Προς το περιεχόμενο

BSOD και η λυση τους το clear Cmos

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,3 ωρες τωρα προσπα8ουσα να καταλαβω γιατι τρωω BSOD....Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου...Ειναι ολα στοκ...Δεν εχω κλοκαρει τπτ...(q9550 αυτο το συστημα λεω)

Ολα ξεκινησαν οταν ο ξαδερφος μου εφερε το πισι του για φορματ...Μου εφερε μονο το case του...Ετσι εγω εβγαλα το καλωδιο απο το τροφοδοτικο το δικο μου και το εβαλα στο πισι του...Επισης εβγαλα το usb καλωδιο απο το ποντικι και το πληκτρολογιο και τα εβαλα και αυτα στο case του...Τελος περασα και την ο8ονη μου παλι στο πισι του...

Κανω το φορματ και μετα ξανασυνδεω ολα τα καλωδια στο πισι μου και το ανοιγω...Μολις μπαινω στα Windows (vista ultimate 64bit) φορτωνουν τα παντα και ωπ BSOD....Λεω "τι στο καλο?" και κανω restart...BSOD....Tα ιδια BSOD....Aλλαξα μνημες...BSOD...Safe MODE...BSOD...Bγαζω τα παντα απο το πισι(usb,ethernet,)BSOD....Bγαζω τα USB και αυτα που βγαζει η mobo απο μεσα,BSOD...Στο τελος πριν τα παρατησω βγαζω την μπαταριουλα για 5-10 λεπτα....(2 τσιγαρα) και ΝΑ ΜΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΟΣΤ!

Tι μπορει να συμβαινει και μ γινεται αυτο?Το ειχα ξαναπα8ει αλλα μετα απο 2 restart ειχε στρωσει...

Δημοσ.

Από πολλά πράγματα μπορείς να φας BSOD. Από κακούς drivers μέχρι και προγράμματα προστασίας

PS: Και εννοείται ότι στο άθλημα του overclocking το BSOD είναι γνωστή βαβούρα μιας και στα καλά καθούμενα (και ενώ στα μετροπρογράμματα όλα σου είναι stable) μπορείς να το φας ενώ παίζεις κάποιο παιχνίδι

Δημοσ.

Nαι ενταξει το ξερω οτι BSOD και o/c πανε πακετο...Αλλα δν κα8ησα να clockarw ακομα τπτ...και τα BSOD τα εφαγα μετα απο επανασυνδεση καποιων καλωδιων...Το ειχε κανει και παλιοτερα...Αλλα οπως ειπα με 2 ρεσταρτ εστρωνε...Τωρα αναγκαστηκα να κανω Clear Cosmos για να μεινω stable...Και εκανα clear cosmos γιατι ειχα δοκιμασει τα παντα...Δεν μου πηγαινε με τπτ το μυαλο...Το 8εμα τωρα ειναι αν μπορω να βρω τι εφταιγε για να το διορ8ωσω ωστε να αποτρεψω μελλοντικα τα BSOD...

Δημοσ.
Τωρα αναγκαστηκα να κανω Clear Cosmos για να μεινω stable...Και εκανα clear cosmos γιατι ειχα δοκιμασει τα παντα...

emeis kai o cosmos... :P

It's CMOS, προφέρεται "σίμος", και σημαίνει

"Complementary Metal Oxide Semiconductor".

Δημοσ.

Βρε οπως και να λεγεται...Ενταξει το ειπα οπως να ναι απο ανιδεοτητα απο οτι 8ες πες το αλλα το 8εμα ειναι να βρω τι φταιει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...