Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια ιστοσελιδας.πως???

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω πως μπορει καποιος να φτιαξει μια ιστοσελιδα.υπαρχει καπου καποιος οδηγος η καποιος απο εδω μεσα που να ξερει που να μπορει αν ειναι ευκολο να μου δωσει καποιες οδηγιες???

Δημοσ.

φιλε καλησπέρα 1ον πρέπει να έχεις σπουδάσει ή να πεις σε κάποια εταιρία να σου φτιάξει 2ον κοστίζει πολύ 3ον αμα σε ενδιαφέρει τόσο πολύ στείλε μου πμ ν σου πω σε τι ενέργειες να προβείς

Δημοσ.
1ον πρέπει να έχεις σπουδάσει ή να πεις σε κάποια εταιρία να σου φτιάξει

Πράγματι την σήμερον ημέρα αν δεν έχεις διδακτορικό δεν μπορείς να φτιάξεις σελίδα. Απαγορεύεται από τον νόμο εξάλλου. Μόνο πιστοποιημένοι "Web developers", αναγνωρισμένοι από το κράτος έχουν τέτοια επαγγελματικά δικαιώματα.

2ον κοστίζει πολύ

Όσο γ'αυτό πάλι, μην τα συζητάς. Στη σφαίρα του απιθανικομμύριου τα κόστη

3ον αμα σε ενδιαφέρει τόσο πολύ στείλε μου πμ ν σου πω σε τι ενέργειες να προβείς

Για δε το λες εδώ ρε λεβέντη να μάθουμε και εμείς; Σε ποιο σχολείο τα έμαθες αυτά;

Θα ηθελα να μαθω πως μπορει καποιος να φτιαξει μια ιστοσελιδα.υπαρχει καπου καποιος οδηγος η καποιος απο εδω μεσα που να ξερει που να μπορει αν ειναι ευκολο να μου δωσει καποιες οδηγιες???

Μεγάλε πριν ψαχτείς για ιστοσελίδα, μάθε το http://www.google.com, και μετά ξαναπέρνα από εδώ. (Γραμματική: Το πολυτονικό σύστημα καταργήθηκε το ατονικό αργεί ακόμα.)

:mad: :mad:

ΥΓ Να με 'σχορνάτε mods μου, συγγνωμιζέ (να το πω και γαλλικά) :fear:

Δημοσ.
Πράγματι την σήμερον ημέρα αν δεν έχεις διδακτορικό δεν μπορείς να φτιάξεις σελίδα. Απαγορεύεται από τον νόμο εξάλλου. Μόνο πιστοποιημένοι "Web developers", αναγνωρισμένοι από το κράτος έχουν τέτοια επαγγελματικά δικαιώματα.

Ελα τα διδακτορικά......

Web Developers γράφει το ποιστοποιημένο - αναγνωρισμένο απο το κράτος????

Πρέπει να κάνεις και έναρξη στην εφορία ??????:-D

Δημοσ.
Web Developers γράφει το ποιστοποιημένο - αναγνωρισμένο απο το κράτος????

Παράγων Ανάπτυξης Εφαρμογών Ιστού :confused: :lol:

Πρέπει να κάνεις και έναρξη στην εφορία ??????:-D

Από εκεί τη γλυτώνεις. Ειδική απαλλαγή ΕΣΠΑ (4ο πακέτο) τομέας "καινοτομία" (Στην Ελλάδα οι ιστοσελίδες είναι ακόμα καινοτομία :rolleyes:)

Δημοσ.

Αφού έμαθες να γράφεσαι σε forum και να συμμετέχεις σε συζητήσεις,πήγαινε εδώ και διάβασε...

Πληροφοριακά,υπάρχουν και έτοιμες λύσεις με διψήφιο νούμερο €,4-5 σελίδες,αρκετούς καταλόγους/υποκαταλόγους,φιλοξενία+όνομα σε com ή net ή info κλπ.

Αν έχω τη συμπαράσταση των mods,χωρίς να κονομάω απ' αυτό,μπορώ να δώσω σελίδα με 5 τάληρα...

Δημοσ.

@murcielago580, ψάξε και λίγο στο forum, έχει υπωθεί πολλές φορές αυτό το ερώτημα. Ήδη ένα βλέπω πολύ πρόσφατο εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=210860

@vag_pRiMi, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν τόση ειρωνεία σε κανέναν από τους παραπάνω χρήστες.

Δημοσ.
@vag_pRiMi, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν τόση ειρωνία σε κανέναν από τους παραπάνω χρήστες.

Ναι, μπαμπά! :o

Εδώ μέσα, από ότι έχω καταλάβει, με ειρωνεία (ενίοτε και με κόψιμο) "πληρώνονται" όσοι προσφέρουν "αφιλοκερδώς" τις υπηρεσίες τους. Με συγχωρείς αλλά απαντήσεις όπως τη #2 και την #7 προσωπικά θα τις αντιμετωπίζω με ειρωνεία ώσπου να καταλάβουν μερικοί ότι αν είναι να βοηθήσεις βοήθησε αλλιώς για χαρτζιλίκι κάνε καμία δουλειά. Εκτός και αν με απειλήσουν οι mods :fear: (serious). Άλλου είδους βοήθεια χρειάζεται κάποιος που πιστεύει ότι με δύο γραμμές ερώτηση σε ένα forum θα μπορέσει να σηκώσει σελίδα.-

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με το ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει ότι θα φτιάξει σελίδα με το να ρωτάει μια ερώτηση αλλά όλοι από κάπου αρχίζουν και ο άνθρωπος ζήτησε λίγη βοήθεια.

Δημοσ.
φιλε καλησπέρα 1ον πρέπει να έχεις σπουδάσει ή να πεις σε κάποια εταιρία να σου φτιάξει 2ον κοστίζει πολύ 3ον αμα σε ενδιαφέρει τόσο πολύ στείλε μου πμ ν σου πω σε τι ενέργειες να προβείς

Είμαι εντελώς αντίθετος σε ό,τι είπες.Μπορεί να μην είναι τόσο καλή,μπορεί να μην έχω κόσμο(απο δική μου αμέλεια...),μπορεί να μην έχω καλό design,αλλά μια ιστοσελίδα κατάφερα να τη φτιάξω εντελώς δωρεάν(εκτός το οτι πληρώνω σε hosting...5 ευρώ/μήνα :P)

Επειδή το κουράσαμε το θέμα,εγώ θα σου προτίνω να κάνεις κάτι παρόμοιο με μένα.Όπως;

Όπως το να χρησιμοποιήσεις κάποιο cms(content management system)σαν το Joomla! το οποίο και το προτίνω για το λόγω οτι κυκλοφορούν αμέτρητα modules/components.

Αν θέλεις να σου πω κάτι άλλο,μη διστάσεις.Γράψε εδώ και αν δεν απαντήσω στείλε μου προσωπικό μήνυμα(άνθρωπος είμαι...Μπορεί και να μη το δω :-))

Και μη ξεχνάς...Για να φτιάξεις και να τελειώσεις μια ιστοσελίδα χρειάζεσαι ΧΡΟΝΟ.

Δημοσ.

Σε αντίθεση με πριν από 10χρόνια σήμερα υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να "φτιάξεις μια ιστοσελίδα". Θα βοηθούσες τον κόσμο που ενδιαφέρεται να σε βοηθήσει αν γινόσουν λίγο πιο συγκεκριμένος.

Π.χ Θέλεις κάποια απλή( ; ) λύση για μια προσωπική ιστοσελίδα ή θέλεις να να ανεβάσεις εταιρικό portal. Δλδ: θέλεις να φτιάξεις κάποια βασική στατική σελίδα (HTML άντε και λίγο Javascript) έτσι για να παίξεις ή θέλεις να κάνεις κάτι πιο πολύπλοκο (database access, δυναμικές σελίδες (JSP, PHP κλπ)); Θέλεις γραφικά (e.g. JavaFX); Θέλεις διαχείριση περιεχομένου (e.g. Joomla!)

HTH ;)

Πέρα από τα παραπάνω καλύτερες απαντήσεις από τη δικιά μου βρίσκονται μόλις ένα Google Search μακριά

Επέτρεψέ μου, τέτοιου είδους γενικές ερωτήσεις προδιαθέτουν τύπους σαν κι εμένα να σκεφτούν ότι δεν έκανες λίγο κόπο να ασχοληθείς μόνος σου και να αρχίσουν τις ειρωνείες :devil:, αλλά και καλοθελητές να εκμεταλλευτούν την άγνοιά σου προσφέροντας βοήθεια έναντι αμοιβής :mad:.

HTH ;)

Δημοσ.

Φιλε μου εγω δεν θα απαντησω σε κανενα απο τα παραπανω μηνυματα διοτι καποια ατομα στο forum προσπαθουν να σε σταματησουν να ξεκινησεις κατι που σκεφτεσαι και που ισως αν το κινυγησεις να εχεις και ταλεντο. Αυτο δεν ξερω γιατι το επιδιωκουν. Πολλες φορες υπαρχει και επαγγελματικο - χρηματικο κινητρο.

Τελος παντων.

Λοιπον φιλε μου και εγω ξεκινησα απο το πουθενα και πρεπει να παραδεχτω οτι υπαρχουν ατομα που με εχουν βοηθησει σε αυτο το forum και τα υπερ-ευχαριστω.

Θα σου προτεινα να ξεκινησεις με το frontpage το οποιο ειναι πολυ ευκολο για την δημιουργεια της πρωτης σου ιστοσελιδας. Εγω με αυτο ξεκινησα. Frontpage 2003.

Tα πλεονεκτηματα του ειναι οτι μπορεις να βρεις πολλα free templates που μπορεις να τα προσαρμωσεις στις αναγκες σου.

Ενα πολυ καλο site ειναι το http://www.freelayouts.com οπου πιστεβω οτι θα βρεις κατι καλο.

Για την χρηση του προγραμματος μπορεις να δεις βιντεακια στο youtube οπου υπαρχουν πολλα.

Τωρα οσο για την κατωχυρωση ονοματος υπαρχουν πολλες εταιριες αλλα εγω προτιμω την domains24.gr γιατι ειναι η πιο αξιοπιστη ελληνικη εταιρια και σου δινει και δωρεαν web hosting 10Mb τα οποια ειναι αρκετα για μια απλη ιστοσελιδα.

Αν πραγματικα εχεις μερακι ξεκινησε το και οτι απορια εχεις στειλε μου pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...