nikos21aek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tv tuner λόγω μετακόμισης σε πολύ μικρότερο σπίτι να στείλω την τηλεόραση πίσω στο τόπο καταγωγής μου και να μπορώ στο μικρότερο δυνατό χώρο(όθόνη του PC) να έχω και τηλεόραση και όθόνη μαζί. Η κίνηση αυτή γίνεται μόνο και μόνο για να μην είναι πολύ στριμώχωρο το σπίτι,και την τηλεόραση να κρατήσω δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά θα είμαι ψιλοστριμωχτός. θέλω να μου πείτε αν αξίζει πρώτα από όλα σαν αγορά και έπειτα να μου προτείνετε όσοι γνωρίζετε ή χρησιμοποιείτε κάποιο με τα θετικά του και τα αρνητικά του καθώς τώρα που τα κοιτάω όλα πάνω κάτω ίδια μου φαίνονται..Εγώ τα μόνα που θέλω είναι να είναι πολύ καθαρή η εικόνα με teletext όπως κανονικά και στην τηλεόραση(την κεραια που θα συνέδεα στην τηλεόραση θα βάλω και εκεί,περιμένω δηλαδή να είναι αντίστοιχης ποιότητας και η εικόνα),να γίνεται εννοείται fullscreen,να έχει τηλεκοντρόλ,και μιας που θα την βάλω να μπορώ να κάνω και κανένα TVRip τις προκοπής σε κανέναν τελικό champions league πχ. To λειτουργικό που τρέχω είναι τα vista ultimate x64 Ευχαριστώ προκαταβολικά.
yanc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Eχω εδω και δυο χρονια αυτο της Avermedia. Πολυ καλη εικονα, ευκολο tvrip και γενικα δουλευει μια χαρα χωρις να σε προβληματιζει. Το συγκεκριμενο ειναι αναλογικο,δορυφορικο και FM και κοστιζε γυρω στα 80-100ευρω. Λογικα θα υπαρχουν πιο καινουριες προτασεις παντως θα προτεινα Avermedia...
antonisssss Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Εχει καλες τημες στο e-shop για tv-tuner http://www.e-shop.gr/PER_tv_cards.phtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.