mithrid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 το εν λογω dvd ειναι μαρκας hitachi HL-DT-ST DVDRAM GSA-H66N και ειναι sata.οποτε του βαρεσει αρχιζει κατι θορυβους σαν ανεμιστηρας και ολος ο υπολογιστης μαζι με το γραφειο δονειται σαν συσκευη μασαζ!το κανει απο τοτε που το πηρα,αλλα ελεος πια δεν αντεχεται!εχετε καμια αποψη σχετικα με τι συμβαινει?υπαρχει περιπτωση να ειναι ελαττωματικο το προιον?
lefi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Εαν ο δίσκος που βάζεις είναι εντάξει και το φαινόμενο είναι έντονο όπως λες τότε ναι μιλάμε για ελλατωματικό προϊόν, για τον θόρηβο πόση διαφορά έχι από το σηνυθησμένο; για παράδειγμα πόσα μέτρα ακούγεται. όταν ο δίσκος δεν είναι κικλικός μία μικρή δόνηση δικαιολογήται.Επίσης όταν είναι κακογραμμένος ο δίσκος η εμποδίζει το αυτοκόλητο από επάνω τότε δικαιολογήται ο θόρηβος.
mithrid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 το γεγονος οτι γινεται και χωρις δισκο που κ που μου δειχνει οτι το προιον ειναι για πεταμα.
koulouri Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 και εγω πηρα 1 sata πριν λιγο καιρο και οταν βαζω το dvd μεσα ειναι σα να απογειωνεται αεροπλανο.. αφου δενομαι στην καρεκλα :Ρ Πριν απο αυτο ειχα 1 IDE και δεν ακουγοταν σχεδον καθολου... btw μπορεις να ακουμπησεις με την πλατη στο γραφειο και να σου κανει μασαζ?Μου το πουλας? :Ρ
maik356 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 το γεγονος οτι γινεται και χωρις δισκο σημαινει ενα πραγμα και μονο....ΠΕΤΑ ΤΟ...απλα τσεκαρε και παλι μια φορα την τοποθετηση....μηπως και εχει γινει καμμια μαμακια εκει φιλε.. το γεγονος οτι γινεται και χωρις δισκο σημαινει ενα πραγμα και μονο...ΠΕΤΑ ΤΟ...απλα τσεκαρε και παλι μια φορα την τοποθετηση....μηπως και εχει γινει καμμια μαμακια εκει φιλε..
mithrid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 btw μπορεις να ακουμπησεις με την πλατη στο γραφειο και να σου κανει μασαζ?Μου το πουλας? :Ρ θα δοκιμασω την πατεντα και αν δεν με ικανοποιησει στο δινω παντως θα ελενξω και αν εχει γινει σωστη εγκατασταση.σωστος!
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Το να κάνει θόρυβο και τσαχπινιές χωρίς να υπάρχει δισκάκι μέσα του για να το φουντώνει, το κόβω έως απίθανο. (Απ' την άλλη, ποτέ μην έχεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που άμα τους κόψει το αυγολέμονο, καρφώνουν το κουζινομάχαιρο στην κοιλιά τους...) Είσαι σίγουρος ότι τα τσιφτετέλια έχουν σχέση με το μηχανισμό περιστροφής του Ιάπωνά σου ; Μήπως κάτι άλλο δεν είναι καλά βιδωμένο στον κομπιούτορα (κανένας 12άρης έλικας), και κουνιέται το σύμπαν ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.