Προς το περιεχόμενο

ποιον 640 να πάρω?

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτος ειναι ο πιο γρηγορος 7200 rpm δισκος με 5 ετη εγγυηση.

Ο ΑΑKS εχει 3 ετη αλλα ειναι ελαχιστα πιο γρηγορος.

Εχω 4 AAKS και οι 4 πανε σφαιρα :-) Δε θα σε απογοητευσει.

Βεβαια εγω ειχα παρει 53-59€ τον καθενα, ασχετα που τωρα εχουν 68-72.

Αν δεν πανε κατω απο 55 εγω ΔΕ ξαναπαιρνω δισκους, οχι που θα μας κανουν ο,τι θελουν τα καρτελ... Γραψιμο σε dvd και τελος.

Συνεπως, γνωριζοντας οτι οι δισκοι αυτοι κοστιζαν 55€ πριν λιγο καιρο και αρα γνωριζοντας οτι πιανεσαι κοτσος εν γνωση σου, αν εξακολουθεις να θελεις να τον παρεις παρε τον, μια χαρα δισκος ειναι, ταχυτατος.

Αλλα εγω προσωπικα δε μπορω να ανεχτω να με πιασουν κοτσο :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

πληροφοριακά οι 1ΤΒ Samsung έχουν καλύτερη αναλογία gb/euro από τον συγκεκριμένο WD...

βέβαια υπάρχει και ο 640gb Samsung στα 61 euro

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι λες και θα δει διαφορές...

για αυτό είπα πληροφοριακά για τους 1ΤΒ...

• Super Moderators
Δημοσ.

θεωρητικά όταν έρθουν οι 1.5ΤΒ & 2 ΤΒ WD, Seagate & Samsung θα πέσουν λιγάκι και οι μικρότεροι...

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες!

τελικά μόλις αγόρασα τον 1T WD BLACK και του κάνω format,επειδή έχω τους άλλους 2 δίσκους 3 χρονια + τον αγόρασα ώστε να κρατήσω ένα back up σε καινούριο δίσκο και να

κάνω παράλληλα την δουλειά μου,να κάνω και μια χαζή ερώτηση ,λογικά είναι καλύτερα να σπάσω στον 1T σε 2 κομμάτια δηλαδή 80GB και το υπόλοιπο ώστε να βάλω εκεί τα windows(στα 80GB) παρα στον IDE?τώρα έχω πάνω ένα 250GB sata και 1 80GB ide ,ποια κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη διαχείριση? κλασικά και εγώ έχω μέσα ταινίες μουσική κάποια παιχνίδια ktlp ktlp.

ευχαριστώ.

p.s

βήμα format: κάθε 1,33 λεπτά κάνει 1%....ξημερώσαμε!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ειναι σιγουρα πιο γρηγορος απο τον 80ρη σου, οποτε σπασε τον σε κομματια :-) (partitions).

PS: Γιαυτο υπαρχει και το Quick Format...

Δημοσ.

επειδή είναι το πρώτο format νομίζω πως είναι καλύτερα να του κάνω το κανονικό format και όχι το quick ...e?η δεν έχει διαφορά?το κακό είναι πως τώρα το κάνει.

• Moderators
Δημοσ.

1) Δεν ειδα να μας συμβουλευεσαι και πολυ στην επιλογη δισκου, παρολο που ζητησες τη συμβουλη μας. :-(

2) Δεν ειδα να μας συμβουλευεσαι και πολυ στη διαχειριση του νεου δισκου, παρολο που ζητησες τη συμβουλη μας. :-( :-(

Ε τι αλλο να πουμε, περιμενε τωρα ενα 2 ωρακι να κανει φορματ...

Δημοσ.

τώρα με στεναχωρείς!σας συμβουλευτικά στον δίσκο γιατί δείξατε σύμφωνοι στον WD BLACK απλά εκείνη την στιγμή που τους κοιτούσα λέω μιας που θα τον βάλλα στην κάρτα ας πάω στο 1TB,στο format πρώτα έκανα του κεφαλιού μου και μετά ρώτησα....τώρα όμως ξέρω και δεν την ξαναπατάω!επόμενος η γνώμη σας μέτρησε και στα δυο!

και κάτι άλλο πάντα μα πάντα συμβουλεύομαι το forum και κατά 99% κάνω αυτό που μου προτείνουν εδώ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:37 ----------

μήπως να τον γυρίσω πίσω και να πάρω 2 500gb?επειδή εκεί θα βάλω όλα μου τα έγγραφα φωτό ktlp και το λειτουργικό μαζί τον κάνουν αργό?και μήπως είναι ποιο ασφαλές να έχω 2 πάνω αντί του ενός?

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν τον κανουν αργο.

Τωρα τον πηρες, κοιτα να τον φχαριστηθεις μωρε παιδι και ασε τα τρεχαματα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...