victorias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί ένα free font viewer για να βλέπω τις γραμματοσειρές που δεν έχω εγκαταστήσει στο pc. Θα ήθελα όμως να μπορεί να αναγνωρίζει - βλέπω τις γραμματοσειρές που μπορούν να χρησημοποιηθούν και με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς να μπορώ και να τις ταξινομώ, ντιγράφω, επικολλώ. Έχω το font viewer AMP το οποίο δουλεύει αρκετά καλά αλλά ενώ μου δείχνει οτι μια γραμματοσειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ελληνικούς χαρακτήρες τελικά δεν ισχύει αυτό και δουλευει μόνο σε Αγγλικούς. Ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αυτό που λες για τους Ελληνικούς χαρακτήρες, είναι θέμα office και όχι προγράμματος προβολής. Το Office πλέον, χρησιμοποιεί μόνο από Open Type (OTF) γραμματοσειρές τα Ελληνικά γράμματα, ενώ παλιότερα χρησιμοποιούσε από τις True Type (TTF). Οι περισσότερες Ελληνικές γραμματοσειρές που υπάρχουν "ελεύθερες" στο internet είναι ttf και δεν συνεργάζονται με το office στα Ελληνικά. Αν κάποιος γνωίζει έναν καλό τρόπο να μετατραπούν οι ttf σε otf και να δουλεύουν κανονικά, θα χαρώ πολύ αν μας τον πει.
victorias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ααααα μάλιστα για' αυτό γίνεται αυτό το μπέρδεμα. Ω ναι θα ήταν καλό αν κάποιος μας έλεγε πως να τις μετατρέψουμε. Συμφωνώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.