giorgosxristou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 είμαι κάπως ανήσυχος επειδή έχω χάσει 2 φορες τα έγγραφα μου ,"γιαυτο",ποιο πολύ από θέμα back up το σκέφτομαι...η WD κάνει και recovery σε περίπτωση που χτυπήσει ο σκληρός και είσαι εντός εγγύησης?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Οχι βεβαια. Για τα data ουδεμια ευθυνη. Και αν θες restore αφου χτυπησει δισκος... πρεπει να εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις μερικες εκατονταδες ευρω. Παντως, 1) αυτο δε γινοταν να το ειχες σκεφτει πιο νωρις? 2) Εχεις 1ΤΒ αρχεια "σημαντικα"? Αν δεν ειναι τοοοοοοοοοοοοσο πολλα τα σημαντικα, εεε... αυτα που ειναι σημαντικα γραψτα σε μερικα dvd βρε αδερφε.
giorgosxristou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ξέρεις τι σκέφτομαι?τώρα έχω πάνω έναν 80 ri ,ένα 250 ri και τον 1 T,να κάνω τον 250 ri για back up και να τον έχω off,και κάθε ένα μηνα να τον βάζω πάνω να κάνω ένα back up και πάλι εκτος μετά,ποιο καλά δεν είναι να μην δουλεύει ο δίσκος εφόσον είναι για αυτό τον σκοπό?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ναι αλλα αυτος ειναι πιο παλιος, οποτε θεωρητικα μπορει να σκασει νωριτερα. Απο την άλλη ομως, αν τον εχεις σε ενα ραφι ας πουμε, ΜΙΑ φορα απο ΜΙΑ αδεξια κινηση να τον σκουντηξεις/ριξεις (οχι αποκλειστικα εσυ, υπαρχουν και οι γυναικες συνηθως σε σπιτια ), τοτε παααπαλα αρχεια (και μη πεις δε προκειται να γινει κατι τετοιο... γιατι ποοοσες φορες την εχω πατησει εγω ετσι... )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 η καλύτερη λύση είναι να κρατήσεις τον 1ΤΒ και όταν βρεις λεφτά να πάρεις Velociraptor για windows/programs/games
giorgosxristou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ThReSh τι είναι αυτό?δεν το έχω ξανά ακούσει,δίνεις λίγο τα φώτα σου?να σου πω ,συμφωνείς με το παραπάνω που έγραψα με τον 250 ri? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ---------- βρήκα info από google...είναι πολλά τα λεφτά ari...
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 [/color]βρήκα info από google...είναι πολλά τα λεφτά ari... Εμμμμμ Velociraptor ειναι αυτος... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303737
giorgosxristou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ναι ,τώρα το είδα,τελικά πως σας φαίνεται η ιδέα με τον 250 ri για back up και να τον βάζω πάνω μονο όταν θέλω να κρατήσω buck up?
basilis5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ελεγα να τσιμπησω κι εγω εναν 640.. λετε τα 72 ευρα ειναι πολλα;
swiftech Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 απο ταχυτητες πως πανε γιατι θελω κι εγω να βαλω εναν πανω για backup ειδικα τωρα με τα blue-ray θελω χωρο.. 640 ή 1Τ? προτεινετε τον καλυτερο που να τον εχετε δουλεψει ομως και να μην κανει και πολυ θορυβο οι veloci δεν λενε και παρα πολυ μην νομιζει κανεις οτι πετανε.. αλλα στα 150 που εχει ο 150ρης ειναι μια χαρα τιμη.. σε κανα raid μονο πετανε και βλεπεις διαφορες μεγαλες.. εγω στο δικο μου τον veloci τον εχω για backup δισκο για τα windows εχω τον ocz vertex ssd:-D
giorgosxristou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 παιδιά εγώ έβαλα πάνω on 1T WD black και είδα διαφορες σημαντικές από τον raid που είχα!!πολύ γρηγορότερος!νομίζω πως αξίζει τον κόπο!από θόρυβο όχι κάτι ιδιαίτερο ,σε αφήνει αδιάφορο,προσωπικά τώρα που το σκέφτομαι θα έπαιρνα 2 τον 500GB,ώστε να μην ασχολείται και με το λειτουργικό και με τις εργασίες που κάνω ο 1T ,αφού ασχολείσαι με blue ray πήγαινε στον 1T ώστε σε απασχολεί ποτε θα γεμίσει ,πάντως αξίζει τον κόπο που τον πήρα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ελεγα να τσιμπησω κι εγω εναν 640..λετε τα 72 ευρα ειναι πολλα; Αν διαβασεις προηγουμενο μου ποστ σε αυτο το θεμα η ερωτηση σου απαντιεται.
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 το διαβασα και ομολογω πως με εβαλε σε σκεψεις.γι αυτο ξανα ρωτησα, μηπως ειχε και κανενας αλλος να πει κατι επ αυτου δεν ηξερα πως αυξηθηκε η τιμη του
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οταν εβλεπες τιμη 53€... τα 72€ ειναι 35% πανω...! Ε οχι ρε τα καρτελ μου μεσα, εγω δε θα τα εδινα τωρα!
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οταν εβλεπες τιμη 53€... τα 72€ ειναι 35% πανω...! Ε οχι ρε τα καρτελ μου μεσα, εγω δε θα τα εδινα τωρα! εχεις δικιο φιλε, ευχαριστω για την πληροφορια.θα περιμενω και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.