα την διαρκεια οχι μετα αλλα δεν θα ελεγα οτι ειμαι παρα πολυ καλη παικτρια σε σχεση πχ με τον πατερα μου, την μανα μου την σκιζω χαλαρα πια αν και ηταν αυτη που με εμαθε ταβλι
soturin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το ασσόδυο είναι εντελώς ηλίθιο και διόλου στρατηγικό. Είναι για χαζογκόμενες που δε μπορούν να σκεφτούν και είναι δεδομένο πως είναι κωλόφαρδες λόγω φύλου. Πόρτες, πλακωτό και φεύγα σε νοιάζουν. Υπ' όψιν το φεύγα είναι Οβραϊκής προέλευσης. "φεύγα από τη χώρα σου, εεεε... μας, χώρα ΜΑΣ" φάση;
thanocaster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το ασσόδυο είναι ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι που μπορεί να μάθει κάποιος -μετά τα βαρελάκια και τα βατραχάκια, διότι η μόνη συμβουλή που χρειάζεται είναι "πρέπει να φέρνεις συνέχεια διπλές και ασσόδυο". Γαμάει. =ρ Χμμ... Νόμιζα ότι η μόνη συμβουλή που χρειάζεται οποιοδήποτε παιχνίδι είναι "πρέπει να κερδίσεις"...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Και εγω επαιξα με ενα ανηψακι βατραχακια και εχασα πανηγυρικα Δεν με αφησε να κερδισω και να χαρω το σκασμενο :-(
slygeo87 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Mάθε σκάκι ρε...έχει πλάκα να παίζουν όλοι στη καφετέρια τάβλι και 'συ να παίζεις σκάκι.Σε κοιτάνε λες και το παίζεις κανένας διανοούμενος...εντάξει κουλάρετε ιτς τζαστ α γκειμ
million_voices Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Mάθε σκάκι ρε...έχει πλάκα να παίζουν όλοι στη καφετέρια τάβλι και 'συ να παίζεις σκάκι.Σε κοιτάνε λες και το παίζεις κανένας διανοούμενος...εντάξει κουλάρετε ιτς τζαστ α γκειμ το σκακι ειναι το παιχνιδι,το ταβλι ειναι για mindless orcs:-D
dark_banishing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Βασικά το σκάκι που παίζεται σε καφετέριες και παραλίες δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το τάβλι
million_voices Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Βασικά το σκάκι που παίζεται σε καφετέριες και παραλίες δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το τάβλι βασικα το σκακι ακομα και οταν παιζεται σε wc ειναι πολυ καλυτερο απο το ταβλι
dark_banishing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Βασικά είναι ιεροσυλία να τα συγκρίνεις, αλλά μιας και βρισκόμαστε σε ταβλοτόπικ ας μην εκνευρίζουμε τους πιστούς !
Chinaski Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Θα έπρεπε να το βαλω σε poll αυτο. Σεναριο: Παιζεις πλακωτό, πρώτη ζαριά δικιά σου, φέρνεις 6+5 τι παιζεις? Βαζεις 2 πούλια ή παιζεις ένα πούλι στη γωνία?
dimpa16 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Θα έπρεπε να το βαλω σε poll αυτο. Σεναριο: Παιζεις πλακωτό, πρώτη ζαριά δικιά σου, φέρνεις 6+5 τι παιζεις? Βαζεις 2 πούλια ή παιζεις ένα πούλι στη γωνία? Δεν υπαρχει κανονας, αν θες να ξεκινησεις επιθετικα(και με ρισκο) βαζεις γωνια, αλλιως παιζεις αμυντικα με τα δυο πουλια.
Chinaski Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κανόνας δεν υπαρχει σίγουρα. Αλλος μπορει να πει οτι εξαρταται απο τη ρέντα που έχω ή την ρέντα που έχει ο αντίπαλος μου ή το σκορ. Εγώ ας πούμε παίζω πάντα ένα πούλι στη γώνια. Το ονομάζω "σύστημα κατσίκα". Αν το δέις στρατηγιά όμως, σε ποίανει μόνο με εξάρες. Το θέμα είναι οτι και 2 πούλια να βάλεις παλι σε ποιάνει με εξάρες "μέσα". Φυσικά έχεις και το πόυλι στο 6 να προωθήσεις με την επόμενη ζαριά για νακάνεις και εσύ ενα καλό "πιάσιμο". Φυσικά αν φέρει ντορτια αστο καλύτερα
dimpa16 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κανόνας δεν υπαρχει σίγουρα. Αλλος μπορει να πει οτι εξαρταται απο τη ρέντα που έχω ή την ρέντα που έχει ο αντίπαλος μου ή το σκορ. Εγώ ας πούμε παίζω πάντα ένα πούλι στη γώνια. Το ονομάζω "σύστημα κατσίκα". Ακριβως ετσι. Το παντα να το αποφευγεις.Να παιζεις αναλογα το πως σε πανε τα κοκκαλα. Αν εχεις την εκτη αισθηση τοτε βουρρ...στον πατσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.