Προς το περιεχόμενο

Εκμάθηση Τάβλι...

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πες τα ρε evabb. Όλος ο τζερτζελές εκεί είναι.

Γκιούλ παίζουν οι τζογαδόροι και είναι όπως τα λέει ο deminho11.

Εσύ πως τα ξέρεις όλα αυτά 21 χρονών κορασίδα; :confused::P:-D

Να σε δω να χτυπάς τα ζάρια, να κλείνεις το τάβλι και να κατεβάζεις καντήλια...και τι στον κόσμο. :-D

παιζω ταβλι απο 10 χρονων οποτε καταλαβενεις. τα καντηλια τα κατεβαζω κατα την διαρκεια οχι μετα :lol: αλλα δεν θα ελεγα οτι ειμαι παρα πολυ καλη παικτρια σε σχεση πχ με τον πατερα μου, την μανα μου την σκιζω χαλαρα πια :devil: αν και ηταν αυτη που με εμαθε ταβλι

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ασσόδυο είναι εντελώς ηλίθιο και διόλου στρατηγικό. Είναι για χαζογκόμενες που δε μπορούν να σκεφτούν και είναι δεδομένο πως είναι κωλόφαρδες λόγω φύλου.

Πόρτες, πλακωτό και φεύγα σε νοιάζουν.

Υπ' όψιν το φεύγα είναι Οβραϊκής προέλευσης.

"φεύγα από τη χώρα σου, εεεε... μας, χώρα ΜΑΣ" φάση;

Δημοσ.
Το ασσόδυο είναι ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι που μπορεί να μάθει κάποιος -μετά τα βαρελάκια και τα βατραχάκια, διότι η μόνη συμβουλή που χρειάζεται είναι "πρέπει να φέρνεις συνέχεια διπλές και ασσόδυο". Γαμάει. =ρ

Χμμ... Νόμιζα ότι η μόνη συμβουλή που χρειάζεται οποιοδήποτε παιχνίδι είναι "πρέπει να κερδίσεις"... :lol:

Δημοσ.

Και εγω επαιξα με ενα ανηψακι βατραχακια και εχασα πανηγυρικα :-( Δεν με αφησε να κερδισω και να χαρω το σκασμενο :-( :-(

Δημοσ.

Mάθε σκάκι ρε...έχει πλάκα να παίζουν όλοι στη καφετέρια τάβλι και 'συ να παίζεις σκάκι.Σε κοιτάνε λες και το παίζεις κανένας διανοούμενος...εντάξει κουλάρετε ιτς τζαστ α γκειμ

Δημοσ.
Mάθε σκάκι ρε...έχει πλάκα να παίζουν όλοι στη καφετέρια τάβλι και 'συ να παίζεις σκάκι.Σε κοιτάνε λες και το παίζεις κανένας διανοούμενος...εντάξει κουλάρετε ιτς τζαστ α γκειμ

το σκακι ειναι το παιχνιδι,το ταβλι ειναι για mindless orcs:-D

Δημοσ.
Βασικά το σκάκι που παίζεται σε καφετέριες και παραλίες δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το τάβλι :P

βασικα το σκακι ακομα και οταν παιζεται σε wc ειναι πολυ καλυτερο απο το ταβλι

Δημοσ.

Βασικά είναι ιεροσυλία να τα συγκρίνεις, αλλά μιας και βρισκόμαστε σε ταβλοτόπικ ας μην εκνευρίζουμε τους πιστούς !

Δημοσ.

Θα έπρεπε να το βαλω σε poll αυτο.

Σεναριο: Παιζεις πλακωτό, πρώτη ζαριά δικιά σου, φέρνεις 6+5 τι παιζεις? Βαζεις 2 πούλια ή παιζεις ένα πούλι στη γωνία?

Δημοσ.
Θα έπρεπε να το βαλω σε poll αυτο.

Σεναριο: Παιζεις πλακωτό, πρώτη ζαριά δικιά σου, φέρνεις 6+5 τι παιζεις? Βαζεις 2 πούλια ή παιζεις ένα πούλι στη γωνία?

Δεν υπαρχει κανονας, αν θες να ξεκινησεις επιθετικα(και με ρισκο) βαζεις γωνια, αλλιως παιζεις αμυντικα με τα δυο πουλια.

Δημοσ.

Κανόνας δεν υπαρχει σίγουρα. Αλλος μπορει να πει οτι εξαρταται απο τη ρέντα που έχω ή την ρέντα που έχει ο αντίπαλος μου ή το σκορ.

Εγώ ας πούμε παίζω πάντα ένα πούλι στη γώνια. Το ονομάζω "σύστημα κατσίκα". :P

Αν το δέις στρατηγιά όμως, σε ποίανει μόνο με εξάρες. Το θέμα είναι οτι και 2 πούλια να βάλεις παλι σε ποιάνει με εξάρες "μέσα". Φυσικά έχεις και το πόυλι στο 6 να προωθήσεις με την επόμενη ζαριά για νακάνεις και εσύ ενα καλό "πιάσιμο". Φυσικά αν φέρει ντορτια αστο καλύτερα :P

Δημοσ.
Κανόνας δεν υπαρχει σίγουρα. Αλλος μπορει να πει οτι εξαρταται απο τη ρέντα που έχω ή την ρέντα που έχει ο αντίπαλος μου ή το σκορ.

Εγώ ας πούμε παίζω πάντα ένα πούλι στη γώνια. Το ονομάζω "σύστημα κατσίκα". :P

Ακριβως ετσι.

Το παντα να το αποφευγεις.Να παιζεις αναλογα το πως σε πανε τα κοκκαλα.

Αν εχεις την εκτη αισθηση τοτε βουρρ...στον πατσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...