alexis333 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Παιδια Θελω να αγορσω τροφοδοτικο και ειμαι μεταξυ καποιων (Corsair , Thermaltake , Seaonic κ.α ) αλλα ενας σημαντικος παραγοντας για μενα οταν αγοραζω τροφοδοτικο ειναι ο θορυβος. Γι'αυτο ακουω προτασεις για αθορυβο και ποιοτικο τροφοδοτικο απο 500 και πανω watt. Eυχαριστω
onty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Να υποθεσουμε οτι ειναι για το συστημα της υπογραφης σου?
alexis333 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Nαι Φιλε μου. Aληθεια με το Corsair σου πως τα πας με τον θορυβο?
onty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Φιλε το εχω τσεκαρει πολλες φορες τον θορυβο του ανεμιστηρα και ειδα οτι ειναι απολυτως αθορυβος!! Και γενικα σε pc φιλων μου που εχω στησει εβαλα παντα corsair και ειμαι υπερευχαριστημενος απο θορυβο και ΚΥΡΙΩΣ απο αποψη σταθεροτητας... Corsair FTW !!
mangai Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Παιδια Θελω να αγορσω τροφοδοτικο και ειμαι μεταξυ καποιων (Corsair , Thermaltake , Seaonic κ.α ) αλλα ενας σημαντικος παραγοντας για μενα οταν αγοραζω τροφοδοτικο ειναι ο θορυβος. Γι'αυτο ακουω προτασεις για αθορυβο και ποιοτικο τροφοδοτικο απο 500 και πανω watt. Eυχαριστω http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html
alexis333 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Eυχαριστω παιδια. Nα ρωτησω τη νυχτα που εχειι ησυχια οπου κοιμουνται οι αλλοι ακουγεται καθολου το psu? Eπειδη Θελω μερικες φορες να το αφηνω να κατεβαζει τη νυχτα και μου παιρνει τα αυτια. Δεν μπορεις να κοιμηθεις. Aπο eshop καποιο? Kι απο τα 2 μαγαζια μπορω να το παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.