chill Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οι μνήμες είναι από το Πλαίσιο . Όταν ανέβω κέντρο θα τις πάω για αλλαγή*. Το μηχάνημα το έδωσα σε τεχνικό της περιοχής (μόνος μου το έστησα, τα parts ήταν απλά από πλαίσιο) οπότε τις μνήμες τις πληρώνω συν τα εργατικά καθώς και.....το κουβάλημα (20+kg κουτί, εγώ δεν μπορώ να το σηκώσω χαχα. Ευτυχώς απέναντι από το σπίτι μου το έχουν το μαγαζί οι άνθρωποι) Έμα ρε Χάρη είδες τι κάνεις? Αν είχες postάρει νωρίτερα και δεν θα χρεωνόμουν εργατικά και θα ανέβαζες και το postcount σου κατά ένα. Θα σου έλεγα "Ευχαριστώ είσαι μεγάλος" και θα απάνταγες "Παρακαλώ, το ξέρω :p". Next time θα περιμένω απάντηση σου προτού κινηθώ και αν αργήσεις.....θα σου γεμίσω το inbox με "ΑΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕ" χαχα <3 Οι καινούργιες μνήμες είναι 800άρες. Έβαλα 4gb αντί για 2 που είχα. Δεν νομίζω να υπάρχει ουσιαστική διαφορά επειδή οι προηγούμενες ήταν στα 1200 έτσι? *Απόδειξη μόνο χρειάζομαι? Τις πάω σε ένα οποιαδήποτε κατάστημα και είμαι έτοιμος? Παραγγελία μέσω net είναι οι μνήμες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ήταν στα 1200, έτρεχαν όμως στα 1200? γιατί αν δεν τις είχες βάλει εσύ manually από το bios θα έπαιζαν στα 800 ναι απόδειξη χρειάζεσαι και τις πας για RMA προφανώς 4gb...πάρε είτε 800mhz με 4-4-4-12 είτε 1066mhz με 5-5-5-15
vag_pRiMi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Άβυσσος δε λες τίποτα. Σε καρμπόν περίπτωση πριν από μια εβδομάδα φταίχτης ήταν η μητρική μου: Asus M2N-SLI Deluxe. Δεν έστελνε ρεύμα στον επεξεργαστή . Ευτυχώς είχα την εγγύηση. Οι μνήμες ήταν οκ Crucial Ballistix Tracer. Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος......Δεν μας χέζεις ρε νταλάρα....του pc η ψυχή να δεις. η καρδιά....διονυσίου....στράτος
chill Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 57 ευρώ πλήρωσα (μέσα το κόστος των 4gb) τελικά και όλα GG Και εγώ αυτές τις μνήμες είχα vag_pRiMi. Αλλά το ένα dimάκι τα κακάρωσε . Κρίμα και ήταν πολύ μουράτες μνήμες με τα λαμπάκια τους . Τώρα αυτές είναι οι κλασσικές, γυμνές μνήμες. Ώρα να δουλέψουν τα ram-heatsinks που είχα πάρει όταν είχα στήσει το μηχάνημα, τα οποία και ποτέ δεν χρησιμοποίησα για τον απλούστατο λόγο ότι οι crucial είχαν ενσωματωμένες ψύκτρες Καρδιά, ψυχή ok μωρέ το πιάσατε . Προφανώς και γνωρίζω ότι το λέει ο Στράτος. Το "δε μας χέζεις ρε νταλάρα" το χρησιμοποιώ απλά πολύ συχνά γι'αυτό και το έγραψα. Feels good με working το main rig.....Δεν την πάλευα με το κατεβαστήρι άλλο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 lol και εγώ με το 2ο PC είμαι τώρα επειδή κάηκε η VGA του πρώτου αλλά σιγά την διαφορά
GeorgT. Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 καλα σε νέο Pc παρόμοιο πρόβλημα σε φίλο (μέσω τηλ πάντα) του είχα πει να δοκιμάσει 100 χιλιάδες δοκιμές αλλα τίποτα δεν εδεινε σήμα στην οθόνη, μεχρι που διάβασα εδω για clr cmos κ τσαπ του άνοιξε, είστε όλα τα λεφτά παιδιά το σώσατε το παλικάρι!!! Μεγάλη υπόθεση το insomnia τελικά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.